Isto tako, uz hrpu padanja u ladnu vodu. :(
Printable View
Isto tako, uz hrpu padanja u ladnu vodu. :(
:thumbs2: Jako mi je drago što smo se složili oko ove igre tako puno. Samo ako je budeš recenzirao za sljedeći broj molim te nemoj dati presubjektivnu ocjenu. Igra je stvarno " savršenstvo " (neda mi se sada tražiti druga riječ za izraziti se :)) ali optimiziacija po meni smanjiva ocjenu za barem 15-20 %, i još neki bugovi.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
aha ^^ nisam ni viido na kog se odnosi :P= Citat =:
Izvorno postao Bara
moze prijedlog za neku strategiju? (noviju po mogucnosti) slicno dawn of war soulstorm, samo ne dawn of war 2 jer sam razocarani s njom...
ugl samo da ima dobar squad control i balans u igri.
probaj company of heroes,meni je osobno igra nenadhebiva,pogotovo na netu :ekipa: :killyou:
ma probao vec, kako da ne, ali mislim da za igru ipak da bi se uzivalo treba jaka masina, inace je sve nekak... kockasto :D
al igra stvaro super da.
ciljal sam da mozda neko slucajno zna neku koja je meni promakla pa ono :D
COdename:panzers???
ruski Men of War= Citat =:
Izvorno postao pwnzor
Theatre of War, Rush for Berlin
probaj world in conflict
Sjetio sam se još jedne- Joint task force
Od istog žanra imaš i supreme commander, command and conquer 3 i red alert 3
tražim neki rpg da imam sta igrati na laptopu (intel c2d 2.0ghz , 2gb ddr2 , hd3470 , 320gb harda) u fantasy stilu preferiram
Ma znam, samo sam nabrojao neke novije igre koje još spadaju u rts.= Citat =:
Izvorno postao LL21
JTF sam igrao samo demo verziju, tak da neznam kakva je full igra. Demo mi je bil solidan.
C&C 3 i RA 3 su već nešto sličniji dawn od war-u (sad po kvaliteti, to je druga stvar...meni je još uvijek najbolji RA1) :D
Elder Scrolls IV: Oblivion (ili prethodnik mu Morrowind)= Citat =:
Izvorno postao pimp
Neverwinter Nights 2 (ako više voliš D&D style)
Dungeon Siege 2
Fable-The lost chapters, Overlord, The Witcher
jel moze nesto kao Metal Slug da je a PC i do 100 mb velicine,al nemora metal slug bas.Moze nesto i za emulator bilo koji al najavite ime koje je konzole.Thanks
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
yep , i mislio sam na D&D stil , elder scrolls serijale prešao nekoliko puta , fable , witcher također , dungenon siege mi dopizdio nakon sat vremena igranja
Ovaj novi Drakensang.
Valja li ista taj drakensang?
navodno valja
tražim neku superhero igru.vidio sam da izlazi novi batman i dc vs mortal kombat.pa želim neš tak probat
Probaj...
Ponajbolja superhero igra na tržištu je Marvel Ultimate Alliance. Pregršt likova, nadogradnji, raznolikih levela. Nepotrebno zanemarena odlična zabava i osobno najdraža igra u ispraznoj 2006. godini.= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
Probaj PunisherSiz 2005., po uzoru na Max Paynea. Nije klasična superhero, ali je igra rađena po stripu i poprilično je krvava i zabavna. Isto nepotrebno zanemarivana.
Zabavan je i Hulk, ali onaj iz 2003, koji je nebo naprema ovom novijem.
Od igara koje nemaju veze s klasičnim stripovskim superherojima, već nudi svoju viziju istih je fantastičan serijal Freedom Force. Fantastičan spoj RTT i RPG žanrova, pregršt likova, odlična mehanika, raznolikost, dužina, balans, odlično tempiranje. Dva nastavka, a ne znaš koji je bolji, jer su oba preodlična.
Sve su dostupne za računalo.
Linkovi:
http://www.mobygames.com/game/ps3/marve ... -alliance_
http://www.mobygames.com/game/windows/hulk-
http://www.mobygames.com/game/windows/punisher-
http://www.mobygames.com/game/windows/freedom-force
http://www.mobygames.com/game/windows/f ... -3rd-reich
Tražim neku igru tipa warlords battlecry...
unaprijed hvala
Od igara tipa rts u fantasy svijetu( kao warlords battlecry) imaš- Warcraft serijal, Armies of Exigo, LOTR- War of the ring,The Battle for Middle Earth 1,2+ekspanzija,Heroes of Annihilated Empires...
Ako tražiš baš igre iz warlords universuma imaš Warlords 4- čini mi se da je TBS( strategija na poteze) i Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (kombinacija rpg-a i puzzle matcha)
Nadam se da sam ti pomogao :thumbs2:
Serijal Kohan.= Citat =:
Izvorno postao Megacyber
= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Ma mislio sam fantasy rts gdje baš napraviš svog heroa i da ga imaš za stalno za level up-anje i prolaženje campaigna... :roll:
Al tnx svejedno :thumbs2:
Probaj HOMM. Nadam se da ti igre na poteze nisu mrske.= Citat =:
Izvorno postao Megacyber
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ako misliš na heroes of might and magic igrao sam i igra je legendarna pogotovo trojka...Ali mislio sam na igru npr. da uđeš u menu napraviš si heroa odabereš rasu, class i da ti je on tam za stalno...I onda biraš oćeš igrat skirmish ili campaign i tako level up-aš... :roll:
Mene samo zanima jel bi ja mogo igrat Fallout 3 sve na najslabije na mojoj pili staroj?
Radeon 9600 Pro 256 MB
1 GB Ram
2.6 Ghz Intel Pentium 4
Sve staro oko 9 godina :D
Vjerojatno, ali se pripremi na horde bugova.
Misliš bugova tipa da mi freeza komp ili? :?
Zavisi. Ja sam se toliko borio s bugovima da sam odustao od igranja na kraju. Pripisujem sve probleme lošoj grafi, mada ne mora biti do toga.
Uglavnom, igra mi se rušila ko kula od karata. I sad, nekima pomogne to što igraju u windowed modu (što sam ja prakticirao jer se onda brže sruši i brže ju dignem :D ), nekima pomognu patchevi i Skullptura-in fix, a meni ništa od toga. :|
A ne znam... Igro sam je kod frenda na prilično dobroj konfi (HD 3850) i tak to i njemu valja ko super. Aj idem nabavit igru pa šta bude bude :thumbs2:
može li mi netko pronaći linkove/stranicu s koje mogu skinuti Toy story 2 igru Playstation 1 verzija ako je ikako moguće ? :D
nevermind riješeno nađeno ^^
Tražim igru di mogu imat vrld dominejšn... ali moderna vremena.
kratko...preporuku nekakve tabacine za pc...tipa tekken itd. itd...sto novije to bolje,al kvaliteta na prvom mjestu...hvala unaprijed...
Jedino što mi pada na pamet je Guilty Gear X2 i Street Fighter IV koji vjerojatno izlazi u 6 mjesecu ove godine.