Ja sam najbolji!
Rejv Tristana rula samo tako, trolol.
Printable View
Ja sam najbolji!
Rejv Tristana rula samo tako, trolol.
http://imgur.com/gJcMI.png
Na početku su ashe i troll leftali match, pa se ashe vratila u dvadesetoj minuti a ryze je leftao. Na kraju smo ja i Sion sami igrali protiv njih pet i nekoliko puta uspjeli cijeli protivnički team ubiti ili ozbiljno oštetiti. No ono, ne možeš 5v2 igrati i pobjediti.
Zbog ovakih matcheva gubim volju za igranjem :(
izveo pentakill, quadra kill u rankedu.. sad sam si malo ok nakon usranih ranked gameova sa idiotima :D
http://i51.tinypic.com/16a6vfc.jpg
Koliko ti to imaš prijatelja? 0.0
http://i52.tinypic.com/2n8ye7n.jpg
Udyr je stvarno dobar u noob game-u xD
Dobar je i u ranked.
ima jako puno kombinacija snjim ? vidim da si isao pure dps sa nesto dodatnog survavibility-a.
Imaš bolestan survival i sa dpsom, ne znam tko te može gankat a turtle spašava od svačega stvarno.
Pitam ja frenda "E, imam devet soma IPa, kaj da kupim?"
On, pošto zna moj playstyle, kaže "Sona."
I ja kupim Sonu. AJME KAKO ZAKON CHAMP! Neki hibrid AP/AD na njoj radi BOLESTAN damage sa q+autoattack. I baš je guštalica, onako, melodijica, laganica... evo, sad ovo pišem i shvatim da se njišem malo, u ritmu Aura of Valor...
sona je pure support i lane controller, lol
Manamune, Rylai's i Soul Shroud. Svaki treći spell autoattacka za 400 damagea, Valor lupi za ~350, i Krešendo stun i 450 damagea. Sam autoattack lupa 140 sa nenapunjenom suzom.
probaj locket rushat, jos par support itema i onda u teamfightu spemat sve aure :P
Super mi je lik, ja sam isto počeo igrati nedavno sa njom... Sviđa mi se melodičnost njezinog glasa, furioso furioso= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Btw, Boz zna kako se igra, nije loš :)
Odigro jedan practice sa Kennenom, zakon lik, prezabavno je igrati sa njim, još malo pokušavam skužiti iteme za njega ali sorc boots, malady, rylais i bio sam krenuo na rageblade nisu bili loši
A, joj.= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
wat= Citat =:
Izvorno postao Jopax
kakav as na kennenu ? :D
lose ti je to.
sorc boots
mejai
rylai
zohnya
situational item
Kako loše, išao sam na nekog hibrida koji može i autoattackom radit fin dmg, brzo tuče, svako malo padne jedan mark i uz shuriken koji se dosta brzo refresha radio sam jako fin dmg :)
probaj, pa ces vidit ^^= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Nema Šake više, tko mi da novac da si kupim Šaku?
Sendi, pitaj ženu da li ima para za posuditi.
Igrao sam danas sa Kenom,
nema Šake al ima Kene.
Unaglavnom, Keno je oK.
Jedino mi je bed što ga ne mogu zamisliti u poljima pšenice kako kolje nevine žitelje.
Kupiti mejais na samome pocetku je lose. Pogotovo ako igras protiv pametnih ljudi. Osim ako si Karthus.
evo.. sillenius zna igrati sa nama :D
3 premade , we and lux.
http://i56.tinypic.com/2uhmot0.jpg
Lol. Dovoljno reci. Malph sto vise armora ima veci mu je i dmg.
samo e skill mu je jaci ^^= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
nemos pare posudivat :D= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
1. kupi si evelynn, ona ti je 1k. (saka, al moze cijelo vrijeme bit nevidljiva, tako bar neces feedat :D )
2. kupi 4 sunfire capea
3. budi nevidljiv i pali ljude sa sunfire capeovima, penta kill
4. ?????
5. PROFIT
Ne nitko se nece sjetit kupit ward ili elixir :D
= Citat =:
Izvorno postao Norther
Ček, ovo je zbilja moguće?
Moram isprobati sljedeću rundu :)
nikog neces sa time ubiti osim ako nisu idioti i squisheri + polumrtvi vec= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
lol. on je lvl 1, imat ce skor 300 / 0, tamo di on igra niti ne znaju sta su wardovi i eliksiri.
:) well, half true. Ima hrpa onih koji rade nove accounte, al neka proba.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Singed <3
Evelynn je 1350? Mislio sam da je 3150.
Kupujem ju sad onda prije nego dobije rework. :D
Prva tri gamea s Kennenom (3v3), sve tri pobjede. Stun rula.
true dat, probao ga, flip owna.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
imagine, tristana + poppy + singed + alistar...uhvatite lika, tristana ult, odgurne ga, singed flip...you get my point. izsutirate ga na svoju fontanu :D