S:pray:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Printable View
S:pray:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
pa nadi si ekipu skojima ces stalno igrat pa ce bit dobre partije= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
hmmm kako mislis ima laga pa ako ti svagdje drugdje ima laga osim u cro dota roomu bit ce ti u hlru= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
malo procitaj :P= Citat =:
Izvorno postao ZEUS
e kaj skupiti leoricu!?? ja imam build koji owna ali mislim da ima bolji!
Hmm... diži mu HP, lifesteal i strenght. Dakle (ovo govorim otprilike): Satanic, HoT, Vladimirs, PT, Battle Fury, te item po izboru. To je moje mišljenje.
ja mu idem: pt vladimirs hyper-kasnije AC,battle fury, dalje nisam došo^^ inače bi išo dmg= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
WEASEL de ti meni reci jesi ti danas igro Dote... (15.01.2008) poshto sam igrao sa nekim THEWEASEL i konto sam da si to ti...
to je on :wink:= Citat =:
Eto mogu da kazem da ima pojma malko da igra :D ali to kako su me oni pobjedili (ja sam bio svoja ekipa) nije bilo fer jer je on i josh ezalor kupovali spectri iteme koja nas je sabila u late game-u... da sam bio pametniji i znao da ce to raditi ne bih ni igrao sa njima... ali opet prije toga je dobio od Butchera(mene) 2x GODLIKE morao nabijat jer sam jednom izginuo a 2Xse ubio :D...= Citat =:
Izvorno postao Marcellius09
Zar ja tu partiju nisam pudga imao oO= Citat =:
Nismo mu nista kupovali, eleazor je, a stvar je bila u tome sta je lik bio zapeo u sumi i nije mogao izac, ni unstuck ni dagger nije radio, bio lvl 4 kad smo mi svi bili lvl 7-8, pa mu je lik kušpovao iteme (protiv volje ostatka tima)
i enivej, ono mi je jedna od losijih igara sa pudgem evah :P
ti si onaj cyklon, kako vech? xD
CycleAllAround... Taj sam.
A ja sam o butcheru govorio o partiji prije te jer sjecash se da sam vas pwno sa BUTCHEROM... AR bilo pa onda ap ja igro Venge a ne znam shta si ti... ti si bio faceless koliko se sjecam...
ne, ja sam drugu sa pudgem, enivej ovo je offtopic:P= Citat =:
sta da radim.. kad u timu ima feedeer..
? ima li lijeka za to :D?
denyaj ga :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao NoNCoNFoRMiST
pa može ako ima bilo koju magiju na sebi koja mu oduzima hp-e! barem kolko ja znam!
kako cu ga onda ja denyat :? ? pa onda ce sam sebe ubit.. al moze se i heroje denyat hehe =).. al ne kuzim bas to.. izgleda da moraju imati jaaaako malo hp-a.. ako neko zna nek objasni kad mogu denyat heroja.. mozda ovisi od heroja do heroja :wink:
DA bi uopće mogao nekoga denyati uvjet je da taj heroj/creep/tower ima jako malo HPa. Za towere se to kreće otprilike 100 HPa možeš denyat. Kripovi 10-50 otprilike, a za heroje ne znam. Nakon što se prijeđe ta granica iznad koje ne možeš obaviti deny, pritisneš A i desni klik na metu.
Imam i ja pitanje. Naime, problem je Lucifer (Doom Bringer). Nekako ne znam kako izvući max od njega. Idem mu Agranim's Scepter, PT, Hand of Midas, Satanic, HoT i 6. zavisi od situacije. Koji bi mi build preporučili i koliko je ovaj build dobar?
Kao prvo, neidi mu agu nepotrebna je, i di ti je radiance? di su ti bot?
Agranim's Scepter nepotreban? Pojača mu Doom za 10 HP/sec, što može biti presudno. Kolebao sam se izmežu BoT i PT pa sam napisao PT zato žto imam Hand of Midas. A Radia se nisam sjetio.
pa ak vec imas hand mozes uzet bot.. a aghanim ipak ne bih uzimao.. valjda
Evo Razor build:
3x Ironwood Branch
1x Teleport Scroll (kupujete scrollove za TP dok ne dobijete BoT)
4x Tango
s tim odete iz baze u mid ili ako bas morate odite sa strane.
---------------------------------------------------------------------
=>zatim:
1. Bottle
2. BoT
3. Dagger of Escape
4. Maelstorm=>Mjollnir
5. Eaglehorn=>Butterfly
---------------------------------------------------------------------
=>next: (u ovom stejđu sell Bottle)
1. Satanic/Eye of Skadi
2. Eye of Skadi/Satanic
BTW: No need for wraith bands and bracers..bar ako znate igrat
Aghanim's Scepter , HoT , BoT i Radiance.
Molim? 3 itema s orb efektima? Ne bi ja... Jel ti znaš da se orb efekti ne stackaju? Znači ako želiš Razoru lifesteal onda umjesto Satanica uzmeš Vladimirs, njegov lifesteal nije orb efekt. A Eye of Skadi ti onda vrijedi samo zbog +25 statsova i +HP i MP, a njegov cold efekt je puno vredniji od Chain Ligtninga, pa bih ja stavio EoS u prvi slot. Dagger ti vrijedi samo za lov na protivnika.= Citat =:
Jesam li spomenuo kako smo ja i frend u pon igrali 2v5 AI normal botova? Da smo imali vremena dobili bi ih...
Bilo je Earthshaker (ja) + Pudge vs Enchantress, Necrolyte, Vengeful spirit, Tiny i Bane elemental. Nabavio sam Battle Fury, Satanic i Boots of Speed (nisam stigao BoT, a imao sam golda) i time ih ownao. Zaletim se ja u rulju (3 protivnička heroja i još kojih 5-6 Scourge kripova), castam Echo Slam (bijah lvl 19), napravim double kill, i odmah Fissure na zadnjeg te dobijem Triple Kill i Beyond Godlike streak. Inače build bi trebao ići ovako (barem po meni): Battle Fury, BoT, Satanic, HoT, Radiance/Divine Rapier i item po izbori ili situaciji.
ovako: Eye of Skadi RangedSnije orb efekt..mozes se uvjerit.. satanicov lifesteal + eos_ranged => perfect stack
mjollnir obavezno.. kad se chain lightning aktivira jedino onda eos ne radi efekt, a ostalo eos radi efekt
dakle..ja jos uvijek stojim iza svog builda.. blink je odlican
i BTW: kako mislis da mu kupim vladmir's kad njegov lifesteal samo radi za melee heroje.. o.O
Za Eye of Skady ranged ću još provjeriti, mada u shopu piše "Orb effects do not stack". Za kombiniranje orb efekata nisam siguran, jer kad sam imao Mantu i S&Y za Spectrom manta mi nije radila... A za Vladimirs sam se zeznuo, zaboravio sam da misliš na Razora koji je ranged.
pa to sa spectrom nece raditi.. evo ovdje je slika koja objasnjava orb efekte:
http://img.photobucket.com/albums/v4...OrbEffects.jpg
Special notes on ranged:
Cold Attack isn't really an orb effect on ranged units, it only adds a debuff on hit to your attack, and as WC3 is coded, each attack may only place one debuff each attack. This leads to some special cases with Cold Attack on ranged:
Feedback and Cold Attack:SIf the target has mana, feedback will take effect. Otherwise, Cold Attack will take effect.
Chain Lightning and Cold Attack:SIf Chain Lightning activates, Chain Lightning will take effect. If Chain Lightning doesn't activate, Cold Attack will take effect.
Maim and Cold Attack: If Maim activates, Maim will take effect. If Maim doesn't activate, Cold Attack will take effect.
Hmm... zanimljivo... samo što znači ovo "Place" Tu tablicu bih mogao iskoristiti za napravim sjajan build...
Special procitas iz ovoga: (crveno)
A place je ja mislim da ce radit onaj koji ti je prije u inventoriju.. pojma nemam, valjda to..= Citat =:
To sam isprobao na Dwarwenu, itemi: Mjollnir, Eye of Skadi, Butterfly, PT, S&Y i Linken (sveukupno agil 241). Radi kako treba, a imam pitanje u vezi tvojeg builda za Razora. Znači ti si naveo u buildu Mjollnir, Eye of Skadi i Satanic. Eye of Skadi i Satanic znam, rade obadvoje u isto vrijeme (stackaju se). A kako se onda u to uklapa Mjollnir? Prema tabelu, kad Eye of Skadi ne radi trebao bi raditi Chain Lightning, ali u isto vrijeme radi i Satanic koji negira pokušaj castanja Chain Lightninga. Ili možda nisi ciljao na to da sva 3 rade nego si Mjollnir radi +dmg, +agil i static chargea?