-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Izgledaju kao divljaci koje žive u šumama, kako bi i trebalo. Nikad mi i nije bilo jasno prikazivanje elfova kao gracioznih i pristojnih bića kad se radi o barbarima.
U svakoj fantaziskoj igri wood elfovi izgledaju "graciozno".
-
Samo zato jer je to Tolkienova furka. Uspjeli smo napravit generičnost iz nečeg šta ne postoji, moš mislit (da parafraziram Yahtzeeja).
-
Svakim novim screenom mi se vraća vjera u Bethesdu.
Could it be... :cry:
(manly tears of happyness)
-
Tek sada vidio slike starih/novih rasa i moram priznati da sam baš ugodno iznenađen. Naspram Obliviona, fakat ogromni napredak. Nadam se da će personalizacija likova biti vrlo detaljna.
-
Tek sam sada skužio da nam fale novi high elfovi... ima li gdje kakav pic i za njih?
-
Btw, ona slika naočitog muškarca koji snažnim rukama napinje svoj veliki luk... :D
Jel ono Breton ili Imperial?
Breton, jelda?
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Btw, ona slika naočitog muškarca koji snažnim rukama napinje svoj veliki luk... :D
Jel ono Breton ili Imperial?
Breton
-
Noup, potvrđeno je da je Nord.
Breton, Altmer i Imperial nisu prikazani još.
-
Haugh?
Znači svi oni "humani", osim crnje, su Nordi? Ja mislio da je samo ona plavokosa prsata teta nord.. :D
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Haugh?
Znači svi oni "humani", osim crnje, su Nordi? Ja mislio da je samo ona plavokosa prsata teta nord.. :D
Da, svi su Nordovi osim crnog onog, koji jebeno izgleda btw :D
-
-
Ženska me jako podsjeća na one raiderice iz fallouta 3...
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
+1
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Zato što je crna, jelda?!
Prokleti rasistu :?
-
-
Kaj je sad to, svi ćoravi na jedno oko?
-
Ljudima je badass biti ćorav na jedno oko pa vbole raditi takve likove čini se XD
-
Naravno. Uostalom kad si imao priliku zaigrati sa takvim likom. Vrlo rijetko. Još kad mu face paint stavim i par ožiljaka. :pray:
Face paint i ožiljke ću najvjerojatnije staviti poslje fajta sa zmajem preko konzole. (Ma već sam sve isplanirao, a igra nije ni izašla. :D Već znam kuda ću iči i šta ću raditi. :P )
-
Čudni su mi ti rogovi na obrvi, kao da je zeleni dremora (draemora?) :D
-
Nadam se kako će u Skyrimu uvesti Spell Delete. Živcira me kad moram u spellbooku imat hrpu spellova koje više ne trebam.
-
Sad počinje gamescon na kojem se predstavlja i bethesda. Nadam se novom gameplay-u, i konačno informacijama o frakcijama.
-
Dark Brotherhood je sasvim dovoljan :D
-
Bile su neke informacije, npr. Thieves Guild će biti u gradu Riftenu.
-
-
The Dog! :D
Mislim da je najvažnija stvar na ovoj slici ipak The Dog!
-
Usrecio me nekako ovaj pas.. volio bi imat njega uz suputnika :D
-
-
= Citat =:
yoba333 | 23:17, 7 August 2011 | 250 Comments | [ Add comment]
A few days ago, the legal department of Bethesda Softworks (not to be confused with Bethesda Game Studios) served the creator of Minecraft, Notch, legal papers regarding the title of Notch’s upcoming game, “Scrolls”. The Bethesda legal department expressed concern that people will confuse Notch’s “Scrolls” game with “The Elder Scrolls” series.
Notch posted this on his blog.
Today, I got a 15 page letter from some Swedish lawyer firm, saying they demand us to stop using the name Scrolls, that they will sue us (and have already paid the fee to the Swedish court), and that they demand a pile of money up front before the legal process has even started.
While many were speculating early on that this was a joke, as of now it does not appear to be. It looks like Bethesda will be going forward with the lawsuit.
Neither Bethesda nor Zenimax has made any statements regarding the incident.
= Citat =:
Izvorno postao Azer
Hey, Bethesda! Let’s settle this!
I am back, and I am excited.
Marriage has been wonderful so far, and nobody sabotaged my computer while I was gone.
The only negative thing going on at this moment is the Scrolls trademark lawsuit nonsense, and I think I came up with the perfect solution:
Remember that scene in Game of Thrones where Tyrion chose a trial by battle in the Eyrie? Well, let’s do that instead!
I challenge Bethesda to a game of Quake 3. Three of our best warriors against three of your best warriors. We select one level, you select the other, we randomize the order. 20 minute matches, highest total frag count per team across both levels wins.
If we win, you drop the lawsuit.
If you win, we will change the name of Scrolls to something you’re fine with.
Regardless of the outcome, we could still have a small text somewhere saying our game is not related to your game series in any way, if you wish.
http://notch.tumblr.com/
I am serious, by the way
E ovako se stvari riješavaju. :pray: :bravo:
Nije uopče trebalo doći do tužbe... sad još samo da Bethesda prihvati izazov.
-