Kad god vidim "rođaka iz Amerike" pomislim na pirateriju, ali se onda sjetim da igraš ps4...
Printable View
Kad god vidim "rođaka iz Amerike" pomislim na pirateriju, ali se onda sjetim da igraš ps4...
Rođak iz Amerike je Vedran i sada će prodati igru Deadu za 400kn.
Malo kasne sa objavama PS+ igara za idući mjesec.
Čekaju 31 veljače.
Možda objave nešt posebno, zadnji put kad su tako kasnili su objavili PS4 igre za sljedeća tri mjeseca.
Ili ih je Microsoft nadmašio svojom ponudom za pretplatnike pa sad mijenjaju u zadnji čas.
@Izgubljeni
Što ti znači ovih ''120 hours'' u sigu?
Nemam pojma. Mislim da bi to trebala biti kao ukupna satnica svih mojih PS/PC/Xbox igara, ali je samo trackalo par njih sa Steama. NBA sam mi ima 73 sata.
fvgfd
Sutra bi trebal ić promjena PS plus igara, a oni još nisu ništa najavili lol. Baš me zanima hoće uopće bit sutra ta promjena.
Dost neprofesionalno, morat će nas dobro iznenadit da im se OPROSTI.
NEMA OPROSTA! #šator
Ovo je u NA, valjda ce i u EU, mada nema nikakve obavijesti jos.
Cross-Buy: Counter Spy and OlliOlli2
PS4: Valiant Hearts and Oddworld New & Tasty
PS3: Papo & Yo and Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Not bad.
Imalo bi više smisla da Sherlocka stave na PS4.
Evo obavijest.
http://blog.eu.playstation.com/2015/...ontent-update/
Meni je super ponuda jer me posebno veseli činjenica da je prošli mjesec Windwalker kupio i Valiant Hearts i Oddworld.
Pa dobro je PS4 prošo, najbolje za ovaj mjesec.
Solidna ponuda. Navodno je trebao biti Dishonored u IGC-u te je zbog njega došlo do ovog kašnjenja s objavom. Budući da Dishonored imam na Steamu ovako mi je bolje.
Brijem da je Dishonored već bio.
Nije, mislim da je bio u onom Microsoftovom Games with Gold, no Sony ga još nije dijelio. Bit će vjerojatno sljedeći mjesec.
Oh joy... :roll:
Službeno najbeskorisnija igra.
Jako vas mrzim. Znam da ste trolovi, ali preferiranje Ordera nad Wastelandom bi trebalo biti i zakonom kažnjivo.
Nadolazeci 2.50 update, najzanimljvije stvari:
- The system can now enter rest mode without closing any applications
- You can now delete trophies with 0% achievement progress
- Screenshots of scenes when you earn trophies are now saved automatically. You can view saved screenshots in [Capture Gallery]
ovo bi dobro došlo na PS3 za brisanje trofeja, imam par igri koje mi kvare prosjek ^^ npr Lost Vikings lol
Ja imam dva trofeja u onom gubavom smeću od Inquisitona i sad to nikad neću moć obrisat.
Htio bi da stave da bilo koje trofeje možeš pbrisat.
A ovo za screenshotse, WTF??? Valjda će se moć isključit.
Budući da nisam uspio pokrenut PC verziju Metal Gear Solida, a preko emulatora izgleda jako loše, složio sam si pred nekih desetak dana US account na PSN-u da kupim MGS na nekom sniženju (jer ga naravno nema na našem Storeu). Odem sad malo na taj acc i piše 'new message' - kažu da mi daruju mi kod za 10 dolara :D
Tko ima US acc nek si provjeri, možda ga čeka ugodno iznenađenje.
Jel vam radi Reboot forum?
Nope, Database error.
Tak im i treba kad mi nedaju da se registriram.
Zakaj ti nedaju?
Neznam , ne odobre mi nikad account koji napravim.
Jesi probao napraviti 'log in'? Ja nisam dobio taj povratni mail od njih pa mi radi account.
Paran0a razjebo reboot lol.
@Izgubljeni
Kak si prenio trofeje na novi account (PSN)?
Moguće je, ali samo ako imaš jailbreakanu plejku.
Vjerojatno im je bilo dosta Windwalkerovih sranja i jednostavno su ugasili forum.
Mislio sam kupiti Sleeping Dogs za PS4 sad na ovoj akciji za 90 kuna, ali čitam po netu da su performanse lošije nego na PS3 lol. Framerate je oko 20. Koji debil od developera moraš bit da zajebeš igru na deset godina novijoj konzoli.