Možda jednog dana napravim thread posvećen tome :D
Printable View
Možda jednog dana napravim thread posvećen tome :D
Od kreatora Tokyo Gore Police-a nam dolazi film pod imenom Alien vs Ninja.
AvN :rotfl: :pray:
Jesi gledao ovo:
BAI BAI
:(
Čekaj malo... ovo ljeto dolaze kauboji vs ninje, kauboji vs alieni i ninje vs alieni... WAT!?
The Protector
http://www.brianlaks.com/images/the_protector.jpg
Solidan početak, ali kako film sve dalje odmiče samo se redaju scene borbi (koje su prilično dobre)..
5/10
Kakve veze ima Tarantino s tim filmom!?
Nikakve, samo je reka da je u redu i platili su mu da stave njegovo ime tu!! Lame!
Izasao pristojan Green Hornet
The Warriors
Vjerovatno niti ne bi pogledao film da danas na MaxTV-u nisam vidio najavu za kultni film u videoteci, al bogme mi je drago da sam vidio.
Film je VRHUNSKI!
Film je stvarno genijalan. Taj svijet bandi mi je jednostavno pregenijalan i film je stvarno vrhunski prezentiran.
Stvarno je genijalno kako je cijeli New York uključen u tu potjeru koja je prikazana jednostavno savršeno.
Ma nemam šta reć, treba se pogledat.
Stvarno preporuka onima koji ga nisu gledali.
Nego, postoji i igrica? o.O?
I to čak odlične kvalitete, ali nažalost samo za PS 2 i Xbox.= Citat =:
Izvorno postao Stips222
Kineski filmovi se u ameriku uvoze pod "Quentin Tarantino presents" brandom da bi zaokupili pažnju domaće publike. Mislim da je prvi takav bio Hero.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Firefox
http://movie.masjo.com/images/firefox.jpg
nije loš, al ima Clint i puno boljih
6,5/10
Postoji i knjiga,samo što ne znam je li prevedena kod nas.= Citat =:
Izvorno postao Stips222
http://www.teachwithmovies.org/guide...a-DVDcover.jpg
Mislim da je ovo najduzi film kojeg sam ikada gledao,ali sam uzivao u svakom trenutku.
5/5
Hurt Locker je danas na hrt2, kaj to znači lol.
Neću to gledat, živcira me glavni glumac. Meni čisto dovoljno za negledat film, koji tak i tak izgleda blesavo.
Al zato se gleda Milk.
Gledo juče Titanik 9.5/10
Film je odličan.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
A kad smo več kod dugih filmova koji ne dosade niti u jednom trenutku:
- NOVECENTO - ona Bertoluccijeva verzija od 5 i pol sati.
Upravo pogledah:
Vozvrashcheniye iliti The Return
Odličan film s blagom dozom Tarkovskog :)
Izdrkavaju se na dodjelu oskara ocito.= Citat =:
Izvorno postao Aral
E jel to danas?
U koliko pocinje?
Kakav sad Hurt Locker, na hrt2 je Milk. Jel' to svi programi na netu lažu ili koji vrag, isto ko kad je beba spomenuo neku emisiju na hrt2, a ja od toga ni traga ne vidim. :?
Narednik James u prijevodu, bio je u pol 9 na Hrtu 2. U onoj filmskoj emisiji je današnja tema "Oscari", pa su pustili 2 filma koji su ih osvojili u zadnje vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Hurt Locker je bio u 8:35.
Uspio sam jedva pogledati sat vremena, i onda sam mu subjektivno dao 1/10 jer mi je oduzeo sat vremena života za koje sam mogao igrati Borderlands.
Takvu dosadu još nisam gledao.
Možda ima nekakvu realnost ili kaj-ja-znam-kaj, no nikako ne zaslužuje oscara, a kamoli 6 njih.
No ionako je taj oscar sranjska nagrada koja ne znači ama baš ništa, no svima se diže na nju.
Sranje.
Koji prijevod, to nikad ne bih skužio. :|
[quote=Duke of Earl]Narednik James u prijevodu, bio je u pol 9 na Hrtu 2. U onoj filmskoj emisiji je današnja tema "Oscari", pa su pustili 2 filma koji su ih osvojili u zadnje vrijeme.[/quote:1gz4dtpo]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":1gz4dtpo
Narednik James
Narednik James
Narednik James
.............
.............
ne.vje-ru-jem.
ovo je jebeno tuzno
Ja sam gledao:" Katanac za bol. "
:)
Gore od goreg xD
Ja sam bio u kinu na UnknownS(Ukradeni Identitet).
Film mi se svidio. Ima par totalno glupih scena i gluma pojedinaca baš i nije na nivou. Akcijske scene su pre kaotične, zavrti ti se od te kamere :| Ali priča i twistovi su odlični te sa vrlo dobrom atmosferom ponude sasvim dobar film.
7/10
Skroz sam malo škicnuo na Narednika Jamesa, sranje teško. Onda sam gledao Poroci Majamija, isto šrot teški, izgleda ko neko niskobuđetno sranje. 2/10.ali u svakom slučaju puno blolje od Narednika Jamesa.