Ali nema metaka sve ih je ispuco kad su mu cigani došli krast bakar.
Printable View
Ali nema metaka sve ih je ispuco kad su mu cigani došli krast bakar.
Sad mu gnoje petunije u dvorištu
Kad je đubre.
Prema njemu je snimljen Secret window.
Ma to on opet laže.
Glupost, to su samo laži oporbe
Spoznao da Transmetropolitan rula.
Peri je svejedno on je ionako anarhist.
KingMortal promijenio nick. Kraj ere.
Google je nekako drugačiji. :|
Jep. :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Al, BABITZ! :eyebrows:
Finalni rezultat za upis na hrvatske faksove su isti dan kad i prijemni ispiti za faksove u mostaru, baš jebeno dobro raspoređeno
Imaš 3 dana da potvrdiš ako si negdje upao u hrvatskoj na faks.
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Već je 2 dana...
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Problem je što ja neću znati jesam li upao ili ne na vrijeme, jer isti dan je ovde prijemni kojeg moram radit ako se želim ovdje upisati, a neću da ga radim ako sam primljen u hrvatsku -.-
Možeš upisati i onda naknadno ispisati ako upadneš na željeni faks. Nije bed, samo moraš imati dovoljno svojih papira ;)
Ma nije mi toliko to problem da se upišem ispišem i sve to, nego ljeto je, vrućine su tu i previše me boli kurac da se sekiram za to, ali svi i dalje forsiraju tu sekiranciju pa se samo iživciram bezveze, što se mene tiče ima ovdje i drugi rok za upis ili se ne moram ovdje uopće upisati jer imam više izbora u hrvatskoj koji su više manje skroz sigurni ali jebiga, starci su to
Onda zauzmiSfakit stav i bok. ;)
Eh? Meni je koordinatorica rekla da nema nikakve potvrde ni nicega, nego da se sve rjesava preko liste prioriteta. :S= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
moras potvrditi upis na faks na koji si upao. pri tom odabiru svi ostali fakulteti nizeg prioriteta se brisu i ti ostajes u utrci za one koji su ti vise na listi prioriteta
Ane, citam upravo sad.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Jeste li čitali Pitchfork prije nego je postao kul?
▼
čitam ga odavno ali još uvijek nije kul. vojko
Ne mogu se odvojit od slušanja Ladytrona...
Toliko mi je bilo dosadno da sam pogledao sta je to. Fak zarazio sam se, odlican synthpop.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ništa, sad moram temu otvarat.
Hvala puno. Nama je drolja rekla da mi nemamo vise nista s tim, da se samo potvrdjuje. Jebala sebe.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ja da sam na tvom mjestu ne bih pustio da se tako postupa sa mnom.
Spoznao sam da je FUNK jedina vrsta glazbe koja treba postojati :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
I vama je to zvučalo logično i nisu vam bile sumnjive opcije za potvrdu upisa? :(= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ispravio matiš i prošao s 4.
Fak jea!