Re: Fakulteti - preporuke, pitanja i upisi
Pa, moraš imat 180 ECTS u 3 godine preddiplomskog, znači 60 bodova po godini u prosjeku, doduše na FFZG će te pustit i sa 55 bodova minimalno, ALI to znači da ćeš ih neku drugu godinu morati nadoknaditi da skupiš 180 jer bez toga nemreš dalje.
Ali ozbiljno, koji vam je faking problem upisat još neki random izborni, bokte ja imam svaki semestar oko 35 bodova. A ne želite si ostavljat sve za kraj, jer bome obavezni kolegiji ne postaju s godinama lakši.
Al ono, ako vas veseli da u šestom semestru morate upisat tipa 50 ECTS, slobodno.
A ček, ima li kakve veze ako se pređe broj od 180 bodova? Htio bih uzeti ove neke tečajeve stranih jezika što se nude kao izborni predmeti u budućim semestrima, al sad ne znam postoji li tu kakvo ograničenje s brojem upisanih izbornih predmeta (osim, naravno, rasporeda obveznih predmeta)?
Mislim da trebaš tražiti dozvolu od faksa ako upisuješ više od 65 po semestru, bar mislim da je tako kod mene bilo. Ja imam 183 i nije bilo nikakvih problema, znam par ljudi sa 185 ista stvar.
Misliš valjda Pingu 65 po godini?
Na FFZG preko studomata možeš upisat brijem maksimalno 35 u semestru. Ne znam koliko će ti još pustit preko referade bez molbe, ali granica je isto tu negdje.
Ali opet, ak uspiješ, preko molbe si možeš naštancat koliko god hoćeš.
Godini, da, na to sam mislio.
heheh to je zato što tebi svaki semestar traje ko godina, hehehe
Nope, nisam upisao specku.
Bokte meni je i 60 previše za skupit a ekipa mi se tu razbacuje sa 65+
Ja sam bio top student pa imam preko 180.
Ja sam smeće od studenta, ali imam 67 ECTS bodova u prvoj godini. U ovom semestru imam 33.
Tho, prosjek u prvoj godini mi je oko šugavih 3,8.
Nego, moze li se na preddiplomskom upisati izborni predmet s diplomskog studija? Zanima me ovaj tecaj litavskog sto se izvodi u ljetnom semestru, al na popisu izbornih kolegija stoji među diplomskima...
Afaik ne, zato jer je očito, na diplomskom. Sačekaj malo bokte.
Nego. Kako da ja objasnim ovim ljudima da ovo ne utječe pozitivno na javnu sliku kluba?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Kao da postoji pozitivna slika o vama. :D
A mislim nije da dio te ekipe nije naslikan na zidu ksff-a. A tu je i fotografija Tita i naravno proslava dana republike koja se organizira.
= Citat =:
Kao da postoji pozitivna slika o vama. :D
I ovo naravno.
Šta sad, zajebancija. Ne znam nikoga da se našao uvrijeđen time.
Ja bum pal takva sam ljenčina.