Svaki cigan svog konja hvali :D
Printable View
Svaki cigan svog konja hvali :D
Meni nema razlike pošto ne igram igre i cijenim kod mobitela donekle kompaktne dimenzije.
@ RIDER32
Ajde mi daj neku pametnu alternativu za Legend, a da to nije glomazni "polutablet" generičkog "ja sam jedan veliki ekran" izgleda.
Ma ništa ja nisam rekao protiv tvog mobitela...samo sam rekao..došlo mi... :D
Dobro jbg mene zanima šta je bolje, općenito po onome što mobitel nudi za te pare po pitanju performansi. A Desire sigurno nudi više, za 200kn više.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Galaxy Ace je dosta dobra alternativa.= Citat =:
Pa ja neznam tko normalan kupuje mob da igra igre. Igre su samo bonus koji iskoristiš jednom tjedno kad neznaš kaj bi sad sobom ili da se bahatiš pred nepoznatom ekipicom kak imaš prekul mob :)= Citat =:
Evo na kraju sam kupio Galaxy Ace(za 1kn). I sada imam problem sa WiFi. Kada se spojim i pokušam otić na browser neće mi učitat stranicu. Sada neznam dali trebam namjestit IP adrese ili nešta drugo,ajde ako znate pomozite.
Pa ne bi trebao, ako si se dobro spojio na wireless trebalo bi radit sve bez problema.
Da, defaultni browser serka (jer su ga iz T-mobile modificirali) i neće svaki put na net. Preporučam ti da ga zamijeniš nekim browserom tipa Opera Mobile ili Skyfire. Recimo ni Dolphin Browser nije loš.
Problem s Wifi (što se nekad neće uključiti), koji se rješava reinstallom wifi drivera (kod *#*#526#*#*) ili restartom mobitela (gašenje pa paljenje) nije do mobitela već verzije Androida (i ispravljen je u 2.3 verziji).
Assassin'se, trebaš li možda preporuku kakve aplikacije za mobitel? Recimo obavezno instaliraj App2sd program, mobitel jednostavno ima premalo integrirane memorije.
Jesi li dobio slušalice uz svoj? Koristiš li crnu ili bijelu stražnju masku?
Apps2sd sam već stavio. Slušalice nisam dobio,mogli su mi umjesto one bijele maske stavit slušalice,ali nema veze otišo sam odma kupit jedne. Crnu masku korsitim,lijepša je ,a i bolja se čini.
Oprostite za double post,ali evo da kažem da sam uspio srediti za Wifi. Kolko sam pametan trebali mi je jedan dan da skužim di je opcija "Advance" u opcijama za WiFi. I onda sam samo napisao IP i DNS adrese i sada leti ;)
Uzeo sam HTC Desire. Za sad sam prezadovoljan. Točno ono što mi je trebalo.
Uzeo sam Samsung GalaxyS... mojoj sreći nema kraja.
Ajde konačno, uzeo si jedan od dva najbolja moba trenutno na tržištu. Drugi je DHD.
Da, prosle godine. Oba su dobili nasljednike. Jos vecih dimenzija.
Čim veće, to bolje.
Je da. Ako furas one hlace s djepovima sa strane i dva ista.
Furam onu pedersku torbicu, u nju sve stane :)
Daj kusli. Use your DHD camera. :eyebrows:
Kako da instaliram QWERTZ tipkovnicu? Nemogu nigdje u opcijama promijenit.
Edit:
Kako punite svoje mobitele? Preko USB-a na kompu ili na punjaču?
Čuo sam da je kao bolje preko USB-a dok je spojen na kompu, radi manje struje, bolje je za bateriju.
Nonsense. Punim preko microUSB punjača iz struje.= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Evo našao sam nešto uvezi tog.
http://myhtcdesire.com/tipstweaks/tips- ... aid-to-ask
"LIBs like frequent partial charges/discharges more than they like full charges/discharges."
"Car “fast-chargers” overtime degrade your battery a little, as they give too much energy to the battery too fast (high voltage).
Trickle-charge (USB) is best. They do provide an initial higher capacity charge (high-voltage), but do degrade the long-term battery capacity.
General idea is that the slower the charge – the longer (long-term) battery will serve you."
Edit:
Riješio sam ovo uvezi QWERTZ tipkovnice. Instalirao sam croatian keyboard preko marketa.
http://www.androidzoom.com/android_appl ... _hcyy.html
http://www.powerstream.com/li.htm
http://www.apple.com/batteries/= Citat =:
It is important to note that trickle charging is not acceptable for lithium batteries. The Li-ion chemistry cannot accept an overcharge without causing damage to the cell, possibly plating out lithium metal and becoming hazardous.
pa si ti sad misli tko je u pravu.= Citat =:
Most lithium-ion polymer batteries use a fast charge to charge your device to 80% battery capacity, then switch to trickle charging. That’s about two hours of charge time to power an iPod to 80% capacity, then another two hours to fully charge it, if you are not using the iPod while charging. You can charge all lithium-ion batteries a large but finite number of times, as defined by charge cycle.
Hah, a jbg sad. Svako svoje drobi. Ma na punjać i voz'.
Spoiler? :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Za koji dan stiže racun, nakon toga pravac u t-centar i držite mi fige da imam 6k bodova. Onda pada GalaxyS :roll:
80% ga punim na kompu, ostalih 20% na normalno punjenje preko utičnice, ovisi kak se zalomi.
Prvo ovo, Kraj nadogradnji za Desire, pa ovo, Ipak Gingerbread za Desire
:)
Jap ta cela prica s Desire je LOL .
Ali je cinjenica da ima pre malo ROM-a i da neznam kak misle staviti 2.3 i sense zajedno , nitko nezna , malo o tome cital na xda :D
Ali moraju izbaciti 2.3 jer im je Desire bil prvi pravi android hit , ja znam 10 ljudi koji ga imaju , jako velika i ljuta zajednica ako se ne pojavi .
Ali po svim naznakama imati ce okljastreni sense ili ga uopce nece imati ..
Kak god bilo to je jedna prica koju ce biti jako zabavno pratiti :D
Ček, kaj Desire nema sense?