Ma i taj Gandalf je cudan.Prezivio sto cuda,od Balroga do Sarumanove Kugle u Glavu.
A fackin Witch King ga smlati ko bebu....
Printable View
Ma i taj Gandalf je cudan.Prezivio sto cuda,od Balroga do Sarumanove Kugle u Glavu.
A fackin Witch King ga smlati ko bebu....
Tražeći informacije za Hobbita, naišao sam na informaciju da će James Gandolfini glumiti Thorina, neznam za vas ali meni se čini da je stvoren za tu ulogu:
http://www.sagawards.org/files/image...d%20carpet.jpg
http://vis-www.cs.umass.edu/lfw/imag...lfini_0003.jpg
@Durin
Jeste...Sauron je bio ucenik Melkora, ali i Gandalf je bio ucenik Manwea i Varde...cista ying i yang situacija...
Moram napomenut da su i Balrozi istog roda kao i Gorthaur i Gandalf, pa opet razlika postoji...
@GrimTheReaper
Casting je zapoceo ovaj tjedan, i zasad je sluzbeno potvrdjen samo Ian McKellen, dok su nesluzbeno potvrdjeni Hugo Weaving, i Cate Blanchett...
Za te uloge sam bio siguran prije nego što su potvrdili. :D= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Nadam se da će James Gandolfiniu (check out the surname) dati ulogu Thorina, pošto je stvorena za njega.
Ja sam si htio propucati glavu kada sam čuo da bi Daniel Radcliffe mogao igrati u Hobbitu.
sve mi se čini da će thorin ( ako gospon gandolfini prihvati ulogu ), na putu do smauga radit neke ilegalne radnje, poput dilanja :D
Kratka i slatka novost!
Andy Serkis je sluzbeno potvrdjen za ulogu Golluma... :thumbs2:
@Durin
Citao sam intervju s doticnim mladicem. Na pitanje da li bi bio voljan prihvatit ulogu u Hobbitu, rekao je da ne zeli cijelu svoju glumacku karijeru provest medju carobnjacima i vilenjacima...rekao bih da smo sigurni od tog zla...
Gandolfini kao patuljak...hm, pa oke...ima njake predispozicije :) , ali bi svaki put kad bih ga vidio, ocekivao poznate stihove "Woke up this mornin'...got yourself a gun.."
Yay sutra mi profesorica biologije daje Nedovrsene price jos ako ubjedim kurvacu iz razreda (koju mrzim iz dna duse) da mi da Djecu Durinivu bice svega... :rambo:
djeca su hurinova ne durinova
so...it wuz on tv yesterday
po prvi put sam shvatio da je teh one ring zapravo lesser stvar u usporedbi s velikom slikom...
Da, The Fellowship of the Ring je jučer bio na HRT2 u 20.35, isto tako je sljedeću srijedu, u isto vrijeme The Two Towers.
Gledao sam film ponovo, iako ga imam na DVD-u, moram sam, rula.http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/bozic_shy.gif
ja sam u mogučnosti gledat lotr sam na kompu, a u isto vrijeme sam u nemogučnosti ga gledat na neki način opušteno i u ležečem položaju tak da, kad god je na tvu gledam ga, sutra lotr2 :>
Evo pročitao drugu knjigu sinoć, sad se bacam na treću, jedva čekam.
Što se tiče filmova pokušavam nagovorit frenda da mi posudi čitavu trilogiju, extended verzije, jer obični filmovi izostavljaju tako puno stvari, ali ih i dalje gledam :D
ja imam još jedno poglavlje hobbita, onda bi mogo nagovorit sestru da mi posudi silmarillion da pročitam prek praznika
Silmarillion je odličan, malo zbunjujući na početku ali postaje sve bolji i bolji, definitivno preporučujem.
Samo jedno pitanje pošto se ne sjećam, tko je bio Hurin?
vladar dol-lomina, služio nekom vilenjačkom isusu, to se ni ja točno ne sječam kojem kad su svi na F, mislim da fingolfinu al nisam siguran. on i njegov brat(huron mislim) su završili u gondolinu na neko vrijeme, kad su bježali od zasjede orkova, pokupili su ih gondolinski orlovi, i tako je on tamo posto imba i sve to. u bitci nebrojenih suza, morgoth je sjebo sve i svakog samo je on osto, i zaslužio titulu Nepokolebljivi i tako je morgoth došo na ideju da ga zakuje na neku stolicu, da mu moč da vidi njegovim očima i na kraju baci kletvu na cjeli njegov rod i tako on cjelo vrijeme gleda šta mu rade djeca dok nakraju ne počine masovni suicid, naposljetku ga morgoth pusti, on sa ženom nađe turinovo truplo i mjesto gdje se niniel(il kak se zvala njegova kčer) bacila, na kraju mu i žena na njegovim rukama i žena izdahne, a on jadan ostane sam :(
tuga :(
Aaaaaaaa, sad se sjećam, pogotovo onog dijela kad je zakovan na planini i vidi sve, dosta upečatljiva scena
Jedino što ne valja, uvjetno rečeno, sa Silmarillionom je to da je izdan daleko kasnije nakon LotR-a i da je prekompliciran za prosječnog čitatelja, ne toliko zbog radnje koliko zbog uvrnutih imena i svega povezanoga s tim. Što je šteta, jer da je knjiga popularnija i općenito poznatija (pitaj nekoga tko je gledao LotR filmove i jedanput pročitao knjige "Što je Silmarillion?" i većina neće znati) danas bi možda mainstream elfovi drugačije izgledali (mlaćenje sjekirom dok ti se istopi u rukama, fak yeah).= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Evo neš sam ti našao http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... nksalot-20
ljepa kutija x)
Kratak intervju sa PJ-om
Snimanje ce ocito trajat puno krace nego sto je trajalo za svaki film trilogije...i nekako mi se cini da su u stisci sa vremenom... :?
a za kad se ono očekuje prvi dio filma? božić 2011 il 2012, nesječam se više :/
Nemoj to uzimat. Isto takvo je bilo u Stripovi na kvadrat, samo ima i hrvatske titlove.= Citat =:
Izvorno postao mrxilix
A i ovo je region1, tako da ima problema s našim DVDplayerima.
Radije uzmite ovo:
http://www.amazon.co.uk/Lord-Rings-Tril ... 022&sr=8-1
(to ja sljedeće uzimam)
Za pocetak, svima želim sve najbolje u novoj 2010.!
A sada, brza novost...
Peter Jackson je dobio knighthood! Pa eto, svaka mu čast!
I za kraj, podsjetnik na rodjendansku zdravicu za profesora Tolkiena;
= Citat =:
Tolkien Birthday Toast – Jan 3, 2010
jrr_tolkienIan Collier, Tolkien Society Publicity Officer writes: At 9pm (local times) on January 3rd fans around the world are invited to raise a glass and toast J.R.R. Tolkien’s Birthday. The toast is: “The Professor”. For those unfamiliar with British toast-drinking ceremonies: to make the Birthday Toast, you stand, raise a glass of your choice of drink (not necessarily alcoholic), and say the words ‘The Professor’ before taking a sip (or swig, if that’s more appropriate for your drink). Sit and enjoy the rest of your drink.
Odlicna knjiga, procitao sam je pred neko vrijeme i odusevljen sam, totalno epski stil pripovijedanja, i zanimljiva radnja. Ima par predobrih momenata, npr kad hurin zakolje tolko orkova dok mu se sjekira nije istopila od vreline njihove krvi :rambo: . i jos onako tuzna i potresna radnja, ma jednostavno odlicno :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Namjeravam uzeti The Lord of the Rings (50th Anniversary Edition) (Leather Bound), te mi se čini da je ne Amazonu ok cijena, $53.55.
Je li ima igdje jeftinije, ili samo da uzmem preko Amazona?
Evo novosti nakon poduzeg vremena...
No, novina bas i nije dobra...
Filmovi su vrlo vjerovatno odgodjeni za prosinac 2012., radi internih problema u MGM-u...Evo sto kaze baja iz doticne firme:
= Citat =:
Horn won't predict when the first of the two "Hobbit" films will be out, but says the most probable scenario would be a release in the fourth quarter of 2012.
"It's a big bet for us. But it's one we think will pay off given the success of 'Lord of the Rings,'" says Emmerich. "This is one of the few movies it feels like people are waiting for."
Četvrti kvartal 2012. Iako sumnjam da će tada izaći, vidjeti ćemo. :D
fingers crossed
Mogu čekati i do 2020., samo da ga ne zeznu.