Da se nije digla takva hajka vjerojatno ga ni ne bi našli. I ono, nije da svako malo netko nestane, pogotove ne u tim okolnostima.
Printable View
Da se nije digla takva hajka vjerojatno ga ni ne bi našli. I ono, nije da svako malo netko nestane, pogotove ne u tim okolnostima.
Pretpostavljam da studentska inicijativa ima neke veze s time, jer su raširili putem letaka i Facebooka tu vijest kao da je sutra kraj svijeta. Mislim, ok, shvaćam zabrinutost obitelji, i s druge strane mi je drago da su se ljudi tako masovno organizirali.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Smeta me samo ova, usuđujem se reći, licemjerna reakcija sad kad su "napokon" saznali da je mrtva (kao da je bilo nekoga doovljno naivnog/blesavog da misli da će je nakon mjesec dana naći sretnu i živu).
E, sad, zašto je ljudima toliko bila *zanimljiva* cijela ta šema je već druga tema o kojoj bi se dalo filozofirati i raspravljati ^^
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
^ Dobra. :)
5. sezona The Wire, tamo je sve objašnjeno.
Da je vrijeme da se osisam.
yep, htio sam i linkati, ali mi se učinilo nepotrebnim :D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Dovraga, krajnje vrijeme je da počnem gledati The Wire.. pogledao prvih par epizoda i stao :/= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nastaviti ću valjda..
SILENT BOY NIJE KICO NEGO PREDATOR!
Želim dokaz
viewtopic.php?f=34&t=44993&p=1495436#p1495436
Izmjenjivali su se online/off statusi dok su pisali :D
Sad je off na oba da ne bude sumnjivo.
Jer, nije da taj status fejla epski i kasni satima.
I nije da sam cijelo vrijeme onlajn, stalno mi je otvoren tab s forumom dok se motam po netu.
Also, wtf bokte. >_>
Ne seri ninđa :D
-.-'
Zadnji double acc. sam napravio kad me netko benao što sam po Wekijevoj želji postao sise po forumu, pa ono.
I taj je u međuvremenu obrisan.
E NE SERI ZNAMO TKO SI
Postaj opet da vidimo= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Danas sam mami pola sata morao objašnjavati zašto je Diablo II toliko popularniji od jedinice. Neprocjenjivo.
Da bar ja tako moram svojoj :(
Tvoju tata ne šamara svaki dan pa bolje budi sretan.
Lol.
Dobio sam mačića, ide mi na kurac ovo kad mora uokolo hodat i ić gdje ne bi trebao (susjedino dvorište i prokleta djeca koja muče sve životinje koje naiđu...) al valjda će se priviknut kad tad... šteta što nije kućna mačka, uvijek sam htio jednog mačora da prede kraj monitora dok igram neki fast-paced FPS :)
A vani baš i ne mogu bit kraj njega jer me napadaju bataljuni komaraca i osa.
Palačinke + čokolada + slatko vrhnje = WIN
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
u jelly?
Kako mrzim power button na tipkovnici. :twisted:
Ako stisneš F13, taj gumb ti se privremeno disejbla
Mislim da je razumio prvih 5 puta.
Čupa, koj internet preglednik koristiš?
Lijeva tipka miša mu je sjebana ako se nevaram.
Pa nek je odjebe.