I zagrebački svježi sir.
Printable View
I zagrebački svježi sir.
Što se slikaš više? Nisi se ništa promijenio. Bar da je scenografija malo drukčija.
Daj par predloga :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Taman sam to htio reći.
OK, vidili smo kako izgledaš, nemoraš nas sada stormati svojim slikama.
1.) Ispred zgrade u kojoj žifiš= Citat =:
Izvorno postao xarabas
2.) Kraj kvartovskog kontejnera za smetje
3.) Sa lokalnim psom lutalicom nakon što ga podmitiš sočnom šniclom
Nađi curu i slikaj nju. :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Kad ćemo tebe vidjeti Grimče? :)
Har har.
Sve vise i vise nemrem docekat 28.12, or sud i say 29.12 ^^
Postanje RL slika na gamerskom forumu punom muškaraca, a za neke nisam ni siguran da su hetero, neće ići. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Da citiram jednu osobu:
= Citat =:
Izvorno postao mr_solidus
Jeftino izvlačenje. Neće ići :)
Daj Kelvine nemoj biti bilde.
Ajd!
Ne samo to. Općenito budi oprezan s time jer će se onda lako pojaviti koji photoshop i ismijavanje popraćeno slikama. Sjeti se samo Hellboya.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Slikaj se na kuli Cirith Ungola.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Link or it didn't... :shock:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da samo vidiš Hellboya :D
miles davis, miles davis, miles davis <3333= Citat =:
Izvorno postao xarabas
A evo jedem tortu.Neka kisa pada
Baš htio komentirat, ono, kolko ljudi ima majicu od Majlsa? :)= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Awesome.
Sad ganjam da narucim iz Srbije majicu Time out(album Dave Brubecka).Posto jos nemam kreditnu,bice hebeno tj. male su sanse.
Zašto toliko brijete na te majice. Kod odjeće je bitno da je udobna i eventualno da privlači komade. Obožavam široke pamučne trenerke i opanke za skejt. Uske hlače? Ne hvala...
Bokte Xarabas, pa zar je takav problem napraviti kreditnu? Pa i ja imam jednu... :I
Vjerujes mi da od posla nisam jos nasao vremena vec dva-tri mjeseca.Valjda se u subotu nece raditi pa cu vidjeti da rijesim to.
Ah, onda je to ista priča kao kod mene sa školom i osobnom iskaznicom... :)
Ali glavno da si većinu dana na forumu :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
forum = work
Any questions?
Bože, pa ne plaćaju ga za to. To je isto ko i ja šta malo čačkam po forumu i povremeno serem okolo i solim pamet, samo šta se od njega očekuje da smiruje flejmove, zatvara neprikladne teme, i tako.
O čemu ti pričaš? Od moderatorske plaće se može dobro živjeti, al da ima posla - ima.
Ček, netko vas plaća za to šta ste modovi ovdje? Znam da ima posla oko toga, ali to se sve obavlja usput dok ovako surfaš po forumu, ne?
Pa nije bas tako jednostavno.
Ne bi smjeli iznositi informacije iz banneda zbog vise razloga,prvenstveno sto prosla generacija modova nije bila placena za taj rad i takodje sto VIDI forumski moderatori nisu jos uvijek placeni pa bi trebali biti oprezni kad iznosimo te informacije.