Dijelim letke. ;D
Zvuči glupo, ali... U biti, glupo je ko kurac, ali lova je dobra, naročito kad ne moš nać "normalan" posao. :(
Ti si još na Sopotu?
Printable View
Dijelim letke. ;D
Zvuči glupo, ali... U biti, glupo je ko kurac, ali lova je dobra, naročito kad ne moš nać "normalan" posao. :(
Ti si još na Sopotu?
Nije to loše. Ja radim u call centru, anketiranje i to. :(
Ček ti to u Zgu ili?
Jep. Sopot. Sopot crew. Sopot crew guys... Ne znam. Sviđaju mi se purgeri, naime, još me nisu istukli.
Yep. Na Vrbiku stanujem. 8)
U kakvom call centru to radiš? Nadam se da nije top-shop. :(
Opa, najs.
Ma ne, to ja tak zovem... Centar za istraživanje tržišta. To su oni ljudi koji te probude ujutro i pitaju te dal si za anketu. Ima prezanimljivih psov..odgovora. :)
Ah. Bar ne zoveš na prezentacije.
Zamisli tek psovke kad nekog probudiš ujutro da mu probaš prodat neki proizvod i kažeš mu da je cijenjeni kupac koji je kupio mokro suhi brijač prije nekoliko godina od tvoje firme.
Znaci vi ste ti pederi sto me gnjavite :( nestanite vise= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Posel, ovo, ono, preživljavanje i to. Oprosti kaj ti oduzmem 5 sekundi života da me opsuješ i da poklopiš.
Confused :shock:
Ošišala sam se i ofarbala xD
Dokaži!
Napravija 20 sklekova i 20 cucnjeva iiiii od sutra cu 15 sklekova i 10 cucnjeva. Gad deeem :D
Vidjet ćeš ubrzo :>= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
[quote=angel eye]Vidjet ćeš ubrzo :>[/quote:q26kitbv]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":q26kitbv
:oops: :wink: :P
Medivit? :)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Nego na poslu sam i gladan sam. A nemam pauzu zato jer sam danas kasnije došao, kao trebao ujutro raditi seminar. Naravno, nisam. :(
Čekam ponoć da odem spavat, osjećam se umorno
tražim mobitel, osjećam se umorno
Pijem čaj, i živciram se jer neznam što da kupim, Trine ili The Misadventures of P.B. Winterbottom, argh. :(
Bio na treningu, odmaram se, osječam se umorno. :D
Šta treniraš?= Citat =:
Izvorno postao GDra
Trenutno se osjećajem izuzetno slobodno... Emocionalna kriza me prošla,sad sam hepy, i osjećam se posebno zlobno... :evil:
Veslanje. :D
Opa,zgodno. Kak ide?
Eh,da,i upravo sam počeo slušati Three days grace... :D
Ide dobro, ali me nisu izabrali za regatu... :(
EDIT: 3 blank pagea. Opet.
Bas lose,upala pluca,stomak me ubija,glava,imam i temperaturu,uhvatila me neka bolest,sedim,caj i surf.
Meni je šalica dobrog čaj dovoljna da i rak pobijedim... :D
Si bio kod doktora?
Jesam..kaze da moram da odlezim nedelju dana,bar.A salica caja..ja sam na desetoj danas.Propala mi slobodna nedelja..a hteo sam ici na kampovanje..cekalo me drustvo. :|
Sad ću i ja morat šalicu.
Bio na treningu, kad se vratio odigrao malo TQ sa frendom, bilo je zabavno, sada odoh da ispraznim tetrapak mlijeka u sebe, osjećam se živahno
Halam GTA4: EFLC i čekam da počnu Megafactories na NatGeo.
Osecam se malo bolje,pre kao da me je voz pregazio,sad kao da me obican auto. :|
Osjećam se kao posljednje govno :?