jea prijatelju
Printable View
jea prijatelju
Da. Nabavit ću ga, pa možda uspijem zaigrat jednog lijepog dana...
a kaj, tebi jos treba ram-a??? pa kolko???= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
bas sam sad gledal taj "gta 2" u gta IV... looool... da ne povjerujes kolko ljudi popusi tak jadnu foru...
Šta ne postoji stvarno opcija igranja gta2 u cyber caffeu? Više puta sam čitao o tome. Naravno, kolko sam vidio radi se o GTAIV iz ptičje perspektive i sa sučeljem gta2, ne o pravom gta2
Pa nisam ja govorio o gta 2 pravvome, neg o mogućnostima sa kompjutorima u igri i slicnom!!= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
lol, naravno da ne postoji... a to "sucelje" je poslje dodano... bilo bi jako dobro da postoji, makar samo voznja i jedan dio grada... al cijela igra... ma da...
Jedwa cekam da igretina izadje......pitanje sad, koja ce cijena biti....namjerawam kupit, jar takaw hit se ne propusta.... :thumbs2:
350 KN, 60$, tak negdje.= Citat =:
Izvorno postao miska10
Danas sam zvao Algoritam (odjel za multimediju) i rekli su mi da neznaju tocno hoce li imati GTA IV na official datum izlaska (3.),
zato jer oni nisu uvoznici za R* i da zovnem u srijedu da provjerim hoce li biti moguce predbiljeziti se.
Pojma nemam di cu sada nabaviti igru ako nema u Algoritma na dan izlaska :(
Can't wait :)
KKKKARRRRRRRAAAAAAA, ako treba mtrazit cu ga negdje drugdje... ima ova jedna prodavaonica bas za videoigre... trebas naruciti igru, sutra ujutro idem !!= Citat =:
Izvorno postao Necto
Zadnje dvije narudzbe kod crovortexa sam cekao preko 6 dana od uplate, jedna od tih narudzbi je bio Time Card (serial trebaju poslati na mail) za EvE Online, tako da nikad vise kod njih nista ne uzimam, a posebno ne GTA IV, pa da ga cekam 3 tjedna :D lol
11 Years of GTA on PC: Grand Theft Auto to GTA 4
Prezakon :pray: a na kraju se stvarno vidi citava ljepota GTA serijala i odlicne grafike GTA IV :pray:
I naravno Da Shootaz - JoyrideS ... stvar rula :pray:
E sada ce se moci skrivati iza zida i pucati iznad,. takod a samo oružje viri, jey, vidio sam kak guba izgleda to sa zoljom!!
Baš sam gledao neke screenove iz gta4 i izgleda jadno,slabasno,ne sumnjam da ce gameplay bit izvrstan ali grafika je nikakva.Pogotovo mi se ne sviđa što je onako sva smeđa,podsjeća me na jesen,a ja mrzim jesen
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Necto
Joo, treba opet odigrat gta2 legendarni...
GTA 3 i 4 su obadva u Liberty Cityu i obadva imaju nekakav mračniji štih, crno nebo, smog, veliki grad...jesen-zima je u GTA 4 :) Bar tako izgleda naspram Vice Citya i San Andreasa koji su sunčani...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Si cito Wikingov "uvod" u najnoviji broj. Konverzija... :cry:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ljudi na oficial forumu se masovno zale na optimizaciju.navodno igra na medium s 8800gtx,4870 nejde preko 21fps
navodno da problema ima 48xx serija atijevih grafa... :?= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Mislis na ono F.A.Q. ? to sam poceo citati kada sam dosao na forum.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Kruže glasine da igra ima tako loše performanse zbog Win Vista. Kao na XP se dobije duplo više frameova...
BTW. http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378643
Lik ima konfu neku megalomansku i ne može na high :D
Da više je ljudi potvrdilo.Ljudi GTA 4 je trenutno teško neoptimizirana igra.Čekamo drivere ili patch :( :( :(
Prokleti portovi.
:(
Gadovi proleti,izbace igru samo da pokupe jos vise para,kao da im nije dosta.
Znaci, mogu se pozdravit s igranjem u prosincu :(= Citat =:
Izvorno postao amd freak
http://pc.ign.com/articles/934/934806p1.html
Ign review,obratite pozornost na reader's avarage ocijenu :(
Da i? Koga briga za to, tebi se svidja, meni mozda ne jer ne volim takav tip igri...to ti je to. Ako ima boga u ovom cu se do kraja dana ubijat od igranja :D
Reklama za Steam! Naime GTA IV se moze kupit vec danas preko Steama.
Ali to nije sve, ako narucite sada dobivate bonus ...
1. Grand Theft Auto IV se ne može kupiti kod nas preko Steama, već samo u odabranim zemljama i NA.= Citat =:
Izvorno postao Teon
2. Ne dobivaš nikakav bonus.
napokon izaso ima li kakvih komentara??