THPS 4, jos jaca od duje :pray:
Printable View
THPS 4, jos jaca od duje :pray:
heroes of might and magic 3 -l-
DoW II, igra je odlična, meni kao wh40k fanu je epska, no i dalje ostajem pri tome da je Dark Crusade najbolji DoW, zasad. Očekivao sam da će mi DoW II biti bolji od DC-a, no nije. Neznam zašto.
Rekao si da je repetativna i dosadna (sp kampanja), heretiku! :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ha jbga, imam pravo na promejnu mišljenja, no isto sam rekao da je i epska :D
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
:D= Citat =:
Dawn of War 2, ( igra je napravljena jako loše u odnosu na predhodnike, je istina je da je u početku dobra, ali jako brzo dosadi i nema nikakav replay value tj. što se mene tiče, i nekako ... nije isti Warhammer osjećaj
Ajd' sve kopiraj :P
Or not... :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Uglavnom, igram Mass Effect, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky i sada cu instalirat DoW2 ponovo, u nadi da igram malo online. :D
Ako ćeš igrati DoW II Online, znaš koga ćeš zvati za kampanju :wink:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Baš prešao The Secret of monkey island SE, a dok čekam Batman: Arkham Asylum, malo se zabavljam sa Watchmenima.
Završio sam Dungeon Siege. 30-ak sati ugodnog haklanja. Dobra igra. Čak sam se usudio napraviti multiclass lika - 40 lvl combat magic, 40 level melee. FAKJEA.
Počinjem ekspanziju.
WHOA...you...are...so...epic!!!112= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
btw:DS II=fail
Dvojka mi je kul zbog Diablo-like gameplaya. Bar nema duge dosadne dungeone.
Anno 1404 se igra...a Call of Juarez:Bound in Blood će uskoro doći na red...
Clutch i Sims 3 (nemrem se skinut s toga) :(
frets on fire... skidam bfme2 pa ću i rotwk... tu i tamo nabacim malo HoNa il malo M&B... možd opet witcher počnem
Gothic 3 da vidim baš kolko je bugovit.
OBAVEZNO igraj s novim 1.7 patchem.
Evo počeo igrat Gothic 3 Forsaken Gods neznam šta da mislim mei je igra dobra jedino je zvuk katastrofa , nemsilim na voice acting nego na to da meni zvučnici počnu krčit usred dijaloga i ljudi zvuče kao Darth Vader. Inače bugovit , ali ne previše.
Company of Heroes, sad sam se navukao na skirmiše...jao jao :)
počeo opet hitman 4 :pray:
Splinter Cell.
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky sa zadnjim patchem, nadam se da me ovaj put neće izbacivati iz igre svakih minutu.
Devil may cry i medievil nekad znam zaigrati :rambo:
Mount & Blade. :D
Ode jos malo Splinter Cell dok cekam Reportere.
Zbog one reportaže o video igrama? Čovječe, koji su ti reporteri idioti.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
ponekad Tekken na PSP-u
Neighbours from hell [NDS]
Dawn of Discovery [NDS]
Trebali bi se nac pa da bacimo koj match :D= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX