Haha, Sanader pobjegao! :D
Koji lik.
Printable View
Haha, Sanader pobjegao! :D
Koji lik.
Cujem nesto Slovenija ovo ono, jel to zezanje il stvarno?
EDIT
izgleda da nije
http://www.kurir-info.rs/vesti/sanader- ... -63821.php
Kažu da je. Hahaha, koji lik.
Anonymous je stvarno svjetska sila. Nevjerojatno nešto.
http://www.pcplay.hr/forum/download/...1291903160.jpg
:D
Usro se, pička.
http://thenextweb.com/media/2010/12/09/ ... aks-funds/
Bar im anon nije uterao strah u kosti
jebeno, totalno mi je drago.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
bilo je i vrijeme da se neko na neki nacin usprotivi.
a ti hansi neznam sta brijes..
da, i kad se to sve smiri, onda će se moć vratit svojim "rate my cock" threadovima.
ma zajebavam se :D
al nisu mi bas toliko dragi ti sa 4chana kad ne zabadaju nos gdje im nije mjesto :(
Malo smo si frizider? :(
ne, i naporan si.
fulo sam rijec u proslom postu
:(
Mama ti frižider.
Grdovića zaustavili sa 3,08 promila alkohola u krvi!
Koji lik :pray:
Yo ho ho, uhvatili su Sanadera.
Gdje, gdje?
Pred nekih desetak minuta, u Austriji.
Hehe ocigledno nije stigao do Londona
Da? Di di?
edit: Evo,
http://i.imgur.com/ruJC2.jpg
budalaši.
Ja bih za pokušaj samoubojstva propisao smrtnu kaznu!
Zašto?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Zato što je valja propisati i za pokušaj ubojstva,a pokušaj samoubojstva je isto pokušaj ubojstva!
Ne nije.
Zato što se zajebava, a ti si glup.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Istinu zboriš.
Meni je i dalje nevjerojatno da je moguće da u ovakvom našem društvu postoji ovakva organizacija koja to zapravo nije. Ako je istina da je Anonymous bezhijerarhijska kolektivna svijest, to je sigurno prva takva društvena struktura otkad je čovječanstva.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ovo je dobro objašnjeno... tako ponašanje ima u prirodi
Su prvim sekundama je pokazano
Uvijek imaš ljude koji će pokreniti operaciju i ljude koje će ju voditi. Možda nije službena hijerarhija, ali je opet hijerarhija.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nemoj imat tako veliko mišljenje o 4chanu i /b/. Na kraju dana oni ipak nisu beskopromisni borci za ljudsku slobodu, već su nesigurni teenageri koji žele pažnju. (barem njih 98%)
Ti anonimusi mi se sve više i više sviđaju moram reć. Kako bi volio srest te scientologe da ih malko istrolam joj.
@1337b0y: Pogledaj si onaj video, baš ti lijepo objasni da ne smiješ sudit ljude po tome tko jesu, nego po tome što su učinili. Churchill je bio pijanac, ali to ne mijenja što je sve napravio.
Nemam uopće neko visoko mišljenje o njima, nego su mi fascinantni kao društvena struktura. Jest da su mnogima antipatični i drže ih kretenima koji spadaju na najgnjusnije dno interneta i čovječnosti uopće, ali ispod ljuske retardluka imaš prilično utjecajnu skupinu ljudi čiji su ciljevi dosta ozbiljni.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Što se hijerarhije tiče, uvijek mora postojati jedna individua koja će nešto pokrenuti. Jedna ideja koja se može proširiti cijelim kolektivom uvijek kreće od jedne osobe. Kao i jato riba, jedna riba iz nekog razloga odluči skrenuti, i isti čas ju prate sve ostale, ali ta riba je ravnopravna s drugima. Ono što hoću reći jest da Anonymous nema nikakvog klasičnog uređenja, dakle ne postoji stalni vođa niti neki njegovi pomoćnici. Ili su jako predobro skriveni.
Kad bi imali vodju, to ne bi bio Anonymous. Na prvi pokusaj kontrole od strane nekog vodje/pojedinca, pokret bi se iste sekunde razisao.
Moguće. Mada nisam siguran da se njime ne može upravljati na neki način. A nisam ni siguran da njegovi članovi sudjeluju zbog pretpostavke da je Anonymous kolektivna svijest, nego zbog vlastitih svjetonazora...
Borgovi,debeli,sredovecni,pedo n anime borgovi.
Kad bi se malo bolje zamislili i uzeli svu tematiku, subkulture, tipove ljudi dobro/lose i sl, taj 4chan je savrsena preslika naseg drustva. Glupo bi ih bilo generalizirati na hackere, pedofile ili nesto trece. Ne moze biti toliko jednostavno. Boz moze imati jako pametne postove u SCIENCE podforumu ali kad zavrsi Mass Effect po treci put, vrlo vjerojatno je da u cetiri ujutru pomno istrazuje xxx sekciju 4chana i nalazi preko tineyea imena slika raznih zena koje smatra idealima, u njegovom Neverlandu. To bi bio jedan od primjera, recimo
Pa normalno, nitko ne pretpostavlja da se na 4chanu druže samo mentalno zaostali ljudi. Ja bih rekao da je to samo ono što se događa kad se inače savršeno normalni ljudi nađu u okolini u kojoj su potpuno anonimni i mogu raditi što hoće unutar granica tog cyberspacea. Ono, mjesto gdje mogu ispustiti sve svoje mračne tajne i razne ideje koje ne bi dijelili da nisu anonimni. Pred nešto vremena mi je palo na pamet da ako Facebook nazivamo najvećom svjetskom društvenom mrežom, onda 4chan mora biti najveća svjetska antidruštvena mreža.
Na 4chan idem već 6 godina tak da znam o čem pričam :(
Kako ne bi bilo hijerarhijeske strukture? Jesi čuo za modove i admine? Jesi čuo za moota? Da nema hijerarhijske strukture, vladala bi anarhija. (čitaj: bilo bi puno više cp-a)
Ne znam za jata riba, ali inače u životinjskom svijetu uvijek postoji neki vođa (aka alfa mužjak ili ženka)
Ako nema veze tko su, nego što su rekli i napravili, zašto si ti onda rekao tko su tvoji pretci narodni heroji?= Citat =:
@1337b0y: Pogledaj si onaj video, baš ti lijepo objasni da ne smiješ sudit ljude po tome tko jesu, nego po tome što su učinili. Churchill je bio pijanac, ali to ne mijenja što je sve napravio.
Anonymus je napravio ništa, čak je i borba protiv scijentologije bila nevažna. Da su stvarno nešto napravili, onda ne biste o tom čuli sa strane anonymusa, već biste to čuli na vjestima ili drugim medijima. Ali ne, vi ste o tom čuli od njih samih.
Nagađam da si ti jedan od onih novih :(.= Citat =:
Kad bi imali vodju, to ne bi bio Anonymous. Na prvi pokusaj kontrole od strane nekog vodje/pojedinca, pokret bi se iste sekunde razisao.
Društvena struktura nije ono što čini anonymus. To je totalno nevažno. Anonimnost je ono što čini anonymus. Činjenica da ti anonimnost omogućuje da budeš ravnopravan svakom drugom čovjeku i da možeš radit što želiš (u neku ruku). I to je ujedno i razlog zašto anonymus kao "pokret" fejla. Ako želiš zbilja napravit neku promjenu, onda moraš biti organiziran. Da je 4chan zbilja prijetnja nekom, ta stranica bi se uklonila u roku od minute.
Ljudi koji misle da je Anonymus Fight Club su očajni. :(
Lose nagadjas.
Izgubio si poentu mog posta, samo sam pojasnjavao da Anonymous sa bilo kakvim leadershipom na celu ne bi funkcionirao. Modovi i admini su tu cisto simbolicna pojava, uklanjaju duple teme i sl, ili da te se bana ako ne volis cokoladno mlijeko (sto se nekima zapravo i desilo). 4chan se nikad nije predstavljao kao prijetnja nekom ali ima te stavove koje se oslanjaju na slobodu izrazavanja na internetu u bilo kom obliku, bilo to distribuiranje fajlova ili bilo koji drugi opozit u odnosu na postavke kineskog interneta :)
S druge strane, otidji na 4chan i glumi malo Gene Simmonsa pa ces vidjeti koliko ti ne bi bili prijetnja
Ja sam trollao, a ti si glup ko kurac.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Karabaš ti je ljepo objasnio. Čak i da je onaj Assange silovatelj, koga boli kurac kad je toliko napravio za svijet. Ili nije, ovo je bio samo primjer.
Ali problem kod Anonimusa je taj što oni u stvarnosti zapravo nikad nebi mogli raditi, jer u stvarnosti imamo lica, i nismo svi isti. A čim nismo svi isti, imamo hijerarhiju.
A ovo za modove, oni nemaju skoro nikakav utjecaj, jer te ne mogu banati kad nemaš acc. Čak i da ti banaju IP, samo ištekaš net i ponovo ga uključiš. Velikog ti čuda.
I da se 4chan ukloni, oni se presele na drugu stranicu. Čudnog ti čuda.