Uzeo ja preksinoć.
Printable View
Uzeo ja preksinoć.
Ak ti se sviđa Revengence, vjerojatno će ti se i ovo sviđat, kad izgleda isto, likovi i priča su jednako retardirani u oba kolko vidim, samo što u jednom sječeš, a u drugom pucaš.
Zato sam i uzeo.
Uz Maxa najbolja mehanika pucanja ikad. Neću uspoređivati jer je Maxova savršeno troma, a ova savršeno fluidna. Skužit ćeš što mislim.
Slažem se da je pucanje odlično.
Rekao bih da je najarkadnije koje sam ikad igrao.
TPS stvoren za kontroler. Vjerujem da bi s mišem lošije funkcionirao.
Ali ostatak igre je, nažalost, sranje.
Nije tako loš kao GTA4 ili MP3, te ću mu ipak dati šansu još jednom u budućnosti.
Kad to završiš, kupi Bayonettu. Esencija svega dobrog u igrama. Savršenstvo gdje je igraća mehanika ispred svega.
Ma kaj ću to kupovat, ima frend.
sljedeći mjesec na PS+:
za PS3: GRID 2 i Guacamelee
za PS4: Resogun i Contrast
za VITA-u: Sonic and All-Stars Racing Transformed i GTA: Liberty City Stories
mogu vratit prvi GRID frendu i krenut na dvojku :D
a i mogli bi možda za PS+ napravit posebnu temu
EDIT:
meh..izgleda da ništa od toga da aktiviram PS4 igre kroz PS3, pa zaigram jednom kad kupim PS4 :(
Zasto nista od toga?= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
http://blog.eu.playstation.com/
ovdje je lik iz Sonyja odgovorio na pitanje o tome da će PS4 igre biti vidljive samo na PS4 konzolama i da se neće moći aktivirati na trojki...
Damn, znaci ja ak kupujem konzolu u 1. mjesecu, ne mogu uzet pretplatu u 12. mjesecu i prek weba aktivirat Resogun i Contratst... Bar pretpostavljam da je tak ak se nemoze na PS3 aktivirat.
Lose.
A vjerojatno će stavit te igre opet na + nakon nekog vremena.
Fala bogu da su igre smeće.
hmm..baš sam pogledao njihov youtube video o u njemu lik kaže da se ps4 igre mogu aktivirati preko weba= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Upravo prednaručio GT6 preko Infomarka, dolazi 6.12, dobe se neka dva dlc-a te privjesak za ključeve, 420kn. Al ću igrat :)
Žešće sam se zapalio za GT6. I za NBA 2k14.
tek kad pređeš DS na 100% onda igraj ove lagane igre
Vidim da rula novi Gran Turismo.
Sada opet ozbiljno razmišljam o nabavci trojke :(
Toliko lijepih igara za PS3, a ti bi ga htio zbog tog smeća. :(
Ne trolaj mi tu s tvojim neukusom.
5-ica je bila vgg, a šestica je koliko vidim sve ono što je petica trebala zapravo biti.
Vele da je dosadna
http://venturebeat.com/2013/12/06/gran- ... -6-review/
I meni je već od četvrtog nastavka. Trojka je po meni bila i ostala najbolji dio. U trenutku izlaska je bila remek djelo. Sjećam se da su me svi potezali za rukav da im posudim konzolu. Kada sam probao peticu kod buraza dosadila mi nakon pola sata. Jedino što mi je bilo donekle svježe i zanimljivo je 3D.
I nakon toga sam prestao čitati recenziju.= Citat =:
After a while, the tracks and surrounding areas began to suffer from a sense of sameness. This could simply be because I’m not a racing fan and don’t get the appeal of driving around in circlesSwithout so much as a rocket launcher or turtle shell to break up the routine.
EDIT:
Bacio oko još na kraj.
Maestralni zaključak:
I onda ocjena 65.= Citat =:
It doesn’t feel newbie friendly
Gran Turismo 6 is not a game for the uninitiated. It’s made for racing fans by racing fans...
Za ljubitelje arkada postoji brdo drugih naslova. Ok, ukusi i sve to štima, no ovo se igra na duže staze gdje se nagrađuje skill.
Ocjena je u redu ako si naučen na NFS.
U svijetu medija je najjeftinije, 409kn. U Sophosu pak ima Anniversary steelbook izdanje za 499kn.
A ne vrijedi ni 49.99kn.
Kriste, tip ide recenzirat GT6 i piše jedino o virtualnoj publici i soundtracku.= Citat =:
Izvorno postao dugi
>journalism
O kojem napiše jednu rečenicu da mu se ne sviđa.
E, puno mi to govori.
Isuse boze, ovo je u rangu one RPS recenzije X Com Declassifieda di su dvije recenice posvecene igri a ostatak se melje o DRUSTVENOJ NEPRAVDI jer ne mozes zene regrutirat u tim. U 60-tim
E par pitanja u vezi psn-a - ako ja napravim američki account jel imam američke cijene ili iste kao i na europskom?
Ako kupujem na američkom accountu jel moram stavit neku američku billing adresu?
I jel mogu igre kupljene na američkom storeu igrat normalno sa europskim accountom?
Evo dobre ponude.
PS3 500 GB+ GT6+ The last of us 2240 kn.
http://www.edigital.hr/Gepek/Sony_PS3_5 ... 47796.html
Neznam gdje sam procito, al navodno funkcionira ak prek amazon.com uzmes PSN bonove, mozes bez problema kupovat i igrat preko americkog PSN-a. Neznam za adresu.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
jep, i ja sam pročitao da moraš plaćat sa dolarima (prepaid kartice/amazon bonovi i sl.) i imat američku adresu..ostatak funkcionira ko da si amer, imaš njihove cijene..to sam negdje pročitao, nisam isprobao (ne isplati mi se zajebavati s tim za par igara koje nisu dostupne za hrvatsku - npr. final fantasy i persona) pa ne garantiram da je 100% tako...
Cijene su niže jer su isti iznosi, ali u dolarima.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne, jer ne možeš kupovati karticama. Morati ćeš kupovati PSN bonove.
Da, američki može biti drugi account. Kupiš igru i staviš na download. Normalno skidaš, instaliraš i igraš na svom glavnom accountu.
Ae, pitao u međuvremenu frenda pa mi je rekao isto ovo što i Vedran.
Btw jel ograničen broj accounta na jednoj konzoli?
Je. Šest i pol.
Šta ti znaš srbine.
čirilicu
16= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Al nemoj se zaletiti i kupiti igre za Vitu jer neće raditi.
Vita ima samo jedan account i samo igre kupljene na tom accountu rade, bez obzira na PS3 transfer.
Evo od jučer igram GT6, uz sve loše strane GT, ovo je dalje jedna fenomenalna igra. Sad još kupim The Last of Us i onda je mir...barem neko vrijeme.
ne razumijem kako mogu tako loš model oštećivanja (praktični nepostojeći) staviti u igru koja bi trebala biti najbolji simulator vožnje (što u biti i jest)...u petici je bilo tako, a kolko vidim po youtubeu ostalo je nepromjenjeno...
Možda zato jer je ovo 8 godina star hardware?