Sto?
Printable View
Sto?
Operi se :) .= Citat =:
Izvorno postao mrxilix
Buljim u monitor i smijem se.
Uživam u sebi... (ne na onaj način,perverznjaci jedni :nonono: )
Neznam ni ja....je*e me škola,po običaju.. :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Hmuhf..skola to bese ono..hiljade besmislenih stvari a bez nje se ne moze? 8).Ja zavrsio sve sto treba,a posao mizerabol.Dodje mi da odem u kinu i da budem rudar,bolje cu pare primati.
Još malo pa idem na penjanje. 8)
Gde? Ja sam probao jednom na visu..crne stene ili tako nekako.
Kod Baumaxa, upiši "Penjački klub Zagreb".
Ja sam to ovak radio,zbog drustva,drugarica i njen decko su dobri,pa im ja pravio drustvo.Ali ako bude lepih dana mozda svratim i sam na Vis.Inace vratio sam se iz kupovine patika.Ostao svorc..
Bio na treningu.
Veslanje opet. :D
Maloprije se istusirao i vecerao. Sad jos malo svrljat po netu i onda lec. Sutra opet cijeli dan strebing. Osjecam se poprilicno umorno
Mrak, cigareta, tecktonik i čil. Poso' gotov danas :P
Idem jesti.
Zobene ftw.
:(
Pregledavam internet, slušam Luisa Armstronga, osjećam se vrlo loše
Zašt?
Zato, ustao sam, nemam trenerke za obući, osjećam lagani mamurluk i nevjerovatan napad lijenosti
Zujim, idem igrat neku glupost da se malo zabavim, dosadno mi je jer moj dragi još uvijek spava, pospana sam i mislim da ću bit bezvoljna i pospana cijeli dan zbog ovog jebenog tmurnog vremena vani i glupe kiše koja će past sto posto. :-x
vratio sam se iz skole,ispravio 2 na 4 iz testa iz matematike,sad slusam muziku.
Blago tebi, imaš subotom školu. :(
Pokusavam instalirati Sniper Elite, patim se malo
Da,sigurno krepava od sreće... :D= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Bio u kinu, gledao Kick Ass, sad pregledavam forum. :D
Slušam glazbu i dosađujem se. Čekam da na mom naj UT serveru dođe dobra mapa pa da uletim, ali eto.. Ništa, očito :/
Upravo sam završio Assassins Creed 2... Koji kraj :o
Sada kada smo pokosili sve 2v2 u SC2 nakon 40 sati ne spavanja mogu leći.
Gnight.
Netko mi je ukrao bicikl, osjećam se kao da mi je netko ukrao bicikl. :(
Pijem čaj, deprimiran sam zbog toga što sam se probudio. Kvragu, mrzim kada mi je neki san tako dobar i tako realan, i onda se probudim i nakon pet minuta još mislim da sanjam, a onda kada shvatim budem deprimiran cijeli dan.
Vragovi pakla. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Sad bih poslušao pjesmu da mi radi zvuk.
Trenutno browsam internetom, putujem u Discovery Online i slušam reggae zvuk. Ja ♥ taj zvuk.
One good thing about music, when it hits you - you feel no pain.