Kakve pare, potjerao bih ga iz kuće posle osamnaeste.
Printable View
Kakve pare, potjerao bih ga iz kuće posle osamnaeste.
viewtopic.php?f=20&t=521&start=0
Iz sotonističke 'merike.
Puni smo budućih roditelja ovdje.
Hvala Lenjinu.
Za geek djubre?= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Starci mi daju neki džeparac za užinu i svašta, ja s tim raspolažem kak hoću. A prek ljeta radim pa se i tu nekaj skupi.
Al onak, auto košta malo više bokte.
A polovnog definitivno ne bi kupio, jer osim kad se negdje trebam njime odvest, auti me ne zanimaju 1% i bome se ne znam i ne planiram baviti stalnim popravljanjem i naštelavanjem jednog, a još manje plaćati nekom da to radi za mene. Ovaj je obiteljski pa se stari zajebava s time ili šalje kod mehaničara, a ja zauzvrat njemu obavim autom neki poslić kad treba, operem ga i usisam tu i tam i svima dobro.
Ak odem na faks u Zagreb i tamo ostanem, brijem da više u životu neću auto vozit. :)
Baš su lijepe ceste za vozanje po Korčuli.
Samo što je moj djed onda prvi put vozio automobil s automatskim mijenjanjem brzina, pa smo imali potencijalnu saobraćajnu nesreću valjda svakih pola minute. Good times.
Ceste su jedno, uličice su drugo.
Pa ne kupujes Audi A4 pa da kosta,vec neki polovnjak.= Citat =:
Al onak, auto košta malo više bokte.
Zaista?= Citat =:
auti me ne zanimaju 1%
Nego peske/prevozom/motorom?? :(= Citat =:
Ak odem na faks u Zagreb i tamo ostanem, brijem da više u životu neću auto vozit.
Ne znam gdje da okeljim pa će i ovo poslužiti:
:D
@Forengner
Al polovnjak se treba malo jebat održavat.
Još pogotovo ak je stariji pa ni djelove nemoš nabavit. Tako mi je djed sad moro jeftino prodat Ford Rangera iz 90 i neke iako je ko nov, samo zato jer ak se neš pokvari može ga na smeće bacit.
I da, zaista. Kao što me ne zanimaju ne znam, bušilice ili vešmašine. Kad mi treba, koristim. Kad ne, zaboli me.
Zagrebački gradski prijevoz je sasvim okej. A i manja je tlaka čekati na semaforu svakih parsto metara kad ti nisi taj koji vozi.
Sve sto jedem mi ima neodoljivo slican okus po lovranskom.
imfinewiththis.jpg
Svejedno,voznja i automobili postaju neophodni.Pogotovo kasnije u zivotu.= Citat =:
Zagrebački gradski prijevoz je sasvim okej. A i manja je tlaka čekati na semaforu svakih parsto metara kad ti nisi taj koji vozi.
Zato jer...?
Kako ces odlaziti na posao?Kako ces ici negde sa porodicom?Kako ces,u krajnjem slucaju,negde odvesti zenu/devojku.
A na posao se ne može tramvajem ili busom? U mad?
Za ostale dvije stavke, nabijem ih lol.
Ma sta ti pada na pamet.Kakav crni bus.
Pa, kao prvo, planiram ostat u Zg-u.
I sad, ako ću radit negdje unutar samog grada, dosta mi je tramvaj.
A ako se baš zaposlim u nekoj vukojebini na periferiji, onda ima bus.
Pitaj Babića kak on ide na posao, uostalom.
Nece ti biti svejedno kad jedno 20 puta zakasnis zbog prevoza.
Kako vas je samo Predator ownao u LGBTQ temi :pray:
Ak si u Zagrebu, bicikl u ruke i deri kud treba. Slažem se sa predom, ako ikad budem živio tamo, nema Boga da na posao idem autom. Mislim ok, valja imat auto kad imaš i obitelj, ono žena, klinci, ali čist fajn se može i bez toga živjet.
Da sam alergican na nešto.
Sada po nogama i rukama imam osip, divno.
Pa gdje si danas bio?
Berao malsačke
Tko je ovo od forumaša?
Boz, no?
Bozos of Bones.
Ili zato što tražiš mjesto za parkiranje.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Ane ane.
Ontopik, nesto mi najdraži šarafciger. :((((((((((((((((((((((
Parking kartica za zaposlene err day.= Citat =:
Ili zato što tražiš mjesto za parkiranje.
A pre nego sto se zaposli,kartica u garazi.80$ mesecno.Isplati se.
Posjedujem pasnjak.