Ako slučajno nekog zanima, u petak u Osijeku Goribor (+Portman i K.L.U.B. šta god to bilo) 60 kn, u subotu Brkovi 30 kn (upad bespla ak' imate brkove)
Printable View
Ako slučajno nekog zanima, u petak u Osijeku Goribor (+Portman i K.L.U.B. šta god to bilo) 60 kn, u subotu Brkovi 30 kn (upad bespla ak' imate brkove)
NAIĐITE!
Achtung, achtung!!! Karte za prvi i neponovljivi koncert jedinstvenog i nenadmašnog Big Banda Požega, možete naći u prodaji u Gradskom kazalištu, gdje će se koncert i održati 9.2., po cijeni: 20kn sjedenje, 10kn stajanje (klečanje gratis). Veselimo se Vašem dolasku!!!
Ako je tko u blizini nek navrati, bit će tona vrhunskih glazbenika gostiju i fešta poslije:)
14. aprila je subota. Može.
St!llness, Dječaci, Goribor, If these trees could talk, Kyuss, sve je u Tvornici ove godine. Nije da se žalim, pošeno su ju preuredili, pogotovo po pitanju ozvučenja. Prije godinu-dvije su svi bičali po razglasu.
Tko ide veceras u Boogaloo na Marley tribute?
Strajker ide ako se dobro sjecam.
nejdi u Boogaloo, razglas je sranje, cuga je skupa.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
nejdi u boogaloo marley tribute svira.
Moram, vec je dogovoreno. Nista, da sam znao da je sranje ne bih isao
: )))))))))))))))))))))))))))))))
da svira ono sta volim iso bi i u smetliste jebote : ))
brijem da si je sad jadan cijelu vecer mislio kak je zakurac : )))
Ja ne bih. Ne smeta za neke žanrove, ali bilokakav rock i žešće stvari pogotovo užasno zvuče na lošijem razglasu i paraju uši.
ma daj di si ti ides btj : ))
90% klubova i kafica imaju toliko uberlos razglas da je to za popizdit, a bome nemam 200-injak kuna svaki tjedan da platim ulaznicu di si necu "isparat usi". kako uopce mozes ocekivati neki super saund kad ti se nagura vise stotina ljudi u prostor jednog vecea arene zagreb, i svaki svoje pjeva? glavno je da se cuje nesto i da je baza, ionako ne znam ko ide na koncerte da se divi kvaliteti razglasa.
E, kyuss 120 kn prva 2 tjedna prodaje, najs!
Baš to. I uopće nije toliko loš razglas tamo, pogotovo za "žešće" koncerte gdje je važnija atmosfera od nijansi kvalitete razglasa.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Zato ne odeš na tih par koncerata di ćeš si isparat uši i skupiš 200 kn za koncert gdje nećeš. :P= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Upravo. Ono ja ne podnosim većinu koncerata zbog lošeg razglasa, šta sad mogu. Tu bude pank festival u kojem apsolutno užasan zvuk bude, i svi lete u prve redove i meni to nije jasno, jer sve što čuješ je nejasna buka. Ko voli nek izvoli.
>pank
>buka
>smeta
Pank? Jeste vi normalni, pa baš panku kao takvom ne smeta ako ne valja razglas, ono znam desetke bendova koji su namjerno radili loše ozvučenje da zvuči još smećastije. Smeta kompliciranijim žanrovima, gdje bi se trebali moći čuti izolirani instrumenti :) Al' bila sam na svakakvim ispljuvcima, kad si raspoložen jednostavno te boli briga.
edit: haha, ne da su namjerno radili loše, nego nisu htjeli tonca
Da, moram čuti gitaru da bih mogao uživati u rock glazbi, kakav sam zahtjevan luđak.
Nikad nisam bila na pank koncertu gdje se nije čula gitara. Pank. Ne rock. Ne proklete obrade Zeppelina, fcol.
Onda nisi čula što je to loš razglas, i ne vrijedi ti komentirati :D
Ma ja kontam da ne pričamo o istome :) Al' imaš pravo ^^
joj daj ne seri sonik, di si ti bio da nisi cuo gitaru. ako se ista cuje to je gitara, obicno su vokali u kurcu i previse se basa cuje, al ono ne znam kakav los razglas i los tonac mora bit da ne cujes gitaru. pa zna se da su gitaristi mahom egoisticne pedercine koje se moraju najvise cut app:
a i, razlika je u outdoor i indoor koncertima, tj. razglasu i to ne mozes usporedjivat.
i da bar nisi otiso na pank koncert i ocekivo kvalitetan zvuk : ))))))))))))))))))))))))))
Ja kažem kak meni bude na koncertima u gradu. Dođem i čujem samo bubnjeve i nedefiniranu buku, ti reci šta oćeš. Meni to nije slušljivo.
Ironija je da na jednom festivalu koji se održava u obližnjem selu usred ničega bude skroz oke razglas.
to je punk :twisted: :twisted: :twisted:
mozda bas zato jer je... usred nicega?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
ne lomi se zvuk i nema limita na glasnocu?
Ne znam ja nista, meni je sinoc bilo super.
Nego, strajker jesi bio?
kajaznam lol ja sam naviko na pank koncertima u medici da je odličan zvuk jer ga rade odlični ljudi lol