Za snipera ti je glupo nabaviti Eye of Skadi treba ti Monkey King Bar , Butterfly , Buriza , treads i to je uglavnom sve.A slican build bi koristio i za Razora.
Printable View
Za snipera ti je glupo nabaviti Eye of Skadi treba ti Monkey King Bar , Butterfly , Buriza , treads i to je uglavnom sve.A slican build bi koristio i za Razora.
mogu samo objasniti zasto sam uzeo bas te iteme, a ne neke druge.. ali mi se neda.. tj..morao bih pol sata
ugl. kad mjollnir derne chain ti u stvari ni ne napadnes vec samo dernes spell tako da se nema sta stackati.... mislim bilo bi mi smijesno da lifestealam gdje god chain pične :D.. isao sam na sve pristojno.. jednostavno.. necu heart..necu sad objacnjavati..radje satanic i eos.. assault ne treba..no use.. radje nesto za agi.. recimo butter, a buriza i mkb.. :? ..ne znam kako da opisem ali ne svidjaju mi se ta dva itema na njemu.. mozda bi mkb isao (mislim moze ici bez problema) al ja sam sastavio ovaj build i jednostavno je sve kako treba..pa i bolje od toga :)
e baš to.. a ovo sa mjollnirom nije bed hehe= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
za snipa glupo EoS??? Možeš napustiti sahranu opušteno...= Citat =:
Izvorno postao Ocean-Drive
Tako je. Dwarven Sniper: PT, Butterfly, EoS, Mjollnir, S&Y i može MKB/Linken. Cilj je dići as, dmg te range of attack, onda ih izdaleka samo skidaš sa Cold Attackom i Chain Lightningom.= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
i ja se slazem sa 7DaysBakeRollsom! ja za snipa imam build koji uvijek pali! mozete se vi protiviti ali meni je ovaj najbolji!
1. pt
2. butterfly
3. satanic
4. EoS
5. buriza
6. mkb
e sada kako ih radim to je problem! kako imam para i kaj mi najvise treba!
Satanic , EoS nemogu biti zajedno jer su orb effect.Nemoj pisati gluposti.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
[quote=Ocean-Drive]Satanic , EoS nemogu biti zajedno jer su orb effect.Nemoj pisati gluposti.[/quote:2m4bi9ns]il mogu ako je range heroja ovaj kikijev build je skroz ok samo sto ja bot umjesto pt i midasa cesto idem= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":2m4bi9ns
[quote=Ocean-Drive]Satanic , EoS nemogu biti zajedno jer su orb effect.Nemoj pisati gluposti.[/quote:1emb1v05]= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":1emb1v05
Vrati se jednu stranicu unazad i pogledaj tabelu. EoS ranged nije orb efekt, te se Satanic i Cold Attack perfektno stackaju. Pročitaj prije nego što napišeš gluposti.
edit: napisah glupost :D.. nvm.
tako je iron storm..
jedino sto jos nisam siguran za sniper build..nekako mi mjollnir.. ne znam.. al to je samo predosjecaj..kao i za miranu ali njoj ide sjajno mjollnir.. pa onda oke :)
mrzim svoje glupe 'predosjecaje'
Dizanjem agilitya diže se i as, ne? A i osim toga, kad imaš spell Take Aim (povećava range Dwarvena) na lvl4, range ti je toliki da te ni tower ne može dohvatiti, te u midu možeš gađati s jedne obale na drugu bez problema. Još kad s te udaljenosti derneš chain...
Ja sam snajpu znao i lothars raditi da nefeedam :)
S:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
inace ovaj novi je n00b i to teski....
ja rijetko idem na bot! jedino ako livaju pa je 2x3-4 pa da mogu def ili naizmjenični push!
Dobar je i Lothars, prišuljaš se nekome s leđa dok si u Wind Walku i počneš ih skidati :fof:
A što se tiče BoT i PT, ovisi o heroju. Ako se isplati dizati as (Night Stalker, Lycantrope,Dwarven Snaper itd.) idem na PT, ako ne onda na BoT.
define what you're saying= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Mozda je samo htio reci da ovaj Ocean-Drive nije bash najbolji igrach jer nije bash da je ispljunuo koju pametnu...= Citat =:
Izvorno postao NoNCoNFoRMiST
singed xD= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
hehe dobro da bot nije jedan od najjacih farm itema i escape itema
najbolji escape combo je
BoT i dagger!
Najbolje je kad se sa daggerom blinkash u shumu pa sa botom tp taman kad neko ide stun na tebe castat :)
= Citat =:
OMFG LUCKER FUUUUU
da..i onda ti se dogodi hex il nest :cry: u zadnji trenutak..i kad bi trebao skuziti da ces onda umrijeti vec si mrtav =(
bokić= Citat =:
Izvorno postao Ocean-Drive
Isti avatar kao ja :) .
OMFG PP!!! inace kaj visageu?! ja mu idem na dmg i lifesteal! znaci!
BoT, asoult, mkb, buriza, EoS, satanic
HoT dobro ide uz Visage-a , a dobro je nabaviti i mekansm.
kaj ce mu HoT??? satanic je dobar i netreba mu 3k hpa
visaž? radiansa...
kakav build ide za maginu?
Da vidimo... otprilike ovako:
Magina: PT, Butterfly, S&Y, MKB, Radiance, te item po izboru
Razlog: Maginin Mana burn i MAna void. Dakle, dižeš mu as da protivniku što više burnaš mane (zato mu Manta ne treba) da ga možeš dokrajčiti Mana voidom.
Visage: BoT, Butterfly, EoS, Satanic, MKB, Radiance
Razlog: Visage ima ranged napad, a Cold Attack i Lifesteal se kod ranger perfektno stackaju. Ostalo je samo po sebi dovoljan razlog.
sange i yasha je orb efect i onda nece imat mana burn gj :pray:= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
pt,2 wratih banda, vanguard, 2 bashera ili 1 butterfly i hot
MAGINA SA S&Y XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jaoo :pray: