Sjecam se da sam u Viste instalirao ESET NOD32 i da je radila PPPoE mreza :o ,ovdje u Win 7 to ne reaguje.Ipak cu morati opet instalirati XP,imam jednu patriciju od 52 GB slobodno,jbg :-x .
Printable View
Sjecam se da sam u Viste instalirao ESET NOD32 i da je radila PPPoE mreza :o ,ovdje u Win 7 to ne reaguje.Ipak cu morati opet instalirati XP,imam jednu patriciju od 52 GB slobodno,jbg :-x .
Progooglaj. :)
Uh ali si dao savjet,de nemoj da te prebijem klinjo :D .= Citat =:
Izvorno postao C
lol
Ma hoće da ga opet prebijem.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
A odkog si sinoc osao sa ŠLJIVOMSna oku :rotfl: .
Ne, bio sam se objesio za žicu, pa mi je vrat sieban, pa me zezaš oko toga, a ne mogu gutati. Jao kakvu bi ti čepu sada opalio. :)
Hajde ako mozes na msn,pazi da ti glave ne spadne sa ramena :wink: .
Upravo sam mislio testirati neke programe, pa idem na LaPy u VMW, tako da se skidam s ovog PC-a. Možda oko ponoći navratim. :wink:
Dobro da nije opet citao onaj nekronomikon.= Citat =:
Izvorno postao Ghost_Rider
ot:
Kako formatirati jedan dio particije da vrijedi kao nova particija bez formatiranja/gubljenja podataka sa one particije od koje se uzima prostor (ilitiga: od particije C oduzmem 3gb bez da je cijelu formatiram te od ta 3gb napravim particiju D) bez pristupa windowsima, imam opciju za ubuntu, ali vidim da ju se ne preporuca osim ako se zna sto se radi.
Imaš jedan progra za to, ali se koristi u Windowsima. Pokreneš ga, podesiš sve kako bi htio, i kada resetiraš PC, prije pokretanja Windowsa, u DOS-u i on to sve riješi i napravi (kako si podesio da želiš; u tvom primjeru, sa C: particije blokove koje će ovojiti move-a na C: particiju i od tih blokova napravi čistu D: particiju, itd.), i onda ti se Windows pokrene.
Jesi li skontao kako radi?
Jeli ti to odgovara?
Ne znam ime tog programa na pamet, treba bi ga potražiti, pa javi.
Problem je sto se windowsi uopce ne bootaju (BlSoD), a ovo particioniranje radim da mogu instalirati novi OS.
Eh, jebemu, sjetio se da se ubuntu moze koristiti bez instalacije.
Ima li programa za njega?
Ne znam ti, jer nisam Linuxaš.
Pokušaj progooglati programe za floppy ili tako nešto, da to možeš u DOS-u (CMD-u).
trebam neki program koji je cmd ali lijpi i bolji,cesto koristim cmd ali je na win7 i visti nekako sjeban windows pa se nemoze expandat ni na fullscreen stavit ni nista pa mi to otezava rad.
Reci mi koja ti je rezolucija monitora, mogu ti ja poslati već napravljen lnk za CMD. Napravio sam ga sebi i koristim ga.
Za Full Screen koristi lijevi ALT + veliki Enter.
Evo ti odmah, i ovako, otiđi desni klik na ovaj file, pa do Layout-a i umjesto 1280×1024 upiši svoju rezoluciju monitora. Compatibility mislim da nećeš mći podesiti, a za full screen ALT + Enter ti ne radi na Visti i W7-ici dok tu opciju ne upališ. Kako god, ovo šo sam ti ja sada dao ti je tako reći full screen, ali windows, nešto kao maximize. ;)
Download:
http://radius.server.drivehq.com/CMD.CAB
Info:
Otpakiraj CAB arhivu (podržava ju svaki Windows OS), pokreni CMD.EXE i kreiraj CMD.LNK koji ti treba, i on će biti kreiran iz CMD.LNK.1 file-a, iz razloga što se LNK ne može uploadati/downloadati, zato jer je to kratica do CMD.EXE-a u Windows-u, pa bi ti poslao file koji već imaš u system32, a ne LNK.
Evo decki ja se opet javljam :D .
Ovako...Nasao sam dva routera preko kojih bih prikopcao dva kompjutera i PSP WiFi.Zanima me dali ovi router-i podrzavaju sto ja zelim.Molim vas da mi post ne ode u penziju kao ona dva :( .
Prvi router: http://www.bigbang.si/racunalnistvo/...54gl-eu-router
Na ovoj stranici nejma mnogo informacija,pa cu ja napisati sta meni treba i dali on to podrzava,dacu vam i link sve detaljno o njemu (ali ja neznam eng i nemogu skontat sta on podrzava xD) pa mi vi objasnite :oops: .
Ja koristim WLAN mrezu,spajam se preko PPPoE konekcije.Imam Wireless karticu u kompu i u wlan karticu je prikopcana antena koja mi daje signal netu.Znaci antena je napolju,kabal sam doveo direktno u wlan karticu.Mene zanima jeli ovaj router moze da prima signal ako ja unjeg ukljucim svoju antenu koja ima 6 kila 8) ,kako cu se onda konektati na net ako ja nejmam u svojoj wlan kartici kabla od antene.Imal ovaj router izlaz za drugu (malu antenu) koja je negdje oko 300 grama,iako ima izlaz za drugu (malu antenu) dali cu ja onda moci sa svojim psp-om da primam wlan signal i da idem na net.Za kompjuter moze posluziti LAN kabal ili ista mala antena kao za router.
Evo link detaljno o ovim ruteru: Nejma prokletih detalja nigdjeS:-x .
Drugi router:http://www.bigbang.si/racunalnistvo/...14-wifi-router
U ovog rutera ima na ovoj stranici par detalja,vidim da nejma izlaz za drugu antenu.Dali ce ona moci onda da mi daje signal bez ote antene ili moram nesto uciniti.Da nepricam mnogo objasnio sam u prvog rutera sta mi treba.
Mnogo hvala ko god odg.
BTW: Jos me zanima hocul sa psp-om imat net u citavoj kuci.
Ima tko da mi dozvoli, da testiram ovo što mi je u sigu na njegovom PC-u?
TeamViewer. :D
Evo testiracu ja ako mi odgovoris na moj post iznad tvoga,al sve detaljno :D .= Citat =:
Izvorno postao C
Yes or No :D ?
Pa nisam ti ja LAN Pro Man. :)
Da znam, već bi ti rekao, ne?
BTW, instaliraš taj program i rečeš mi "ID" i "Password", i ostaviš ga upaljenim (minimiziraj ga i neka stoji). Kada ti sve bude crno-bijelo (ili kada ti pozadina nestane), nemoj ništa da diraš. :D
Ajde ako može točno u ponoć? :D
Seronja hoces da mi silujes Kompjuter :rotfl: :rotfl: :rotfl: ,e nece moci :D .
BTW Nemoj me cekati idem ja spavati,valja sutra u 3 ustati :D .Laku noc svima
Reci onda time. :)
Veceras u 23 sata,i dogovor.Prvo cu ja tebe iskoristiti pa onda odjebi :rotfl: .= Citat =:
Izvorno postao C
Ne,pa ti onda mene. :D
A šta ako ne znam odgovor na tvoje pitanje? :)
Aaaaa jesi njub,napisao sam (i dogovor) :o .Jel moze :D .= Citat =:
Izvorno postao C
Da, da, da, da,...
Promjena plana,ajde ako mozes sada dodzi evo ja cekam na msn-u. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao C
Evo, sada sam Online, požuri. :D
E, čuješ. Otpakirao sam onaj file, i on u sebi ne sadrži niti jedan driver. Točnije, driveri se installiravaju u system32, i kada spojiš kameru Windows prvo u system32 nađe drivere za nju, instalira ih odmah, i istog trenutka je kamera spremna za rad.
Kada sam tek instalirao, bio mi je upitnik, kada sa ju spojio, nestalo je i radi sve OK.
Ja ti predlažem da uninstaliraš taj upitnik/uskličnik, odeš u Safe Mode, instaliraš file koji si mi bio slao, resetiraš PC, pričekaš da se pokrene, i tek onda spojiš kameru i pričekaš da ju on detektira. Onda pogledaj u Device Manager, ne bi ga smjelo biti, jer evo i kod ove moje se pojavio nakon instalacije, ali se maknuo nakon što sam prištekao kameru i sve je OK.
Ako ne šljaka, vjerojatno ti driveri nisu za tvoju kameru.
Inače ono što sam pokušavao iz TEMP foldera, da te ne buni. Kada instalaciju pokreneš, ona se tamo instalira i od tamo se pokrene.
I Drivere, ako se ne instaliraju, da znaš, trebaš ih instalirati u device manageru (ili add new hardware), tako da ideš prvo na Advanced (druga točka), Next, pa opet na drugu točku "Don't search. I will choose the driver to install.", Next, i onda na opciju "Have Disk..."
Po defaultu je to A:\ disketa, ali klikneš na browser i nađeš *.inf file u kojem su isprogramirani driveri, i tada trebaš znati točno odabrati driver koji ti treba. Onda ideš sve na OK, i u windowsu gdje ti bude ta tipka "Have Disk...", imaš tablicu drivera iz tog file-a koji si odabrao. Obilježiš željeni driver (budeih više, tipa za modele, za windowse, za pakete 32 ili 64 bitni windows, itd.), Next i Finished.