Nego koji drugi. Jedan i jedini, legendarni.
Printable View
Nego koji drugi. Jedan i jedini, legendarni.
A ne, Žak Ruso :/
I nije ti pojeo papir?
A nisam ga ja vidio nego je teta uzela za mene i brata. Kaže da nije toliko ni debel uživo koliko je nizak :D
Što napraviti kad imaš ovakve frendice:
Anica.
Also Chupa, u koju ćeš školu u ZGu?
Ima lijepe oci.
@ maloki- Ninja.
I. gimnazija, why?
Tak. Brat mi planira u 5.
Matematička, potrebno 56, znam za nju. Kako je završio 8.?
U teoriji 56, realno 61 :)
S 5.0 je prošao.
Kako mu zavidim :)
Zbog učenika poput njega će meni biti teško upisati se u školu. Ja imam 59 bodova, što je zasad osrednje, vidjet će se još broj odlikaša.
Ja ću vjerojatno na kraju osmog imati 62 boda. :)
On ima 60 tako da ni on nije siguran hoće upast u 5. tako da može bit da će na kraju 10. upisat.
Kakva je 16. gimnazija?
Čekček, za petu treba 56 bodova a NIJE siguran hoće li upasti, nego ide u 10. za koju je potrebno 57? wtf?
:)
Za desetu će imat 61 pošto se u 5. gleda biologija koju je u 7. imao 4, a u desetoj se gleda geografija koju je imao 5
Aha, sad kužim. A što planira poslije gimnazije? Tj. koji faks
Prerano je za pričanje o tome, trebat će mu bar godina ili dvije da vidi što mu se najviše sviđa.
Sada nešto priča o strojarstvu (preciznije robotici) ali kao što rekoh, još je mlad :)
Magic The Gathering: Duels of Planeswaklers - najbolja investicija koju sam napravio u zadnjih par mjeseci.
e mi more neko objasnit koja je fora s zagrebačkim gimnazijama kaj se svi tam rivate?
rofl kako je sjeban sad taj sistem kad ljudi imaju po 60+ bodova : ))= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Sad su počeli davat bodove i za vladanje rofl.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Nije da je 90% ljudi koji imaju oko 60 bodova zapravo došlo iz neke pripizdine sa kamenjara gdje dobiš 5 ak znaš svoje ime napisat.
o/= Citat =:
Izvorno postao hrčak
...ali ne ovo ostalo. Ovdje se treba potruditi. :)
Jer opće je poznata činjenica da u osnovnim školama u Zagrebu zbilja moraš svakodnevno radit i trudit se kako bi imao dobre rezultate :thumbs2:
a znam tak je bilo i prosle godine.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ja nisam dobio :(
Tako je moj frend imao rođaka iz neke selendre, koji kad je htio imat 5, samo bi donio nastavniku pršuta i sira, ili ponekad vina domaćega.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Mislim da sam alergican na lopoc