Aj zamisli 1000 kuna na Škotsku da je netko stavio. Kupiš fino novi komp ili ideš na tjedan dana u Grčku kao kralj.
Printable View
Aj zamisli 1000 kuna na Škotsku da je netko stavio. Kupiš fino novi komp ili ideš na tjedan dana u Grčku kao kralj.
15 je kof bio.
Ne al ne samo ovu tekmu, nego općenito već ne znam kolko se ne sjećam da je Hrvatska dala gol koji nije bio iz nekakvog nabaca ili kornera. Nemremo i nikad nismo mogli jednu poštenu akciju po podu složit da ga jebeš. Nemamo igrača osim Modrića ajde koji može pretrčati ili predribljati bilo kojeg boljeg obrambenog.
I ovaj komentator kad je Kranjčar ulazio, nešto u stilu nadam se da će nas on spasiti. :rotfl:
What hacker said.
Krumpamo se jos od Irske, kad smo sretno dobili. Sve neki prekidi, odbijene lopte, nista konkretno. Al bitno da smo 4. repka svijeta.
Ali ne možeš reći da smo manje kvalitetna momčad od ovih flegmi, jer nije tako, ali ova utakmica je jedna od najčudnijih. Škoti praktički igraju reda radi, a mi se očajnički pokušavamo probiti :)= Citat =:
Izvorno postao hacker
Jučer sam pizdio kad gledam kakve pizdarije fejlaju ali se ne mogu ljutit na Škote nimalo, bolji navijači od naših dvjesta posto :)
Možda da su i naši takvi, eh... do tada, psujmo mater Sammiru :(
Pa da, Škoti igraju prek kurca, negdje 5 6 puta su izgubili loptu unutar svojih 25 metara zato kaj im se valjda nije dalo ispucat van neg su pokušavali predribljat i mi to nemremo iskoristit.
I ovaj Štimac glupi, kaže da nam je falilo par ključnih igrača, jebote Škotskoj cijela prva postava falila, čuo sam negdje da su dvojica iz prve postave bili na vječanju kolko ih je bolio kurac za ovu tekmu.
Njemu zvižde jer je crn....
http://i.minus.com/ib04xhnqH54QQM.gif
Ali zašto ne zvižde ovom vrsnom bijelom tehničaru ?
http://oi40.tinypic.com/plrmd.jpg
I najbolji komentator u svemiru
imaš pravo, kranjčar je trebao bar na poluvremenu uć= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Kranjčar već godinama ne igra profesionalni nogomet, opet se udebljao, u Kijevu ni klupu ne može grijat i takav igrač bi nam trebao biti okosnica uz Modrića? Ima potez i pas i to su mu jedina dva plusa, takav nogomet se ne igra 20 godina...
Tužno je da se igrač koji ima tek 29 tako zapustio već duži niz godina i stvarno ne vidim odakle mu kredita više da igra u repki.
O Kaliniću ne treba trošit riječi, najbolja prodaja Hajduka ikada, 10+ penala zabijenih u sezoni i par milja u kasi. Win. Prodat će ga i iz ovog kluba samo ne znam kome...
pa čuješ, neki gol s 20ak metara bi dobro došao, a on je uvijek dobro igrao za repku i nerijetko spašavao
Jedina korisna stvar Kranjčara je bila onaj gol Bugarskoj prije tko zna koliko godina.
Nemojte zaboravit Simunica, ja ne znam na osnovu cega je on jos uvijek u repki.
Sad kad je Belgija prva u skupini, šta je onda s drugoplasiranim (očito, s nama)? S kim se igra?
Šimunić je dinosaurus, kako ga crni jedan moj prof. to je strašno :)
Onaj židov je još i gori, sjećam se da je gluposti radio u Dinamu dok je igrao.
Radije bih Sharbinija natrag u repku nego Kranjčara, bez zajebancije. Kao da nismo dovoljno predvidljivi i spori. I Tomečaka bih radije vidio na krilu. Možda čak i onog bivšeg Hajdukovca koji je bio na posudbi u Karlovcu, ali ne mogu se sjetiti imena. Toliko je i dobar.
Ako na kraju završimo u kvalifikacijama, a izgledno je, najbitnije je da izbjegnemo drugog iz skupina gdje su Portugal i Rusija, te Francuzi i Španjolci. Protiv svih ostalih bih bio uvjeren u prolaz, eventualno bi još Švedska mogla biti zajebana. Volio bih da se poklopi tako da igramo protiv Bosne, ali vjerojatno će završiti prvi u svojoj skupini.
Ako, a vjerojatno, budemo drugi onda ulazimo u ždrijeb sa ostalim drugima i izvlače se parovi dodatnih kvalifikacija. Najbolji drugi valjda još uvijek ide izravno dalje, ali teško da ćemo to biti mi.
Dosta bi zajebano moglo biti u dodatnima: Portugal, Francuska, Engleska... svega može biti.
Seri kolko god hoćeš, ali svaki put kad starta tekmu u repki svi ga hvale jer, jebiga, dobro igra.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Je, hvali ga Cico nakon par gemišta.
Ima li ikakve šanse da pobjedimo Belgiju?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Mislim, kako stvari stoje, oni valjda neće izgubit slijedeće utakmice. Ovo je pod pretpostavkom, naravno, da ne zaseremo protiv Srbije i Škotske.
Imamo.
@ MILF: nedaj bože da nas Bosna zakači (iako nema šanse da budu drugi kako igraju), likovi imaju gol razliku 23:4 , tako nešto, metu ekipe pred sobom, stvarno odličnu, složnu i nabrijanu repku imaju. Nebitne utakmice rješavaju sa 5:0, a bitne se bore do 95. min i pobjeđuju.
Rusi isto igraju fantastičan nogomet trenutno, bilo mi je jako čudno kako im se na euru sve poklopilo da ne prođu. Šveđani su nas već razmontirali i opet će. Najbolje ćemo odigrat protiv jakih ekipa jer smo samo tad nabrijani ali pitanje je jeli to dovoljno
@ Carp: Joea ja ne bi dirao dok još može, ima autoritet, tehniku( kako je samo naslagao lika sa dva bicikla uz aut liniju jučer), a onda samo stavit Jedvaja umjesto njega i to je to. Lovren je psihički u kurcu, uništio je sam sebe i novinari su tome pomogli u Lyonu. Vidu nikad ne koristi na stoperu u repki. Schifo je odličan i treba ostati standardan.
@ Pingu: ne serem ništa samo kažem kakve su mu karakteristike. Zabio je krumpir Engleskoj davno, pa Bugarskoj davno i to je to. Ne igra u svom klubu, fizički ne može, nema kontinuitet, nema mjesta za njega u vezi u formaciji koju igramo , a krilo ne može igrat ni pod razno. Ne vidim opravdanje da igra. Zapravo nam je cijela ljeva strana u kurcu jer je i Perišić propustio pola sezone i možeš ga jebat. Da bar imamo kvalitetnog lijevog beka pa da se povuče na krilo u ofenzivi( to je Pranjić znao kvalitetno odigrat) da ne moraju krila glumit Kranjčari, Olići itd...
A mislim, u jednoj tekmi je sve moguće. Naravno da ih možemo pobijediti. Ali ako ih i pobijedimo to nam ništa ne znači ako Belgija ne kiksa prije. Skoro je nemoguće da nadoknadimo zaostatak u gol razlici.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Jako dugo sam igrao nogomet do ozljede.Jednu kup tekmu sam igrao protiv Dinama,imao sam ok 15 god. tad.Sjecam se da sam ga cuvao i bio je prilicno zajeban.Na kraju tekme je sportski pruzio ruku, tako da mi je ostao u super sjecanju.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
da je niko gospodin, zna se :D
Da, na žalost nije dovoljno brz da igra lijevo krilo, ali to ne znači da nema mjesta za njega. Jebemusve, oćeš reći da ne može igrati umjesto Sammira? Ne zaboravi, Kranjčar ne igra samo lijevo, nego i centar, a Damir je ovu tekmu igrao ko zadnji idiot - pasovi direktno protivniku u noge, pucanje lopte na tribine. Kranjčar bi bio daleko, daleko bolja opcija.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pranjić kvalitetan bek? Ti se ne sjećaš ove tekme?
https://www.youtube.com/watch?v=c7kvDm5kKiw
Od 4 gola, 3 s njegove strane.
Ili, pak, ove tekme: https://www.youtube.com/watch?v=c7kvDm5kKiw
Walcot i ostali crnci (ne mogu se sjetiti koji su bili na njegovoj strani) su bili, onako, slobodni više od debele cure na maturalnoj večeri. Pranjić ne zna igrat beka. Zna igrat bočnog.
Nema teorije da bi ovu ekipu BIH prosli. Imala je BIH i ranije solidne ili odlicne pojedince u ekipi ali nije bilo zelje da pobjedjuju,vecina ih se ocigledno cuvala povreda kako ne bi ispastali u timovima u kojima igraju... Medjutim ovi momci pored toga sto su ih bar petorica vrhunski igraci imaju zelju da igraju za reprezentaciju i brane boje ove drzavice.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne kažem da je Pranjić dobar bek defenzivno, već da je ofenzivno znao odigrati jako dobro, čitaj tekst. Strinić ne igra ni naprijed ni natrag. Mi lijevog beka nemamo i čini mi se da bi trebali otvorit školu za lijeve bekove i samo na njima radit 10 god da napravimo jednog kvalitetnog.
Kranjčar u ovoj formaciji nema mjesta u repki. Kovačić( igra odlično kad ga Štimac ne stavi na stopera), Modrić(klasa), Perišić(fantastičan kad se oporavi, mlad, karijera je pred njim), Vukojević(pitbull), Ademi( nova generacija pitbulla,mjenjat će Vukojevića), Badelj( dić formu i avion je, već je pokazao klasu u HSV), Rakitić( jedan od lidera španjolske lige po asistencijama u polusezoni, mora igrati u vezu, nikakvo krilo kao kod Štimca). Kud ga stavit? Bilo da igramo sa dva zadnja vezna ili jednim jednostavno nema mjesta, a krilo ne može igrat, trom je.
Neću ni pričat o nadolazećem Haliloviću, Šitumu, Antoliću.... To je budućnost, nikakav Kranjčar koji se zapustio i nema veze sa modernim nogometom...
Može biti najbolji u svemiru ofenzivo kad ne može zaustaviti ni lika u invalidskim kolicima kad protivnik napada.
Ako ima mjesta za Sammira koji je totalna tulipančuga, onda ima i za Kranjačara, jebemu sve. Ne pričam da treba bacit Modrića van, ali kad ti momčad OČITO ne funkcionira, nešto treba mijenjati. Očito "mora" izreklamirati Perišića i Damira, ali nakon užasnog prvog poluvremena u utakmici u kojoj nam je protivnik jedna od najlošijih momčadi Europe kojoj fali 13(!) igrača vadi te kretene na poluvremenu i stavi nekog drugog. Kovačića staviti na ofenzivniju poziciju (di je bio Perišić), uvesti Vukojevića na defanzivnog i Kranjčara umjesto Sammira. ALI NE, Štimac u svojoj beskonačnoj mudrosti odluči da je bolje staviti Kalinića u igru. Ipak je čovjek vrhunski golgeter.
Sammir najbolji igrac 1. HNL. Kvalitetna nam je liga, nema sta.
Jbg, takva je kakva je. Najgore je što je Sammir još bio i među boljima na terenu. Bolje rečeno, bio je među manje lošima/nevidljivima. Par puta je netočno predao loptu, ali u par navrata je i odlično zaustavio protivnički napad. Fulao je onu priliku, ali to je ionako bio poklon protivničkog golmana, nešto na što jednostavno ne računaš prije utakmice. Ono o čemu se treba raspravljati je zašto nam je to ujedno bila i jedina prilika do one iz drugog poluvremena u kojoj Mandžo nije stigao loptu pred golom. Također, šta je s iskusnijim igračima od kojih se očekuje da preuzmu odgovornost kad je najteže? Da, Kranjčaru se zalomi gol s 20 metara. Zalomi se i Perišiću. Zalomi se i Srni. Zašto onda nisu pokušavali kad su vidjeli da ne jednostavno ide? Možemo imati i 4 Roberta Carlosa u repki pa će biti uzaludno ako ne žele riskirati sa šutevima iz udaljenosti. I dobro je netko napisao, ništa od svega toga nije novo. Niti smo briljirali protiv Makedonaca, niti smo briljirali protiv Walesa, niti smo briljirali protiv Srbije. Rezultati su prikrili dojam, ali jednostavno nije moglo vječno trajati i najmanje su tu bitni Kranjčar i Svemmir. Jebote, pa Škotska je na onoj fifinoj ljestvici u društvu Jordana i Gabona, očito s razlogom, a ono u Zagrebu je bila njihova treća postava. Kad kod kuće izgubiš od takve repke, individualna kvaliteta igrača je zadnja tema o kojoj se raspravlja. Još ih je fino Šuker prije utakmice motivirao s izjavom da ćemo popraviti gol razliku na njima... To se jednostavno ne izjavljuje prije utakmice s otočkim repkama, osobito ne u situaciji kad se njihovi mlađi igrači moraju dokazati novom izborniku.
I to protiv repke s kojom smo dotad imali samo remije. Očito s razlogom.