-
Re: The Elder Scrolls IV: Oblivion
= Citat =:
PS: Ako želiš Ranger klasu, onda ti je Conjuration odličan izbor tako da si možeš prizvati companiona, neku beštiju. Nema baš animal companiona, ali možeš prizvati recimo Clanfeara, Atronacha, Deadrotha itd.
Ma uzeo sam si ja odmah shadow ranger mod. :pray: Najbolji mod za rangere koji sam ikad vidio. (Na pocetku biras izmedu wolf, panther i bear companiona.)
Maknuo sam speechcraft i uzeo sam block kao sto si mi i preporucio.
Ilusion necu uzimati zbog toga sto mi ranger mod sam daje spelove kako se leveliras, a ne zelim imati previse spelova da nebi licio na maga na kraju.
Security nema neku svrhu posto postoji auto-atempt ali sam ga ipak uzeo zbog RPG igranja. Kakv bi to thief bio da nemam major security skill?
Ahem... zapravo imam thief/ranger lika, ne rogue/ranger.
Rogue-thief, ma to je sve isto. :D
-
@Miro, glavno da si zadovoljan sa likom. Još ako ga začiniš RPG štihom što Oblivionu strašno fali, onda još više zavoliš svog avatara.
@Stips, to je bio kraj glavnog questa. Nakon njega, igra te vrati u "free roam" mod koji nema kraja. U njemu možeš rješavati side questove, živjeti ili raditi što god te veseli...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
PS: Ako želiš RangerSklasu, onda ti je Conjuration odličan izbor tako da si možeš prizvati companiona, neku beštiju. Nema baš animal companiona, ali možeš prizvati recimo Clanfeara, Atronacha, Deadrotha itd.
Da, pod uvjetom da mu treba Conjuration biti jedno Master Level i imati 95454z754833 mane za ova zadnja 2 koja si nabrojo :D
(Ne doslovce naravno ali ono, treba biti ubildano dosta i puno mane).
A što se tiče Major skillova - vi ste svjesni da oni BRŽE napreduju od Minor skillova? Tako da valja također stavljati ono što želiš prije Masterirati...
-
Ma nije bitno, glavno da ima neku živinu koja ga prati. Čisto da se lakše ufura u Ranger klasu :D Svaki meat shield dobro dođe :D
-
Ma vuk je savrsen za companion-a. Svaki level se dobije jedan bod koji mozes potrositi kao bi ga naucio nove naredbe.
Come, back, stay,attack, heel, defend me, defend other, stealth, guard area, play dead itd. :pray:
Sta bi dao da mi print screen radi. :cry:
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ma nije bitno, glavno da ima neku živinu koja ga prati. Čisto da se lakše ufura u Ranger klasu :D Svaki meat shield dobro dođe :D
Operation Human Shield!
Get behind the darkies!
:rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Operation Human Shield!
Get behind the darkies!
:rotfl:
South park film :rotfl:
-
Jel moguce da Knights of The Nine ili Shivering Isles dodaju par lokacija u igri? Posto mi se Oblivion mapa koju sam skinuo ne podudara sa ovom u igri.
-
bil ja mogao pokrenuti ovu igru ako imam konfiguraciju u sigu i windows vistu?
-
= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Upiši u Google "Can you run it"
Očitat će ti konfiguraciju i prikazati možeš li igrati igricu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
nemogu :(
znači samo lutanje po Vvanderfellu
-
Izgleda da mi je print screen napokon proradio. :D Kako, zasto i kada... ne znam.
http://www.pohrani.com/t/d/11u/s1BkX...09-28-18-5.jpg
Moj lik ispred svoje nove kuce. Bas sam na pola questa i izgleda da se moram u Imperial City vracati da nadem tipa koji mi ju je prodao.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Jel moguce da Knights of The Nine ili Shivering Isles dodaju par lokacija u igri? Posto mi se Oblivion mapa koju sam skinuo ne podudara sa ovom u igri.
Zanima me jos da li ima vecih fajteva vani?
Prije par levela sam dobio spell Nature´s Ally, a ne mogu ga koristiti u zatvorenom prostoru. Na otvorenom prostoru nije jos bilo potrebe posto nisam naisao na veliku grupu protivnika vani.
-
Težak kvest,
ja sam se usro kad su se počeli duhovi spawnat u kući.
-
Evo ovako instaliram Oblivion pa me zanima optimizacija i kako ce to moja kanta terat.
e5200 dualcore @2,5ghz, ati radeon hd 4650 512mb gddr3 , 2gb ram kingmax , hard 500gb.
I jos me zanima ako treba kaki patch skinit ili mod pa da krenem uzivat bez bugova.
-
Pojest češ ga za doručak, ručak i večeru. Oblivion možda je bio zahtjevan kad je izašo, ali to je bilo 2006 tako da ga sad skoro svako može pokrenit na najvišim detaljima.
-
Hvala na odgovoru. Nisam dugo igro Morrowind pa me zanima sta predlazes klasa rasa. Nesto kao assasin/rogue ili hunter/marksman da mi ukratko slozis ako ti nije bed.
-
Nisam baš neki Oblivion ekspert(zadnji put sam ga igro prije 2 godine i uzeo sam default klasu), ali imaš 2-3 stranice prije ove razglabanja o klasama pa možeš tamo pogledat.
-
Assassin/rogue
Pa mogao bi uzeti Kažita ili možda Argoaniana, generalni su za šuljanje i ostale ine gluparije koje se tiču takvog igranja, da ne spominjemo da je kažit brži nego svi, a argonian diše pod vodom i čak mislim da ima mogućnost night eye u nekim situacijama.
marksman/hunter
Woodelf definitivno!
-
Luna & Artemus
Dual wield bladevi su zakon, jos da mogu napadati sa drugim bilo bi odlicno.
Samo da mi se igra ne rusi, bilo bi puno lakse igrati. Stavio sam unofficial patch koji je rijesio 80% rusenja, ali opet kad na konju idem iz grada u grad pa mi se zna srusiti cca 300 metara ispred ulaza. Onda poludim, pa iduci put samo opalim fast travel. (Ili kad mi se nakon dvije cuke gejmanja srusi, a ja nisam sejvao, dođe mi da plačem. :cry: )
-
Zasto plava kosa pobogu?
:(
Sve izgleda ok,osim kose.
-
Ne znam. Htio sam takvu kosu. Obojala se zenska, sta ces. :)
-
Nego,pretpostavljam da imas dosta modova,ali da li si ti sam kreirao lice tvoje elfice ili je to neki mod?(izgleda super)
-
Mod naravno. Ne moze tako dobro izgledati bez moda, hehe. Moonshadow Elves.
-
Gledao sam razne video-klipove i razlicite vodice,naime,neke od rasa mogu zaista ispasti odlicno (Imperial,Wood Elf,Dunmer,Altmer)
Btw-Taj mod koji koristis je barem hiljadu puta bolji od onih uzasnih anime-face modova,zgrozim se kad vidim tako nesto.
-
Nakon 110 sati igranja prestajem sa detaljnim istrazivanjem Cyrodiila. Bugovi ili "Pockets of instability" kako ja ovaj problem volim zvati mi jednostavno unistava igu. Inace zavirujem u svaki kutak mape i svaki dungeon, ali ova nestabilnost mi neda mira. Jednostavno u takvom podrucju ne mogu sejvati, niti mogu uci u dungeon jer ce mi se igra srusiti. Zbog toga sam odustao od zavirivanja u svaki dungeon i sad idem "samo" rijesiti sve questove koje mogu i to je to sa ovim likom.
-
Moze li mi netko dati neke modove da poboljsaju gameplay...Moze i vizualne.
-
Najbolji modovi
Izvoli,tu imas listu,a pri dnu svakog opisa link.
-
Napokon privodim glavni quest kraju. (Ili barem ja to tako mislim. :D ).
Po gradovima sam riješio bar 95% questova, ako ne racunamo gilde.
Planiram poslje glavnog questa rijesiti KotN ekspanziju i poslje toga se pridružujem Dark Brotherhoodu i Thieves gildi i idem rijesavat stvari sa druge strane zakona.
Zanima me da li je ranger OP sa OOO modom. Nisam ga jos stavljao pošto drastično mijenja igru pa sam htio prvo normalno preci.
Stealth je preubitacan na kraju, nitko te ne vidi, magovi padaju sa jednim pogotkom strijele, ostali monsteri sa dvije-tri ako me ne skuže.
Evo Artemusa sam nažalost morao dati uspavati pošto je bio nestabilan, a na njegovo mjesto je dosao drugi sa štenetom. Ne prati me onoliko dobro koliko bi ja htio i ne zna trikove, ali je pametniji sto se borbe tice. Ne napada sve dok ja ne napadnem ili dok mene ne pocnu napadati.
(Dok je za razliku od njega Artemus ili previse defensive ili previse ofensive).
-
Fuj Oscuro's Overhaul, ne to :D
-
Imam problema sa Oblivionom.
Igra mi se crasha, nakon minute gameplaya...
Od modova imam:
QTP III
Natural Environments
Francesco’s Leveled Creatures and Items Mod
Darnified UI
The Unofficial Oblivion Patch
Konfa mi je u sigu...
Ako je netko nasao rjesenje na moj problem, unaprijed zahvaljujem na pomoci...