Ja budem LittleBigPlanet i Infamous. Samo kad mi prestane store izbacivat errore. -.-
Printable View
Ja budem LittleBigPlanet i Infamous. Samo kad mi prestane store izbacivat errore. -.-
Cek, sta sad iz PS Plusa mogu skinut i Burnout: Paradise?
Da, sadrži čak i par DLC-ova.
Znaci, ode odma. :D
Jel ima jos nesto sto sam propustio iz toga PS Plusa?
koje dlc-e ima?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Moram detaljne pregledat taj PS Plus, mozda se nadje jos nesto sto bi moglo bit djabe. :D
a znas da sve kaj je free na plusu, istjece kad i plus, tj nemoguce je to igrati ako ne produzis pretplatu...
ja plus planiram aktivirat pod kraj mjeseca, mozda bude i nest zanimljivog sljedeci mjesec...
Znam, ali i ovako nisam puno pred pleykom, tako da ce mi dobro doc da malo ubijem dosadu. Planiro sam si uzet FIFU 11 sad pa to derat na pleyki, ne 4 free, ofc.
ERM, skinuo sam LittleBigPlanet, i sad kad sam pokusao skinuti inFamous, nemam opcije da skinem 4 free. Any help? :/
Account management -> Transaction management -> Services list -> SCEA Promotions
Love you. :D
Que? :)
http://thenextweb.com/eu/2011/06/10/spa ... sed-of-hac
king-sony-psn/
= Citat =:
The police claim that the detainees aren’t just have-a-go script kiddies, stating that they “have the capacity to make decisions and direct attacks,” and were also involved in the recent attack on the PlayStation Network, as well as action against the governments of Egypt; Chile; Iran; Colombia and Chile, among other targets.
The arrests, in the cities of Barcelona, Alicante and Almeria, follow a recent declaration from NATO that Anonymous is considered a threat which would be “infiltrated” and “persecuted.” The online collective’s response warned NATO “Do not make the mistake of believing you can behead a headless snake. If you slice off one head of Hydra, ten more heads will grow in its place. If you cut down one Anon, ten more will join us purely out of anger at your trampling of dissent.”
Nikad neće shvatit kako internet funkcionira. :(
= Citat =:
Developers have recently been notified that a new revision to the PlayStation 3 is in testing that will feature a new copyright protection system similar to the Xbox 360.
A "well placed industry source" has told Gamertell that the new revision will also come with a new firmware upgrade that contains newly optimised Blu-Ray playback drivers.
The new copyright protection will prevent these newer consoles from running pirated games and it is expected that there will be some kind of watermark on genuine PlayStation 3 discs that the drive will recognise.
This new hardware revision is set to be acompanied with a price drop that could come as soon as the Tokyo Game Show.
Kako je ovaj LittleBigPlanet jebeno genijalna igra. Hvala hakerima.
Neznam jel ovo opce poznato ali sa 3.6 firmwareom je rjeseno piratiziranje konzole tako da sad pirati nemogu igrat nijednu novu igru.
To je zlo i naopako
Pitanje u vezi kontrolera.
U dućanima kod nas koštaju oko 425kn.
Vani, na base.com oko 300kn.
A na njuškalu likovi prodaju po 250kn i kažu da su novi i original Sony.
Pa jel to istina? Jel se isplati tako riskirati i uzeti? I gdje vi nabavljate?
Još par pitanja.
Koje sve igre imaju offline split-screen (2-4 igrača)?
Možete mi preporučiti razne žanrove, osim COD-a i čistih sportskih (FIFA, NBA i slično).
Što se Motorstorma tiče, znam da drugi i treći imaju split-screen.
No, pitanje je, jel da se odmah bacim na Apocalypse, koji mi je najprivlačniji, ili da ih igram po redu?
OMG!!! :pray:
Čini se da ću ih moći sve odigrati, i to na istoj konzoli.
Svaka im čast što ih daju za PS3.
A zasad sam prošo samo prvi.
Bokte, gledam što mi se igra na PC-u 4-5 igara čekam..
Onda si napišem listu za PS3 šta bi ful volio odigrati, 25+ igara, bar 10 eskluziva...wtf.. nema mi više smisla furat samo PC.
Xbox360 začudo ima nula eksluziva koje me zanimaju tako da otpada samo tako.
Je još neko razmišlja o kupnji PS3?
Tako sam i ja razmišljao prošlo ljeto. Ispalo je tako da se danas više gotovo uopće ne igram na kompu.
Vjeruj mi, isplati se.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ako imaš para, naravno.
Koje su to igre? Ja se jedva sjetim dvije - tri koje neće izaći na PC-u, a da su vrijedne spomena.
Uncharted
Red Dead Redemption
Tekken/Mortal Kombat
Infamous
LittleBigPlanet
Demon Souls
Gran Turismo
God Of War
Čisto ovako nabrzinu iz glave.
Zahvaljujem. Moram pogledat što je Demon Souls, mislim da to još nisam vidio, a od ovog ostalog bi jedino GT5 meni bio iole dovoljan razlog kupovine plejke.
S tim, da nadodam: Uncharteda ima (bit će) barem tri, inFamousa dva, Little Big Planeta dva, God of Wara pet.
Plus još neki naslovi koji mene sigurno zanimaju, a mogli bi i vas:
Castlevania - Lords of Shadow
Dante's Inferno
Enslaved - Odyssey to the West
Heavenly Sword
Heavy Rain
Ico and Shadow of the Colossus Collection
Killzone (2 komada)
ModNation Racers
MotorStorm (3 komada)
Ninja Gaiden Sigma (2 komada)
Resistance (3 komada)
Soul Calibur 4
Vanquish
Dakle, ima toga, a bit će i još.
I još neki naslovi, kao GTA4 i SW:TFU, za koje čujem da pate od loše optimizacije na PC-u, pa ih se više isplati uzeti za PS3.
Super da ste svi zaboravili Metal Gear Solid 4 i HD remake koji dolazi na jesen, koji uključuje MGS 2, MGS 3 i Peace Walker. Još jedna poslastica koja će zaobići PC.
Eto pa to me ful vuče, te igre koje onako NIKAD inače ne bi odigrao a znam i vidim da su jebeno dobre i kvalitetne. I što je najžešće u 5-6 godina ih se NAKUPILO brdo već, tih hitova.
A ono gledam za PC, ajde Diablo 3 i Guild Wars 2 onako baš želim igrati.
Al onda vidim da se na PS3 može Shadow of the Colossus( onaj remake HD) igrat što bi ful ful htio, pa MG, pa Gran Turismo, pa Red Dead Redemption, God of War..pa da ne nabrajam sad sve tu, al jbte zapanjilo me koliko toga ima.
Zanima me se mogu s PS2 igre igrat na PS3? Bar neke?
Samo ove u HD reizdanju za PS3.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
A neke od najboljih PS2 igara su već izdane tako.
Vjerujem da će ih biti još.
A što se tiče baš PS2 igara, mogle su se na određenim vrstama PS3, kojih nema kod nas.
Na standardnim PS3 ne možeš.
Aha, a dobro bar izdaju ove kolekcije kako vidim, odlična ideja :)
A niš, skupljat pare..