-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
meni se phantom menace baš svidio...od Anakinovih midichloriana (OVER 9000!!!1), preko Darth Maula...ima neku ugodnu atmosferu...baš u SW stilu...
Tatooine me prodao. :)
Iskreno, film je dobar i nije ono, 95% CGI kao ova iduća što su išla nakon njega, ali mislim da je glavni problem upravo to što je 1. dio - nemaš puno utemeljenog, a imaš puno nedorečenog (Qui-Gon koji je faca ali je u filmu možda trebao biti bolje dorađen, Maul koji je ono... odličan, itd).
-
= Citat =:
meni se phantom menace baš svidio...od Anakinovih midichloriana (OVER 9000!!!1), preko Darth Maula...ima neku ugodnu atmosferu...baš u SW stilu...
Darth Maul je jedan veliki plus tog djela SW! I ono na kraju kad se bore pa svira Duel of Fates.... naježio sam se kad sam to gledao! Ali šteta što lik "odma" umre!
A najviše me nervira Jar Jar i sve one forice za djecu! Pa tako i oni mali "medvjedići" u petom ili šestom djelu! Nekako mi se to nesviđa... ti djelovi filmova koji su za "djecu"!
-
Pogleda upravo norveški film Cold Prey
film je dosta dobar onako malo snowboardinga , zgodnih djevojki ,krvi , mrtvih tijela sve u svemu odlično
-
= Citat =:
Izvorno postao Frky
= Citat =:
Darth Maul je jedan veliki plus tog djela SW! I ono na kraju kad se bore pa svira Duel of Fates.... naježio sam se kad sam to gledao! Ali šteta što lik "odma" umre!
A najviše me nervira Jar Jar i sve one forice za djecu! Pa tako i oni mali "medvjedići" u petom ili šestom djelu! Nekako mi se to nesviđa... ti djelovi filmova koji su za "djecu"!
meni je phantom menace isto odlican, bas ta neka ugodna atmosfera, pogotovo glazba ona dok ulaze u podvodni grad...a i tatooine rula :thumbs2:
haha, meni je jar jar odlican, a i medvjedici na zadnjoj epizodi ona proslava na kraju i glazba...cista zajebancija :D
a od novijih filmova, You Don`t Mess With The Zohan...predobra komedija(Adam Sendler) :D
-
The Number 23 - osim par zanimljivih fora sa brojem 23, film je nula.
-
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Ali je zato zanimljivo vidjeti Jima Carreya u takvoj depresivnoj ulozi.
-
upravo ponovno pogledao Phantom Menace...Maul i Qui-Gon su trebali imati veće uloge ali i ovako je film maestralno djelo...
-
Batman-The Dark Knight.....yeeeeeeeeea :rambo:
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
Batman-The Dark Knight.....yeeeeeeeeea :rambo:
To samo mogu poduprijeti. Film je fenomenalan. Tri puta sam mislila da je kraj i nist od toga. XD
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
Ali je zato zanimljivo vidjeti Jima Carreya u takvoj depresivnoj ulozi.
a onako, osrednje...
-
-
Enemy of the State S- Odličan film. Pogledao sam ga bezbroj puta i uvijek me oduševi, pogotovo kraj.
S.W.A.T.S- Vrlo dobar i zabavan akcijski film.
Deep RisingS- Neznam zašto sam gledao ovu grozotu. Jedina svijetla točka je Famke Janssen, iako ovdje dosta loše glumi.
-
pogledao i ja danas na telki swat, jako dobar film, onako za opuštanje :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Crtić Mulan.
odličan crtani :pray:
Pogledao Vantage Point, od batmana i iron mana nisam gledao tako dobar akcijski film :pray: 7/10
-
I am legend - odlican film, dosta jednostavno napravljen s jako malo glumaca i razgovora
-
= Citat =:
I am legend - odlican film, dosta jednostavno napravljen s jako malo glumaca i razgovora
i ja sam taj zadnji pogledala..super je film :)
-
Ramba 4, a ok film za ubit dosadu
-
The Drift King: Keiichi TsuchiyaS- DRIFT BIBLE:SA complete guide toSDRIFTING
Mnogo ali mnogo poučno. Preporuka svim obožavateljima Driftinga i automobila. :pray:
-
gledao danas neki Harlem Night se Eddie Murphyjem, čudan ali zabavan film.
-
Pogledao ponovo 1408. :pray:
-
Norbit - starinski film, osrednji. komedija sa Eddie Murphyem i Cuba Gooding Jr.
The promotion (2008) - ugl, 2 lika se natjecu za posao u supermarketu, odlican film
-
Sympathy for Mr. Vengeance
upravo pogledao.. film je masterpiece :pray:
-
Evo pogledao 2 horrora sa curom :scared:
1) ShutterS
- film o duhu koji progoni glavne glumce. Čisto OK film, ali ništa spektakularno. Ima par "Buu" scena, priča nije loša, ali pre kratko traje tako da se sve pre brzo razvuzla. Nedovoljno strašan.
- 6/10
2) The Eye
- za klasu bolji film od prvoga. OK priča i prezentacija. Jessica Alba, preljepa kao i uvjek, tako da gluma niti nije bitna :P Ima dosta dobar "Buu" faktor i sasvim OK film za pogledati. Nedovoljno strašan.
- 6,5/10
Teta iz videoteke nam je preporučila film po imenu Hostel. Kaže da je po njoj to jedan o boljih horrora pošto je dosta realna priča naspram ostalih pizdarijica. Jel tko to gledao? Kakva su vaša mišljenja o tom filmu? To bi mogao pogledati sljedeći tjedan...
I gledao sam u videoteci, nemaju niti jedan japanski horror :D Jebiga :(
-
Meni Hostel uopće nije horor! Prvih pola sata filma ti ekipica uživa u drogama i zajebava se, a ostatak filma pokušava izvući živu glavu! Ja nisam zapamtio ni jednu "buuu" scenu tako da i nije (meni) strašan, ali je zato ljuigav i odvratan! Čisti blood & gore film!
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
1)
ShutterS
- film o duhu koji progoni glavne glumce. Čisto OK film, ali ništa spektakularno. Ima par "Buu" scena, priča nije loša, ali pre kratko traje tako da se sve pre brzo razvuzla. Nedovoljno strašan.
- 6/10
2)
The Eye
- za klasu bolji film od prvoga. OK priča i prezentacija. Jessica Alba, preljepa kao i uvjek, tako da gluma niti nije bitna :P Ima dosta dobar "Buu" faktor i sasvim OK film za pogledati. Nedovoljno strašan.
- 6,5/10
Teta iz videoteke nam je preporučila film po imenu
Hostel. Kaže da je po njoj to jedan o boljih horrora pošto je dosta realna priča naspram ostalih pizdarijica. Jel tko to gledao? Kakva su vaša mišljenja o tom filmu? To bi mogao pogledati sljedeći tjedan...
teta govori gluposti
-shutter (2008) je sranje pogledaj originalni ako nabaviš Shutter (2004) http://www.imdb.com/title/tt0440803/
ovaj što si ti gleda je američka loša kopija pogledaj samo razliku ocjene na imdb
-the eye također loša kopija originala koji je odličan http://www.imdb.com/title/tt0325655/SGin gwai (2002)
nevezano za gornje
prisiljen sam mora pogledat Meet the Spartans i film je užas nije me niti jednom nasmijao i nadam se da neću više ovakvih filmova (ako se ovo može tako zvat ili dugometražno nešto)morat gledat
-
Nisam jučer mogo spavat, pa sam oko pol 2 na novoj naletio na film Lost In Translation.
Zasigurno jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, s uvjerljivim likovima i pričom, i možda najboljom ulogom genijalnog Bill Murraya, a bome ni Scarlett Johansson ne zaostaje previše. Iako je film u osnovi nekakva romantična drama, bilo je scena na koje sam vrištao od smijeha. U svakom slučaju, ovo je film koji se vrlo vjerojatno neće svidjeti svakome, ali zavrijeđuje barem jedno gledanje.
-
A i mislio sam si da su to rebrandirani Japanski filmovi :( Jedino mogu gledati japanske horrore tako da ih sa neta skinem, a to mi se prvo ne da, a drugo, rekao sam da više ne mislim gledati divX i sl. formate zato što mi kvaliteta slike, tona te kvaliteta subtitela uništi doživljaj čitavog filma :(
Znači Hostel je pimpek? :( Onda ću ga preskočiti...
-
nije da sam cjepidlaka al od ona dva filma niti jedan nije japanski :D nego tajland i kina
-
Haha :D
Kose oči su kose oči xD
Nego, sada nagovaram curu da idemo pogledati Quantum of Solace u srijedu u kino. Čisto kao zagrijavanje za "96 sati" koji nikako da dođe. Bio je u kinu na 2 dana i sada ga već 2 tjedna čekam da dođe nazad u kino :(
-
Sinoć pogledao Mirrors.
OK horor.
Premda ima nekih stvari koje su mi ostale nejasne.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
1)
ShutterS
- 6/10
2)
The Eye
- 6,5/10
Teta iz videoteke nam je preporučila film po imenu
Hostel. Kaže da je po njoj to jedan o boljih horrora pošto je dosta realna priča naspram ostalih pizdarijica. Jel tko to gledao? Kakva su vaša mišljenja o tom filmu? To bi mogao pogledati sljedeći tjedan...
hostel će ti bit dobar ako voliš bolesne filmove(kao npr. SAW)
-
remake Eye-a mi je bolji zbog Albe
a pogledo sam još jedan dobar hororac
http://www.imdb.com/title/tt0206314/
-
jebala vas alba, btw orig. eye je bio nedavno na tv-u, pred par mjeseci, al još ga nisam pogledao...
meni se nije dalo gledat po peti put lost in translation pa sam pogledao revenge of the nerds 2, film je ono...lol, prvi je još i bio nešto, al ovo...
-
Meni je Hostel bio baš po ukusu .Volim filmove koji su malo drugačiji...The Eye :rotfl: ...odustao na pola filma a to stvarno rijetko radim.Katastrofa dosadan film.
-
Ne znam, OK su mi horrori u kojima se stepavaš, ali mislim da se curi neće dati gledati Hostel pošto kužim po postovima da nije toliko strašan koliko je ljigav. A ona ne voli pre ljigave filmove :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nisam jučer mogo spavat, pa sam oko pol 2 na novoj naletio na film
Lost In Translation.
Zasigurno jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, s uvjerljivim likovima i pričom, i možda najboljom ulogom genijalnog Bill Murraya, a bome ni Scarlett Johansson ne zaostaje previše. Iako je film u osnovi nekakva romantična drama, bilo je scena na koje sam vrištao od smijeha. U svakom slučaju, ovo je film koji se vrlo vjerojatno neće svidjeti svakome, ali zavrijeđuje barem jedno gledanje.
i ja nisam mogao spavati sinoc pa pogledah film u potpunosti ( 3 ili 4 put ) .
pre pre dobar film.
preporuka svakome.
-
Izgubljeni u prijevodu je odličan film .Ima fenomenalnu atmosferu ,odličnu glumu i hipnotičnu radnju.
-
pogledao upravo Braindead :pray: :rotfl: film je odličan
I kick ass for the Lord :pray:
-
Hellboy 2: The Golden Army - tak tak