Malo sam racunao i gle sto mi je izaslo- GTA 4 ce biti oko 350 kn, a nadogradnje za comp ce bizi oko 1200 kn, a ti je skoro 4 puta vise potrosenih para na comp nego GTA 4.... to mene zabrinjhava!! :shock:
Printable View
Malo sam racunao i gle sto mi je izaslo- GTA 4 ce biti oko 350 kn, a nadogradnje za comp ce bizi oko 1200 kn, a ti je skoro 4 puta vise potrosenih para na comp nego GTA 4.... to mene zabrinjhava!! :shock:
evo ja baš nisam infromairan kad izlazi GTA 4 za PC
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jel ti razumijes da ces ti moc to vrtit, naravno na nekim pristojnim settingsima, naravno to ne podrazumijeva najnize nego nege optimalne (zlatna sredina). Ja ljudi moji ne razumijem odakle takva panika odjednom, GTA serijal je uvijek bio poznat kao ne previse zahtjevan.
Um, hello?
MINIMUM requirements = najniža konfiguracija koja može pokrenut dotično
RECOMMENDED requirements = preporučena konfiguracija -II-
Da bi uopće mogao pokrenuti trebaš imati konfiguraciju spomenutu pod minimum req. ili bolju.
Pročitaj file koji je kolega priložio.
Što se tiče prošlih nastavaka, oni su rađeni u modificiranom Renderware engineu koji je po mjerilima gaminga star ko Metuzalem. GTA IV koristi Rockstarov RAGE engine + neke engine za naprednu fiziku i ostalo.
Minimum requirements NE znaci da neces moci igru pokrenuti na hardwareu losijem od navedenog!!
Minimum requirements oznacavaju koji ce ti hardware biti potreban za NORMALNO igranje igre pri LOW postavkama.
A s hw-om slabijim od minimuma ce se svejedno moci igrati ali vjerovatno uz ne tako fluidan gameplay!!!
A i uostalom sta vi hocete ? Da se "next-gen" igra moze vrtiti na kompovima starijima od 6-7godina sve na high :wink: ma lol
Igre se razvijaju i zahtjevaju HW koji je u skladu s vremenom kada je igra izasla ili za sto je napravljena, ako je nemozete pokrenuti na svom P3 s ATI RAGE 128 grafom i 256 SD-RAMa kompu e hebiga onda ili se prilagodite ili jednostavno ne cmizdrite, nitko vas ne tjera s pistoljem prislonjenim na glavu da bas morate odigrati svaku block-buster "eye-candy" igru koja izadje.
ja samo kažem da se moglo srediti da igra ima takvu grafiku i fiziku uz manje hardverske zahtjeve.
Osim toga, žalibože ako ju pokrenem na ovoj konfiguraciji koja je ispod min. req. ako će mi radit sa 5 FPS-a.
Ako imas para za igre onda bi bilo logicno i da imas za novi hardware :D
viewtopic.php?f=84&t=26972S :wink: :)= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Nisam li spomenuo da ih ja sk... dobivam besplatno? :D
kada izlazi GTA 4 oce mi ko rec
datum= Citat =:
Izvorno postao marko1997
Jooj kakav ce ovo biti "no rl" kad izadje...prestrasno, sad sam gledao review na gametrailers...prestrasno!
Srušit će se server youtubeu zato jer će svi radit svoje wannabe filmove u gta4 video editoru. :D(pogledajte trailer na youtube, btw. video editor owna sve)
Može se napravit tako da izgleda ko trailer...
to je prica za drugu temu, ali i to je tocno
Mislis rockstaru? Jezi cuo za Social Club :D= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
ajmo majko jos tako malo...igre zivota
...koju 75% ljudi na ovom forumu ne može zaigrat :P= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Znam, dosadan sam.
znači preksutra stiže IGRETINA
Zaksutra :wink: :D
*RIDER32 stavlja ruke u đepove nebili nasao koju kunu
Meni jos nije jasno sto ce biti s Games For Windows Live accountom, tj kako kreirati isti, kad pod odabir zemalja nema Hrvatske ?!?!
A pise im da se kao nesmije fejkati zemlja jer ti mogu disableati account, jos mi samo fali da kupim origigi igru i da nemogu igrati MP zbog usranog GFWL :-x
Inace tko sve kupuje od vas igru na dan izlaska (3.) ? :friends:
Mislis na ovo?
viewtopic.php?f=84&t=28013
To je rjeseno. uvjeri se sam :wink:
da, americka verzija..taman dok netko stavi i skinem.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
europska je u cetvrtak :wink:
Ja sam se registrirao i stavio neku drugu zemlju. Popis zemalja je stvarno kratak i nema nego 15-ak drzava na listi. :roll:= Citat =:
Izvorno postao Necto
A sto se tice kupovanja, napravio sam preorder u Crovortexa. :)
Ne nego na ovo= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
http://www.gamesforwindows.comS :(
Kaj je zahtjevna? Damn, nisam jos ni gledao min specs...al ak mi crysis pici ovo ne bi trebao bit problem onda ^^= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bacivši pogled na tvoju konfiguraciju u sigu, rekao bih da možeš, i to pristojno, ali zahtjevnije je od Krajsisa.
A vidjet cemo :D Muci me ovo sa SP3, pise kao minimum...nadam se da nije tako posto imam sp2...
Da, ja isto, a ako se ne varam prije je pisalo SP2...= Citat =:
Izvorno postao Aral
A dolje mi je kvacica na sp3, tak da ono...ma vidjet cemo kad izadje, ako ce kaj zezat samo cu piknut standalone sp3 gore i bok, za ovu igru mora sve radit :D
Ne. I prije je pisalo SP3 a za Vistu je pisalo SP1 :wink:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
btw. molio bi de da malo manje panicis ne nespominjes u svakom topicu da nemas SP3 :)
Moze sve u ovu temu viewtopic.php?f=84&t=28035&start=45S:wink:
E hledo sam danas kak se igra gta 2 sa uber super grafikom...... naravno i to je dio GTA 4 :P
Ali ono sto me veseli su lijerpi auti!!! Necu moci igrati do božića, jer se nema para ta novi RAM ako cu kupiti GTA 4... :( Ali od bozica=> I will be the one in the GTA 4 life!!!
P.S. Prekosutra izlazzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!