Lijepo si to sročio. Doduše, ja sam izdržao oko sat i 20 minuta, na boljem sam putu od tebe da postanem muškarac.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Al stvarno, svaka ti jebena čast Bara, ti si ovo pogledao više puta.
Printable View
Lijepo si to sročio. Doduše, ja sam izdržao oko sat i 20 minuta, na boljem sam putu od tebe da postanem muškarac.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Al stvarno, svaka ti jebena čast Bara, ti si ovo pogledao više puta.
Evo, ja ga opet pogledao. 9/10.
a jeste razmaženi .Film se gleda bez problema .Što bi onda rekli da vas netko zaveže za stolac i pusti Drvo života .Da se razumijemo ja Drvo života smatram remek djelom i sigurno ću guštati u njemu nekoliko puta ali koliko vidim nekima bi ovdje vjerojatno izraso čir na želucu :D .
A God amongst men= Citat =:
Izvorno postao The Boz
@šćer: pa obično ne odustajem od filmova čak i ako su dosadni, pretenciozni itd., ali ovo je bila jedna posebna doza neopisive iritacije.
Drvo života je dobar, ali neuvredljiv film. Nekima bi sigurno bio iznimno loš, ali apsolutno svatko bi ga uz malo manje ili više muke mogao pogledati zato jer je film iznimno spor, pun oku ugodnih kadrova i mirne radnje i dijaloga.
Dok je Scott jebeno glasni atak na sva osjetila i zdrav razum koji ti se unosi u facu, istovremeno pršteći neukusom, izmjenom 1000 kadrova u minuti, epileptičnim blicanjem žarkih boja i skvičanjem glavnih likova.
Pitt i Penn ne mogu biti ni blizu onoliko iritantni koliko je taj Cera... Strašno nešto. LaBeouf je manje iritantan od tog skvičavca.
Jebote, amd freak mi je simpatičniji od Cere.
Al zanimljivo koliko mi je u Arrested Developmentu simpatican lik (tj uloga) dok je u Pilgrimu najgore stvorenje ikad
(Znaci AD toliko rula da i od svakog govneta napravi likeable pojavu)
Odustao sam od Arrested Developmenta kad sam skužio da Cera glumi tamo :(
Ispravi tu kardinalnu grešku, brzo :D
Ma Cera je legenda, malo koji lik zna biti tako smušen na ekranu ko on.
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Oba su filma iz kategorije u kojoj film voliš ili mrziš .Sredine nema .Meni najdraža kategorija filmova .Nikoga ne ostavlja ravnodušnim a to valjda najviše mrzi svaki dobar autor .Meni su oba filma jako dobra , svaki na svoj način.
Cera je koncentrat antipatizma. Ja ga isto jedva podnosim.
Working as intended.
:D= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Ja sam uspio pogledati Pilgrima do kraja, čak i da glumi netko drugi, a ne Cera, opet bi mi film bio loš.
Fight Club- znam, znam... sramota što ga nisam do sada pogledao. Filmčina. Moram knjigu pročitati, čujem da je kraj drugačiji od ovog. 9/10 samo zato jer nemogu popušit ono
Highlander
http://d2oz5j6ef5tbf6.cloudfront.net...vie_Poster.jpg
Baš sad čitam da je uže na kojem Lambert visi na kraju dosta loše prikriveno, hvala Bogu pa nisam primijetio. :D
Inače, kul filmić, Kurgan je valjda jedan od najboljih negativaca u akciji 80-ih, uz Bodickera, Terminatora i Hansa Grubera.
8/10
I da, još jedan u nizu klasika koji bi uskoro trebali biti upropašteni remakeom...I još bi Ryan Reynolds trebao glumiti Macleoda. :/ Premda, izgleda da ni ostatak serijala nakon prvog filma nije baš dobar...
Tolika sam muškarčina da ga pogledam svako pola godine, i još usput onako gleduckam filmove sa Cerom u sporednoj ulozi, kao Juno.
Nikola, logopedija.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,317_.jpg
Maestralna završnica i dosta praznog hoda po putu. Sve u svemu odličan, unatoč tome što spada u najdosadniji žanr :D
4.5/5
taj film je čisto oličenje riječi "epic". Meni taj nekakav "prazan hod" uopće nije smetao u filmu. I zadnjih 15 min su epic
Dodaš tome For a Few Dollars More i Once Upon a Time in the West i imaš sveto trojstvo westerna.
Highlander 2 je film nad filmovima.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
[quote=The Boz]Highlander 2 je film nad filmovima.[/quote:1huxjzra]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":1huxjzra
Cijeli serijal je precijenjen ako je uopće cijenjen .Prvi dio ima svojih trenutaka , poglavito fenomenalna muzika Queenovaca koja gotovo da pretvara film u rock koncert .Tu je i odličan negativac , klasično šarmiranje Sean Connerya koji je u to vrijeme bio na dnu karijere te donekle originana i zanimljiva priča .Drugi dio nema ništa od toga .U vrijeme izlaska bio je ogromno razočarenje .Čak su smeće nastavci gledljiviji od njega .
meni je endgame nastavak ful kul.
http://i46.tinypic.com/2u8xx5y.jpg
Insidious 8/10
Prvi horor koji me istinski oduševio, zaslužuje veću ocjenu na imdbu. Američki horori su uglavnom slasheri i kad tražim Američki horor za gledati nastojim da to bude nešto paranormalno, s duhovima, đavlom, itd. Insidious se ni u kojem slučaju ne smije zamijeniti s ostalim Američkim sranjima od horora, jer prema drugima ovo je stvarno maestralno. Glumci su super, stvarno super, svi do zadnjega, efekti su mogli biti i bolji u nekim trenucima ali toliko si uživljen u film da ti ne smeta, priča i tempo radnje, za svaku pohvalu.
I ono najvažnije, izbit će vas iz cipela, stisnit će govno između znojnih guzova.
Možda, ako si horor filmove počeo gledati 2009. godine... Ili si zaboravio dodati da se napisano odnosi samo na novije teen horore. Kako god, većina značajnih horor filmova i klasika dolazi upravo iz SAD.= Citat =:
Izvorno postao Bara
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Klasici su klasici, oni imaju zasebnu kategoriju. A svejedeno, uvijek bih pogledao Insidious prije bilo kojeg Američkog klasika.
Korejski horori su najbolji.
meni je House of the devil bio super. U filmu se baš niš ne događa, ali baš ono niš. Klinka išla čuvati mamu od nekog starog para (da, mamu) i kako stara spava, klinka sama luta po kući i sluša muziku. I to je to nekih 85% filma. Ali atmosfera u filmu je nevjerojatna. jest da se niš ne događa, ali atmosferu sam mogao rezat nožem, i samo sam čekao da nešto iskoči.
http://www.imdb.com/title/tt1172994/
http://www.rottentomatoes.com/m/house_of_the_devil/
zanimljivo je usporedit ocjene kritike s ocjenom publike. U ovom slučaju se slažem s ocjenom kritike :)
Bitka na Neretvi - 9/10
i
Valter brani Sarajevo 8/10
Odlični su filmovi. Vrlo dobro snimljeni, užitak za gledat.
Samo mi se ne sviđa što su svi partizanski.
When the Last Sword Is Drawn
http://i.imgur.com/xNrAl.jpg
Moderan samurajski film vrijedan gledanja sa scredrapajućim krajem kad se dvije priče povežu u jednu cjelinu premda možda ne dolazi sa slavnim preporukama jer nije jedan od klasika. Isto tako za fanove je možda još gledljiviji jer je smješten u relativno kratak bakumatsu period sa fokusom na novo stvoreni organ reda.
to mu je brat :D= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
inače, pilgrim mi je bio ok
To sam gledao i svidjelo mi se sve osim kraja.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Film izgleda kao da je sniman sedamdesetih, ali doslovno.
To još nikada nisam vidio, da film izgleda tako uvjerljivo retro, iako je snimljen kojih 35 godina kasnije.
baš kraj kraj ili zadnjih 15 min? A neznam, šta se tiče baš kraja kraja, horror filmovi imaju veliku tendenciju da tako završe :D
Meni je bio grozan :D Kao da se ista scena ponavlja 6 puta. Dođe ekipa, pripremi se za bitku, fajt, jedan od njih umre i onda ga nariču. Onda se pokupe, odu 5 km južnije, pripreme se za bitku, fajt, jedan od njih umre i onda ga nariču. Spreme se, odu 5 km južnije, pripreme se za bitku, fajt, jedan od njih umre i onda ga....= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Svaka čast na visokobudžetnoj produkciji, ali zaboga :D
http://i49.tinypic.com/syphqp.jpg
The Surrogates 7/10
Mene iznenadio skroz, koncept je fora, viđen također u Gameru iz iste godine samo što je Gamer čudno perverzno sranje. Ako ništa drugo film ima odmjeren tempo uz koji ti nikad nije dosadno, naravno da ima nekih nejasnoća koje se uvijek vezuju uz holivudske akcijske filmove ali ono, meni je bio uživancija za gledati. I Bruce Willis je bio super.
Ma ono kak se ona oslobodi, a oni samo stoje.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
I onda ih sve redom prelako sredi.
Hmm, zanimljivo...Kad već spominješ, ima tko kakvih preporuka nešto novijih filmova koji izgledaju kao da su snimljeni pred kojih 20+ godina?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
The Avengers
šminka od CGI efekata, ništa posebno i fascinantno, preupečatljive scene seta, izgleda kao malo jača kazališna predstava...podosta nepotrebnih scena, posebice kod djela kad je grad napadnut i sad netko od njih kaže tipa "moramo krenuti spasiti grad" i kamera snima noge dok trče oko auta :D ima još takvih nebuloza, jednostavno nisam dobio onaj dojam "težine" da se naježiš dok gledaš film
nadam se da Batman nece razočarat, jerbo ovo je =)
6/10
Šta je taj Scott Pilgrim više?
Ako je humor stila Kick Ass, would not watch, fuck no.
Meni se viši čini kao humor stila Scary Movie.
Ni blizu.