nesta ko gta ili scarface
Printable View
nesta ko gta ili scarface
True Crime oba dijela, Godfather...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Koje su dobre igre izašle u proteklih 2 mjeseca? Žanr nije bitan, bitno da su kvalitetne i igrive.
Fallout 3, Burnout Paradise, Far Cry 2, CoD: World at War, Left 4 Dead. Ima ih još ali eto to mi je prvo palo na pamet. Neke su možda starije od 2 mjeseca ali eto...= Citat =:
Izvorno postao Gorila
= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
Supreme Ruler 2020.
Hvala, nisam još vidio što je to Burnout Paradise i Left 4 Dead. Pogledao budem na gamespotu da vidim jel se to isplati nabaviti.= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
Steampunk igra... Najbolji steampunk RPG koji sam ikad igrao je Arcanum. Preporučujem to kao stomatolog.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Bioshock ti je isto steam sa malo punka, ako tražiš FPS... a pored toga ne znam jer ti ih ima JAKO malo uopće, ne samo za PC. Eventualno Thief 2 ako se da tamo sortirati.
Bioshock nije baš steampunk, iako se fura na retro tehnologiju. Ali također preporučujem ako nije igrao.
nema..= Citat =:
Izvorno postao LL21
osim opcije da krajem 80'ih u gamebizu počneš slagat svoje konzole..
čekamo gamebiz3 koji b trebao doć početkom slijedeće godine
možeš probat njihov CarBiz, gdje radiš aute od 1920-2020
Da... ima li koja igra sa hrvatskim vojnicima, tenkovima, ili mapama...ili ne mora biti igra, može biti i samo mod... al da se malo ispucam znajuči da imam HV znak na ramenima :rambo:
može biti pucačina, strategija... bilo šta... samo glavno da je hrvatska uključena...
Trebam neku dobru tj. odličnu igru sličnu crysis-u ili crysis-u warhead. Molim vas pomozite :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Amon88
puno tražiš...
ima strategija milslim da se zove oluja 95 ili tako nešto, uglavnom imaš samo mapu hrvatske po kojoj razmičeš postrojbe.
ima igara i modova vezanih za ratove na ovim prostorima ali baš za hrvatsku nema ništa.
balkans on fire-tenkovska simulacija u kojoj igraš kao ruski volonter
operation peacekeeper- mod za bf2 s temom rata na kosovu.
(nato vs. vojska jugoslavije)
Trebala bi mi neka igra u stilu Overlord. Onako da ideš okolo i uništavaš.
City building igra,19.st i početak 20.st
Ne prihvaća Anno 1701
:(
Battlefield Vietnam + Flashpoint Balkans= Citat =:
Izvorno postao Amon88
jeli to mod za multiplayer ili singleplayer? nemam bas iskustva s battlefieldom.
insert, koji avatar :rotfl:
u bf-u nema klasičnog sp-a nego igraš na mapi s botovima kao na mp-u.
kad instaliraš mod on ima posebnu ikonicu preko koje ga pokrećeš.
uglavnom mod je i za jedno i za drugo
to nisam ja :rotfl: :D= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
da, zanimalo me jeli kampanja. dakle nije :(
Baš sam u nabavci novijih rpgova pa me zanima dal ima još nešt dobro osim Drakensanga i F3? :friends:
ok...sad ja tražim igru, evo otkad sam prešo tomb raider underworld nisam baš ništa igrao, znači od prošle godine od 11. mjeseca ja nisam NIŠTA igrao :oops:
više čak nisam ni u toku... :oops:
dajte mi preporučite neku noviju igru [žanr nije bitan]S :thumbs2:
Let me see...Empire TW, Bournout Paradise, Red Alert 3 Uprising, WiC Soviet Assault, FEAR 2(to su ti najnovije). A od starijih, well, prođi malo kroz podforum pa vidi sta jos nisi, a dobro je...
Kako se zove ona igra koja je ista kao Sims samo kaj možeš imat i gole likove... ?
Singles.
thnx
Bolji mi je 7 Sins ako hoces perverzije :P
genijalci.
ajde mi preporučite nešta zabavno
neki fps u stilu Soldier of fortune-a.. kolko tolko inteligentan :D
Ekipa,trebao bi preporuku za nekakvu platformersku igru tj. nekekvu arkadnu za pc...nesta tipa onih igara na sony-u gdje skupljate novcice,jabuke i ko zna kakve jos debilstine...za necaka mladeg 9 g...nije tolko mlad tak da nemora bit potpuno bebast...al na tu shemu nadam se da ste me shvatili...hvala unaprijed
Jazz jackrabbit 2
@Cazze - Ice Age 2:The Meltdown
Tooo! Koliko to nisam igrao!!!!= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
:pray: :pray: :pray:
Igra je precarska, btw, ima još i Multiplayer splitscreen, kooperativni i versus sa pun qrac modova, od deatmatcha do utrke.
Ni ja ju nisam dugo igrao, baš bi ju mogao instalirati opet :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
@Cazze- Ako grafika ne igra ulogu onda preporučam i Bugs Bunny & Taz - Time Busters. Odlična igra na kojoj sam potrošio sate i sate. K tome se može i kooperativno igrati :thumbs2: .
hahaha, i ja :D ali igra je predobra :P= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Trebala bi mi neka igra u stilu Jak and Dexter. Onako "dječija" :D
Od boljih platformera na PC-u koje sam igrao imaš- Psychonauts, Kung Fu Panda, Ice Age 2, Jazz Jackrabbit 2, Bugs Bunny & Taz Time Busters, Bugs Bunny Lost in Time, Sheep, Dog'n Wolf. Ako se ne varam Psychonauts je nekako najsličniji Jacku od ovih nabrojanih. (Zadnja 4 naslova su malo starija ali ako ti grafika nije jako bitna uživat ćeš u njima)
A ako tražiš nešto slično za ps2 imaš- Rachet & Clank, Crash Bandicoot, Sly, Spyro, Ape Escape.
Većina ovih naslova je onako "dječja" ali mislim da se i "odrasli" mogu zabaviti.
Nadam se da sam bil od nekakve pomoći :thumbs2: .
Sheep Dawg & Wolf, oo kako sam se namucio oko onih gusara kad sam bio mali
a valjda bi se i sad namucio xD
Ja nikako nisam mogao proći onaj boss fight s onim crvenim čudovištem... tako da ju sada opet prelazim u nadi da ću napokon proći igru :D .= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
lol, to meni jedan od najlaksih nivoa bio...
jao moram ovo skinut
aj oce neko postati link meni na PM?
neki akcijski RPG tipa rise of the argonauts.......
tko zna koji nek napiše.....
Najsličniji ti je Jade Empire.