Stainless Steel... Sve na isti kalup :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Stainless Steel... Sve na isti kalup :)= Citat =:
trazi se spejs sim.... kao ogromni fan freelancera odlucio sam ne instalirati istog po n-ti put nego potraziti nesto novo... grafika i tehnikalije nisu bitne... igra moze biti stara 10 godina sto se mene tice... bitno mi je samo da ima kvalitetnu pricu i puno akcije... i da bude sto dostojnija zamjena freelanceru...
Starlancer, to je prethodnik Freelancera i odlična simulacija. Dobra priča, adrenalinski gameplay, a i ne izgleda tak loše za svoje godine. Za razliku od Freelancera trebat će ti joystick jer su kontrole kompliciranije. Ili ako tražiš malo opušteniju igru, probaj X serijal...= Citat =:
Izvorno postao raven5
jel zna neko neš o ovoj igri?
o5pUDgPnITY
Izgleda dobro al nemam pojma kad izlazi ili je već izašla ili kak doć do te igre
to je slicno kao i nas Urban Jungle= Citat =:
Izvorno postao ahhh...
samo izgleda malo bolje
Zanimaju me igre koje imaju sistem pucanja kao u call of dutyu, znači preko nišana onog. Ne smije biti prezahtjevna, i ne smije biti-cod, vietcong, crysis.
Battlefield 2 prvo i osnovno
F.E.A.R?= Citat =:
Izvorno postao Joe_Strummer
Fear nema ironsight, samo zoom...
Operation Flashpoint, Armed Assault, Medal of Honor Airborne, RS Vegas... ima ih dosta.
Nećem te predložene. Dete još neke. :P
Tražim nešto što sličnije Mount and Bladeu.
Nećeš tako nešto nać. :)
Ima igra koja je dosta slična M&B-u, zove se Darklands. Smještena je u Njemačku 15. stoljeća i također je totalno open ended, i nema priču. Borba je riješena slično npr. Balduru, pauziraš, daješ naredbe, nastavljaš i tak dok neprijatelj ne krepa. Mogla bi te odbiti činjenica da je igra stara ko ja :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Trazim neki dobar rimski city-building...igrao sam do sada zadnja 2 koja su izasla, Imperium Romanum(prejednostavan mi je) te CivCity Rome(dobar, ali ima i dosta bugova) Može neka preporuka?
Caesar serijal tu rula, prepoučam treći dio.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ak nemora biti bas rim, probaj egipcane, al da me hebes, nemogu se sjetit imena... mislim da ima nest s egiptom, ili mozda cak s nilom...
evo ovako
trazim nekakvu igru u kojoj se moze upravljat vlastitim brodom nadogradivat brod i hodati po palubi i da je igra koja ima samo srednjvjekovne brodove i da se moze ratovati s ostalim brodovima
age of pirates
evo ovo je što se sjećam iz igre igra je bila bolesno teška:
tokom cijele igre imaš samo jedan život i nemožeš se niti lječiti niti ništa,jedan te isti healt cijele igre pa si morao paziti svake sekunde kada te netko derne ili slično.Bio si u ulozi jedne ženske onako cura sisata pica na kvadrat.Igra je bila nacrtana dakle kao crtić a onako horor avantura iz trećeg lica je bila igra.
Imala je i nastavak ali se nemogu sjetiti te igre iako sam je prešao dosta puta :(
parasite eve,jel?
ne nije parasite eve čak nije ni slična igra.A onako vi ste u ulozi neke pičketine na kvadrat i onako radnja se odvija oko nekog zla ili šta ti ja znam....ma igra je prefenomenalna.Nije ta što si rekao.
Fear Effect? :)
e to! :pray:= Citat =:
igra je bolesno dobra!
jel mi moze ko pomoci pri izabiranju gusarskih igrica :thumbs2:
Sid Meier's Pirates! (original i remake), Port Royale
Sea Dogs, Age of Pirates, Pirates of Carebbean (prvi, Bethesdin), Monkey Island serijal, Tortuga Pirate Hunter= Citat =:
Izvorno postao Lenkota
plus gore navedene
hvala
Meni je od ovih najbolji dojam ostavila Tortuga Pirate Hunter,jedini je bed što nema priču.Al je žestoko napredovat od palube boy a do čega ono kapetana-čini mi se da ima i višeg čina.I kad se oženiš kćeri nekog guvernera. :D
el mi može netko preporučiti neki stariji,što manji rpg na poteze?
Ako si fan postapokakliptičnih okruženja, nabavi Wasteland. On je na naki način predhodnik Fallouta, grafički je rudimentaran (tekst igra glavnu ulogu), borba bi se mogla usporediti sa Final Fantasyem. Nudi dosta za svojih 675 kb 8)