jedan lik u codu
najjaci su mi oni koi na sniper stave scope
i jos nesto
zak holdek kad kempa,kempa na oba spawna xD
Printable View
jedan lik u codu
najjaci su mi oni koi na sniper stave scope
i jos nesto
zak holdek kad kempa,kempa na oba spawna xD
Kerum novinarima:Naučite se pristojnosti i gonite se u pi*ku materinu!
Kerum je CAR. :pray:= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Kerum je idiot. I vrlo vjerojatno mafijaš. Iskreno se nadam da je varao na izborima (a imao je jednu vezu u GONG-u), jer ako nije, i ako je legitimno došao na vlast, znači da većinu Splita čine seljačine i idioti.
Ovo sad zaozbiljno liči na neku parodiju, a ne pravi grad i gradsku vlast. Prestrašno.
Pari da je ijedna vlast u Hrvatskoj normalna :D
OT: Iman negdi sastav iz zadaćnice iz engleskog, kojeg je moj prijatelj napisa u 8. razredu...
Koje poznavanje engleskog, pa to nema nigdi.
Tražija san papir na kojem san prepisa tekst, ali nemogu ga nać.
Javit ću se ako ga nađen.
Pa ovdje u Primoštenu načelnik je svašta govorio,psovao ljude i slao ih u pm,al svejedno se mjesto dosta razvilo za njegove vlasti...Ne mora značiti da je netko sposoban ako je kulturan ili obrnuto...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma istina, ali vidjet ćemo hoće li ovaj išta napraviti. Ako ste ga možda jučer gledali na Otvorenom ili bilo kojom drugom prilikom slušali njegove izjave, vidi se da čovjek nije bistar. Također nije baš u duhu antikorupcijske politike. Svojim rođacima daje najbolja mjesta u svojim firmama, a sigurno će sada poslužiti kao veza mnogim svojim prijateljima.
Daj 5. Suti. Covjek je legenda.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zato jer random klincu na ulici da 100kn? Oprosti, ali to ne čini gradonačelnika.
Boli me znas sta za klinca i za 100kn....Kazem da mi je covjek kao osoba legenda. Al ovo treba izmislit "Naucite se pristojnosti i gonite se u pi*ku materinu." Legenda.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne znam sto mi vise ide nakurac, ljudi koji sticu popularnost seljastvom ili ljudi kojima su legende.
ma nemojte se svađat...ova tema je pun pogodak...i ne treba je se uništit...ovo je tema za roflat...ubijati se od smijeha...padati sa stolica,pišati u duge gaćw...nije ova tema za svađu...Nije Kerum vrijedan toga...Jebeš i Sanadera i Keruminha!
Kad ćeš nam ti za gradonačelnika? ^^
Daj 5. @guess : Nesvadjamo se mi...Samo su neki ljudi malo previse uzivljeni geekovi...= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Da.
nije mi jasno kako to ljudi danas gledaju..cim im se nesto svidi (u ovom slucaju - zavidna razina šabanizma) , sve lose pada u vodu. zalosno :(= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Jedan lik:
"Donesite mi mrtvu Kristinu (jedna zgodna ženska s kojom je bio u razredu) i ja ću je jebat." :shock: :o :rotfl: :pray: :( :scared: :yuck:
I would do the same thing.
Lika iz razreda pita profa iz geografije "koji je najmanji kontinent na svijetu" on odgovara "madagascar"
Ja sam plakao od smjeha na ovo
:pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao vivi
Ne zezaj covjeka to je potpuno tacno.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Mogu ti reci da sam ija plakao od smijeha.
Evo sjecam se jos jednog isto na zemljopisu samo jos iz OŠ(toliko je dobar da se ga se jos sjecam...hehe)naime frend koji je inace glup ko kurac nesto odgovara za dvojku i to pred kartom HRVATSKE i profa vise nezna sta da ga pita i kaze nama da mu postavimo pitanje i ja ga pitam neka mi nadje new york na karti i vidis debila pocne prstom trazit po karti i nesto je mrmljao znam da je tu negdje.Ja sam vristao od smjeha,profa je plakala doslovno,i sto je najbolje dala mu je 2 zbog toga.
Cisti genijalac
isto takvog mi imali -
pita njega profesor da mu nabroju multinacionalne kompanije , a odgovor je bio
neznam.-kak neznas pa kaj najvise volis piti-đus-kaj jos volis piti- kokakolu-eto vidis da znas ko0je su jos multinacionalne kompanije-CEVAPI- :pray: :rotfl: :pray: od onda se vise ne sjecam mi svi bili po podovima od smijeha
nama je bio cirkus e mi nismo mogli taj dan vise .... nis , samo smo se smijali
i sta si mu reko??? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Wasteful
O dragi bože, evo od jednog frenda na msn-u ona poruka: u nasega rajka klempave su usi redovno ih mrda kad cigaru puši :pray: :rotfl:
Brat mi kaže da ga probudim kad budem krenula na spavanje...
I tako, probudim ja njega:
Ja: Yo, buđenje
On: Ne mogu igrat!
Ja: What?
On: Ne mogu igrat, trebam desetku!
Ja: Kakvu desetku?
On: Ne mogu igrat, trebam desetku na pokeru!
:o
lol :rotfl:
Još kaže da se ne sjeća toga uopće :/
Losa droga
Ma to je samo zbog sna, ništa drugo...
Sjećam se, jednom prije, mama je budila mog brata za u školu i ovi se zaderao :''Neću mijenjat auspuh!!!''.
Inače je uživljenik u auta i njihovo nadograđivanje i ne sumnjam da kad ga nabavi će ga nabildat i juriti po cesti i vjerojatno izazavati sudar.
= Citat =:
Izvorno postao Lik s ebaya
GUS states
:pray:
Za nepovjerovati!
:? Što bi GUS-States trebalo značiti?ZND?Jer prvi put ćujem za taj pojam...
Na svu sreću nisam dao link.
Pa dao si ga. :? Al pitam što znači kratica GUS.
= Citat =:
Gemeinschaft Unabhängiger Staaten, the Commonwealth of Independent States, a modern-day political entity consisting of 11 former Soviet Union Republics
[quote=McPingvin_v2.0]= Citat =:
Izvorno postao "Lik s ebaya":1hd3s5xb
GUS states[/quote:1hd3s5xb]
lol, od kud to ne salju??? i kaj si im odgovoril???
Austrija. Kulturno sam mu objasnio da Hrvatska nikad nije bila u sklopu SSSR-a ^^
lol, pa da u austiji neznaju di je hrvatska... a 20 metri su od nas... ono, fakat idioti...
Da, na temelju te jedne osobe znaš kakvi su svi Austrijanci.
Svaka čast, bravo!
Ima i Hrvata koji ne znaju gdje je Austrija, pa bi mi sada trebali zaključiti da su Hrvati teški debili.
Da, ima i takvih ljudi, osim što moj brat pojma nema o državama, nedavno mi je otkrio da je Makarska država (!)