http://www.ognjiste.org/2011/07/5-pravi ... net-kurva/
:rotfl:
Printable View
Vruće je, zamorno i dosadno danas, ne znam šta ću sa sobom, jebena nedjelja kad se svi negdje razbježe
Ne znam da li gledate vijesti, ali sad će se radi potrage za Antonijom, pazite sada, ispumpati faking jezero. Ima da se obitelji ili tko je to već zatražio dostavi račun za ta preseravanja.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Meni nije jedno jasno. ako ju je lik bacio u Krku, zar nije logičnije da već pluta Jadranskim morem nego ja je još malo uzvodno ošla.
Jer ne znaju gdje ju je bacio i još bitnije ne zna se da li je uopće mrtva. Ipak, ako je na dnu jezera, tanke su šanse da je još živa, pa ne znam čemu takva žurba i takav pothvat.
Pa zbog medija.
Politički bodovi ovo ono, Izbori uskoro ovo ono.
Spoznao da sutra idem u ZG na upis. Drž'te fige. :|
Daj idi u dvanaestu, sigurno ćeš upast i bar 90% imaš društvo sljedeće godine. :(
Ako ce ti hrcak biti društov ne idi tamo
Zarazit će te žutim zubima.
Lotus Notes je najgore smeće od softvera otkako je IT industrije u kojem ništa ne radi i bilo bi jednostavnije da ideš sam isprogramirat web aplikaciju koja radi to šta ti treba nego da se zajebavaš sa ovim nefunkcionalnim smećem
Nema apsolutne šanse da idem u XII.
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
+1 na ovo bokte. Na što se pare od poreza troše. Zbog jedne ženske...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Iako doduše, s obzirom na što još sve drugo naša država pare troši *wink wink* dolazak pape *wink wink*, očito je da ih imamo na bacanje. A vanjski dug raste...
Da idem i ja na upis sutra. God bless meh.
bolje bi bilo da nam naprave miku koncert ne papu dovedu :(
Riješio sam ovo: večeras ne idem spavat uopće, sutra ću odspavati u autu. Phun time!
@Chevap: Sretno. Koja škola?
Spoznao sam da svi ostali preko digitalne hvataju CMC, osim mene. Prvi put čujem za to. Wtf.
Ane e. :(= Citat =:
Izvorno postao hansi
Valjda dođe nekad u Europu, čini se da je sve popularnija...
Upao sam na sva koja sam prijavio, osim onog za dizajn čuda al nisam im poslo mapu s radovima, doduše da sam bilo šta poslo prošo bi, samo troje prijavljeno ove godine X)
Tehnička. Imam 52/53 boda, koliko sam vidio nitko me dosad još nije pretekao po broju bodova (mislim, bar od onih što su bili na danima otvorenih vrata, max. je neki lik s 50) al neću ništa govorit da se ne ureknem. Može bit i navala luđaka sa 60 bodova, nikad ne znaš.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Sa 54 su upadali u gimnaziju ovdje, tako da si unutra stoposto.
ne moze, ne brini. novi sistem je sjeban al upast ces. ludjaci sa 60 bodova idu u gimnaziju, ako si iznad bodovnog praga upadas i tako je uvijek bilo.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Nama se dogodila navala luđaka s 60 bodova, tri razredna odjeljenja gimnazije, rezultati nikad lošiji lol :rotfl:
Izgorio sam.
Opet stavljate peci na previsoke temperature ?
Da je 4 of july
God Bless America
koji si ti fail od djeteta, isuse boze
kaj sada, malo se combo furas na ustastvo, vjerski ekstremizam i juznjacku rasu?
Možda sam fejlao pismeni na popravnom. Usmeni, spašavaj me :(