dobor jel netko kupio original igru od svih vas gamera ili? :D
Printable View
dobor jel netko kupio original igru od svih vas gamera ili? :D
Fallout 3 je kod mene prošao ''testnu vožnju'' tako da uzimam Collectors Edition da ga j***š, samo ne znam da li da je uzmem za PS 3 ili PC.= Citat =:
Izvorno postao GeForce
Fenomenalna igra. Uspjeli su zadržati onu atmosferu prijašnjih Fallout naslova, a opet igru prebaciti u 3D FPS/TPS RPG. Radio je ok. Dok se šetate kroz razrušenu metropolu čujete muziku prošlosti, još jedan veliki plus za atmosferu. V.A.T.S. je jednostavno odličan. Ne možete ga stalno koristiti tako da morate balansirati između njega i normalnog real-time pucanja. Grafika je jako lijepa i vrlo zorno dočarava ostatke nuklearnog holokausta i onaj feeling 60-ih godina. Računala bez GUI-a, automobili u stilu onih iz 60-ih, odjeća, sve, a opet izgleda tako futuristički. Neprijatelji i oružja s maštoviti, a također i misije i pod misije.
Imam tri zamjerke. Igra ima gadne bugove zbog kojih mi se zaledi ili CTD, animacije su mogle biti bolje i ne možete toliko detaljno napraviti svog avatara kao recimo u Mass Effect-u. U MF mi moj lik dosta liči na mene,u tome je poanta :P
Ocjena 8.5/10
A tek pogled s MoneyPenny-evog tornja :D ... to ja zovem Open World :thumbs2:
Kakav je lockpicking? Je li opet lagan kao u Oblivionu ili sad bar stvarno ovisi o skillu?
E vidiš, lockpicking je malo sje***, barem se meni tako čini. Naime, kada ideš obijat bravu, pokaže ti se slika ključanice, u koju su utaknuti šarafciger i pribadača. Šarafcigerom moraš pomoću wasd okretat bravu, dok sa pribadačom po njoj čačkaš koristeći miš. Dosta zbunjujuće ak se mene pita...
Sad sam riješio quest sa fire ant-ovima, i kao nagradu odabrao ant might (ima i ant sight, pa onaj tko to uzme neka kaže što dobiješ) perk - +1str i +25% fire resistance, divota!
jel ko prešo? ja se još mučim..... :-x
meni je bilo super kad je u nekom videu glava bethesde rekao za lockpicking ovo: "it's really like the real thing. Or so I'm told." :D
uskoro nabavljam, jedva cekam...
Ako ti lockpicking skill nije visok dovoljno, bravi ne možeš ni pristupiti.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Inače ubih svog prvog deathclawa danas, ajme strašan je bio, još je onako zalazak sunca pa sve nekako poetično.
Ušao u VATS i granatom ga ubio, otpala mu noga. PREJEBENO. VATS je daleko najbolji kad bacaš granate s njim.
Ma nisam još ni zagrebao ispod površine..
damnz, nabavljam ga i ja...
Koja pica, spomene nam Deathclaw i nebi dao SS da ga vidimo :cry: A ne, uopće pa me ne zanima kako izgleda u novom ruhu :cry:
PS: Spore's Deathclaw :D
http://s3.tinypic.com/2n6zrm1.jpg
E to je dobro... sad još samo da su sjetili dodati bashing kao metodu otvaranja zaključanog (osim ako nije već ubačena?).= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Mene samo zanima ima li ijedan Deathclaw onu karakterističnu animaciju razotkrivanja iz kaputa. :)
Ima force lock, ali ne znam kaj se desi ak ne uspije, uglavnom ne možeš otvorit lokot nakon toga, eventualno uz ključ...
ja sam prva vrata forsao,slomio sam lokpick,pa kljuc morao naci:)
Evo krenuo iz početka da malo lika uravnotežim, onaj prošli je bio gadan i više onako probni. U samom Vaultu ima baš puno stvari za vidjet, svaki put drukčije,zakon.
Sad sam tek van opet izašao..
Bartuče ma koji ti je gušt da ti stavim screen od deathclawa kad je puno bolje da ga vidiš sam,ne?
Baš sam prošao par misija u Megatonu i dobio sam kuću u jednoj (prehebeno, možeš ju uređivat, stavit workbench, labaratorij, stroj za nuke-colu i još neke više-manje korisne stvari no to sve dosta košta, barem na početku).
Mravojeddvadesetniče :D= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Tko zna kada ću ja odigrati tu igru :( Realno, tek za cca mjesec dana :cry:
Krenuo sa igrom..Ako se po jutru dan poznaje onda je ovo izvrsna igra .Zanimljiva radnja ,dobra atmosfera ,ugodna grafika...Baš je fora krenuti graditi lika i to još od pelena.
Ajme, dogodio mi se odličan bug u igri! Bio sam u Moryartievom Saloon-u i Jericho je prišao Novi (to je ženska) i počeo ju kontati, a njoj se glava okretala za 360° kao vertikalno postavljeni propeler! I baš da ću snimiti u FRAPS-u, upalim ga, uđem u igru i stisnem F9, ali problem je što mi je to bind za QUICKLOAD i za početak recordinga :cry: :toilet:
http://pookey.co.uk/gallery2/d/4953-1/drillcat.jpg
Ovakvo nešto?
Pa jednostavno stavi neki drugi key za snimanje u frapsu= Citat =:
Izvorno postao Rex Regis.cro
@Boz, :rotfl:
ma znam, ali sada je kasno. Svi koji igrate, pazite kada Jericho uđe tamo, ako počne pričati s njom dok je naslonjena na zid, mođda se i vama dogodi.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
@Boz: Ta slika točno opisuje što sam htjeo reći, samo se njezina glava micala puno sporije i nije izgledalo tako strašno :cry:
meni se pak dogodio jedan ozbiljniji bug. skupio dovoljno exp za novi level usred borbe a nigdje ni naznake level-up. onak, piše mi stari level a prešao sam experience. loadiram pa opet, ovaj put se pojavi ona poruka level up ali nema ekrana za nadogradnju skillova i dodatni perk. pomislih da možda odsad na pip boyu to moram sam radit, al jok. opet loadiram ništa. i nekako iz četvrtog pokušaja dođe mi level-up screen.
nadam se da rade na patchu.
LOL :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kolokviiji sada? A meni su isto, ali odgiram bar sat vremena tek tako, ili navečer kad sve naučim :D
i meni se to desilo,mislim da je to jer sam bio jos u borbi.kad sam oso u na drugu lokaciju i bilo je sigurno pojavio mi se taj prozor= Citat =:
Izvorno postao Snake
igra mi se danas srušila :-x
uf,strasno.
nama je to srasno bitno, e :roll: ...nego, uspio sam potegnut par veza, jedan kolega s faksa bu mi sljedeci tjedan posudil svoj primjerak igre. On si to kupuje preko digitalne distribucije pa ce meni posudit da si instalisem. Ja sam njemu nesto pomogo oko faksa, pa ono, usluga za uslugu...jedva cekam :D ...možda ga jos vidim ovaj vikend pa ranije dobijem, bemu, sta sam nestrpljiv...jos kada igra ima ovako pozitivne komentare...Inace, mislil sam si kupit igru takvog kalibra, al ono, kada se vec nudi besplatno, zakaj ne, ostat ce mi pare za nesto drugo, primjerice Witcher EE. Hehe, imam srece= Citat =:
Izvorno postao pc maniac
vjeruj mi i ja sam bio nestrpljiv dokje nisam počeo igrati... a onda nema kraja igranju..... nažalost još je nisam prešo.... :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Taman kada igra dođe u moje ruke, ziher će biti patch ili 2 na netu :P
PS: Zanemarite mene, ja se samo tako tješim pošto uvijek zadnji dobijem igru :(
Ajda Bartuce, znas onu, tko se zadnji smije, najslađe se smije(dobro ne pase izreka 100%, al kuzis point :wink: )...duga je godina, opet ce doci ljetna susa...