-
Re: Star Wars: The Old Republic
:D
Strašno dobro je prikazano Sith okruženje - svakoga svakoga hoće zajebat i sve jedva čekaju priliku da si međusobno zabe nož u leđa. Dalje, svi vole šefovati jedni na drugima, no kada dođe neki nadređeni, samo se čuje "Yes, Master" :D
Fora mi je kako imperijalna vojska respektira Force usere pa prvo nego što počnu pričati s vama, traže dopuštenje za razgovor. Mislim, ima brdo sitnica na koje je BioWare pazio, atmosfera mi je stvarno vrhunska. Početna zona (Koribban) je minijaturna prema Sithovom matičnom planetu na kojemu ti treba samo 20 minuta od dolaska u svemirsku stanicu pa do ureda nadređenog mastera. Sve u igri je ogromno, neusporedivo s bilo kojom dosadašnjom Star Wars igrom. Jedino mi se ne sviđa što igrač ne može upravljati vozilima, nego te ono samo vozi do određene lokacije.
-
Postoje mountovi, tj. speederi.
-
Onda ih nisam imao priliku još koristiti :)
-
Želim jos par questova napraviti u igri i svi su se sada nasadili u servere :/. Uso u igru i odma crashala, sad moram opet u fucking queu cekati.
-
Meni se do sada igra nije uopće rušila, a igrao sam jučer primjerice 9 sati u komadu. Praktički nisam iskusio nikakve tehničke probleme.
-
Bas mi je drago za tebe :/
-
Meni je drago da svi i dalje uživate.
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
SMislim, ima brdo sitnica na koje je BioWare pazio, atmosfera mi je stvarno vrhunska. Početna zona (Koribban) je minijaturna prema Sithovom matičnom planetu na kojemu ti treba samo 20 minuta od dolaska u svemirsku stanicu pa do ureda nadređenog mastera. Sve u igri je ogromno, neusporedivo s bilo kojom dosadašnjom Star Wars igrom.
Meni je baš problem to što je svijet mrtav zbog nedostatka atmosfere, ne vrhunski. Jedva da čuješ koje NPC blebetanje tu i tamo, mobovi i NPC-evi samo stoje na mjestu, kasnije zone su malo prevelike za moj ukus jer većina otpada na prazan hod od questa do questa. itd. Iako mi je vjerojatno najveći propust u dizajnu to što ti promjena instance ždere Quick Travel tako da je stvaranje partya sa frendovima u drugim instancima nezgodno.
-
-
Svemirski dog fightovi> sve
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Do kad traje beta?
Mislimda u ponedjeljak u 19 zavrsava.
Dosao sam lv10 sa Jedi Knightom i Imperial Agentom. Sada igram Inquisitora. Imperij mi za sada ima bolje price/setting. Pogotovo agent. Probao sam i malo pvpa s njim, rogue build sa stealthom i backstabom. Cini me se nespretnimd a nema autoattacka daggerom nego samo blasterom, ali osim toga mi je super.
Sutra cu vjerojatno jos jednog lika dignut do 10.
-
Ja sad igram sa inquisitorom i nimalo mi se ne svidja. Bounty Hunter mi je na 16 i sa njim definitivno igram jer mi je najzabavniji. Sad ce mi jedino biti muka cekati igru :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
SMeni je baš problem to što je svijet mrtav zbog nedostatka atmosfere, ne vrhunski. Jedva da čuješ koje NPC blebetanje tu i tamo, mobovi i NPC-evi samo stoje na mjestu, kasnije zone su malo prevelike za moj ukus jer većina otpada na prazan hod od questa do questa. itd. Iako mi je vjerojatno najveći propust u dizajnu to što ti promjena instance ždere Quick Travel tako da je stvaranje partya sa frendovima u drugim instancima nezgodno.
Ja uopće nemam ovakav dojam, svijet je sve samo ne mrtav...Ovo što si naveo jest nezgodno, ali mene nije toliko smetalo.
-
Kod mene ima puno likova. To sto ja trenutno nisam u volji da stvaram grupe jer je ipak BETA od 3 dana je druga stvar :P. Jedino me brine sto izgleda na pocetku ce moci igrati samo sith warrior sa sith inquisitorom i bounty hunterom sa agentom a tamo je pola questova class story involved.
-
Isprobo pvp. Brzo, zabavno i empire uvijek pobjeđuje.
-
To je dokaz da je tamna strana sile mocnija :)
-
Tako to mora biti :eyebrows:
Ipak, kada dođe cijela igra, počinjem na strani Republike, Jedi Consular, kao što sam naveo u Helvetici. Ipak, questovi na strani Imperije rulaju. Očekivao sam tipičan BioWare, no ima dosta questova gdje se bira manje zlo. Lajk
-
Počelo mi moje jadno malo napajanje raditi probleme :( A baš je lijepo išlo jučer i prekjučer. OT: ja ću Republiku skroz, zasad su mi questovi prekul :)
-
U biti, najjača karika ToR-a, a do 50. levela igraču navodno treba oko 230 sati igranja. A igra ima 8 klasa. Naravno, dosta questova će se isprepletati, ali mislim da će svaka klasa biti jedinstveno iskustvo.
-
Kriste malo su pretjerali sa pretilim ljudima. Jednostavno mi se smraci kad vidim bounty huntera il imperial agenta koji su debeli ko balon.
-
Haha, ja nisam vidjela nikog debelog :D Čuj, ljudi se žele vjerno prikazati, za razliku od mene
-
Good God then :(. Pa u tijelu ne radim trokrilne ormare ili debele frajere :D moji su uglavnom skinny.
Ugl igram sad sa Imperial Agentom i ne kontam koji ce mi vrag Guard Disguise ako ce me ipak svatko u tvornici napasti. Nadam se da ce to popraviti.
-
Ja sam iz zafrkancije napravio nekoliko J. Lo likica. Smijeh je okolo trčati kao fatass xD
-
Malo spejs bitaka dok beta jos traje :p
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
U biti, najjača karika ToR-a, a do 50. levela igraču navodno treba oko 230 sati igranja. A igra ima 8 klasa. Naravno, dosta questova će se isprepletati, ali mislim da će svaka klasa biti jedinstveno iskustvo.
Rekao bi da je brojka istinita po tome koliko sam igrao kao Trooper (lvl 19) i još sam izgleda u Prologue dijelu priče, ali relativno mali dio toga će ti otpasti na sam class story. Igraj kao, što ja znam, Inquisitor i prođi početnu zonu. Sad se vrati kao Warrior i vidjeti ćeš koliko je toga u zapravo isto. Problem je u tome što sama class priča nije toliko zastupljena, isto kao i Flashpointovi koji su vrhunac igre kad rade.
I da, crashalo me u Hammer Stationu i to baš kad sam napravio need za jedan odličan komad opreme. Opet će ljudi misliti da sam ninja. :(
-
Jeli se ikome desava da kupi jednu stvar od vendora a igra ti kpi dva ista itema :(?
I ove daily space misije davaju gro expa. 15k ako se naprave sve i jos sto svaka misija se moze igrati kolko oces i daje 2k expa i comendation. I prezabavne su. Volim slusati Mako kako cvili dok frigate pucaju po nama :D
-
Slažem se Arby, no nadam se da ce kroz daljnje nadogradnje igre broj jedinstvenih questova povećati. Kao i broj flash pointova :)
-
Space bitke su smece imho, to dolazi od lika koji je igra dosta svemirskih simulacija pa zna kako su ove previše simplificirane i arkadne. Ne kontroliraš smijer kojim ce tvoj ship letit nego samo mišem upravljaš po vec zadanoj putanji. Sve se svodi na uništi 50 turreta ili fightera tako da sve skupa nije baš idealno.
-
Meni su dovoljno dobre za igru koja je MMORPG i to mi je dosta. Vise nego dovoljno dobra zanimacija tijekom odmaranja od ostalih questova. Ugl sad me volja igrati Empire at War
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Space bitke su smece imho, to dolazi od lika koji je igra dosta svemirskih simulacija pa zna kako su ove previše simplificirane i arkadne. Ne kontroliraš smijer kojim ce tvoj ship letit nego samo mišem upravljaš po vec zadanoj putanji. Sve se svodi na uništi 50 turreta ili fightera tako da sve skupa nije baš idealno.
Nisam ni očekivao da će MMO igra uopće imati te space okršaje tako da se pretjerano ne bunim oko arkadnosti istih.
I naručio ToR na Zavviu, igrat će se od 15. :)