sorry na double postu...
a što se tebe tiče...unknown...
http://youfail.org/
Printable View
sorry na double postu...
a što se tebe tiče...unknown...
http://youfail.org/
Mogo si EDIT koristit... Nije prošlo 10 minuta razlike između tvojih postova...
ma,zbog takvih pogrešaka mi je žao što običnim korisnicima nije omogućeno da brišu vlastite postove...
John Rambo - 7/10 - fillm me iznenadio, ali velika zamjerka je što je prekratak i što nema baš onog inovativnog ubijanja neprijatelja! Mislim, lik sjedne za ono čudo na džipu (ili što li je već) i poskida sve osim zadnjeg! Da je film 20-ak min duži i da ima još malo Rambo-Vs-All akcije bila bi veća ocjena!
Pogledao Ja, Robot.
Dobar film.
Will Smith glumi. :D
corpse brideSilitiga mrtva nevjesta
9/10
burton :D :D
The Host
prejeben i jedan od boljih monster filmova :pray:
9/10
Godfather II ^^
Remek djelo, ali ne kao 1. dio.
I ja sam to sinoć gledala ^^= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Sonny ftw xP
:pray: odlican film :pray:= Citat =:
Izvorno postao olio
gledao vec prije u kinu, mnogo dobar film :)= Citat =:
Izvorno postao Maja
midnight meat train, film po clive barkerovoj priči, naravno brutalan i krvav s vinnie jonesom u ulozi karijere u kojoj u cijelom filmu kaže samo jednu jedinu riječ :)
the crow:wicked prayer
1/10
NOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
MAKE IT STOOOOOOOOOOPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jesam__sviđa mi se muzika siz filma :gitara:= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
I, ROBOT.
9/10
= Citat =:
Izvorno postao Flippy
gledo sam ga već...nije loš ....
Solo...loša ideja... :? :thumbs1:
Explain= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
nemoj mi reći da nikad nisi gledao Soloa...film je preloš...imaš nabildanog Maria van Peeblesa ili vatever mu je ime koji glumi nabildanog robota kojeg je složila amerikanska vojska s ciljem da razvaljuje po svijetu, no navedeni u prvoj akciji vidi klinca, dođe mu žao, sjebe zadatak, utekne, pomogne lokalnim seljanima da se riješe zlih okupatora i na kraju prebije napredniji model robota koji na ruci nosi BFG...eh da, jesam li rekao da cijenjeni Mario nikad nije znao glumiti?
Aha. Gledao sam to. Univerzalni vojnik je dalaj lama za to smeće
pogledao čvrstu ruku mira negdje do pola filam.
AAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGGGHHHHH!!!!!!!!!!
MY EYEEEEEEEESSSSSSSS!!!!!!!!!!!!
nešto samo loše filmove gledam u zadnje vrijeme.
btw,večeras u 23 sata je na rtlu film 8mm,triler sa nicolasom cageom,moja preporuka...
film je odličan.
Pogledao remake Texas Chainsaw Massacrea.
Dobar je ali nisam gledao original tako da ne mogu usporediti.
Terminator po n-ti put.
Jel treba kaj objašnjavat?
da, što je terminator?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
terminator rula,mogu ga pogledati 20 puta bez da mi dosadi...
anyway,8mm je za 15 minuta...
Pogledah danas Put u središte Zemlje i Dark Knighta.
Put u središte Zemlje je ok film, čist solidan, ocjena bi bila negdje 7/10.
A kad sam pogledo Dark Knighta - :pray:
Očekivao sam da je odličan film, ali ne toliko :)
Jučer sam u Cinestaru gledao "Put u središte Zemlje". A kaj da kažem, hrpa štosnih efekata ali film nije ništa posebno. Ima toliko glupih i nelogičnih scena za poluditi. Zapravo isto kao i Mumija 3, glup film umotan u lijepi omot... To su 2 minusa u Brandonovom filmskom opusu :D
Ali makar film nije nešto posebno, nemrem reći da je uber loš. Film je zabavan ako ga se gleda kroz prste... Slažem se sa Malokojem -> cca 7/10 (uvrh glave)
Dobra su mi one scene "WHY ARE WE STILL FALLING?!?!" i ono kad izlete u Italiji pa daju onom starom onaj kamen :) I na kraju se da naslutit da će se nastavak vjerojatno snimat.
Al jedna stvar mi nije jasna - kad su napravili onaj "splav", od kud njima onolko platno? :(
Btw, Bartuc, pod jučer misliš na petak il subotu?
I da, vidjeh IgGyja kak pije neš tam u bircu u Cinestaru :P
http://www.24sata.hr/video/mladic-nagov ... n_page_fun
ubio bi boga u liku
a žensku bi heboooooooo a onda istuko jer je glupa :D
EDIT: lol krivi topic, ma nema veze :P
Ja sam mislio da si pogledao onaj core film,kakav je taj put u središte...,ko glumi.Inace,core mi je fenomenalan film.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Čim je stari dobio kamen, odmah: "Želite li još jedan spust?" :rotfl: Također mislim da će biti nastavak, mada ti je to klasičan trik u filmskoj industriji. Ostave si takav kraj da mogu napraviti nastavak, ne planiraju ga raditi tako skoro, ali kada im ponestane para u džepeku, onda nama stiže ultra loš nastavak kako bi si glumci i ostala ekipa mogli kupiti još par Ferrarija i sl. :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Vjerojatno su uzeli padobran od Max-a.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
U petak sam bio u kinu :P= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Brendan Fraser ti je u glavnoj ulozi, glavni glumac iz Mumije 1,2,3...= Citat =:
Izvorno postao Constantine