ako si ga ostavio na servisu, garant ce bit... jer prvo sto rade tamo je stavljaju najnoviji FW...
Printable View
ako si ga ostavio na servisu, garant ce bit... jer prvo sto rade tamo je stavljaju najnoviji FW...
A hebo ih led :| , makar je uzasno glupo da stavljaju nov FW kad problem uopce nije u softweru :yuck: .
Zasto bi bilo glupo, oni tako korisniku iz servisa vrate uredjaj koji je potpuno up-to-date, pa nece valjda pazit da ne zeznu jailbraekere :P
neda mi se sad trazit
ko zna kolko ce kodnas kostat iphone 4
kolko sam cuo da bi trebo bit puno jeftiniji od prijasnjih
kolko je to sad istina?
:D
Nadam se da će uskoro doći u T-Mobile, možda njegov dolazak dodatno sruši cijenu 3GS-a... Starome sljedeći mjesec ističe ugovor i malo sam danas gledao ponudu, jedino je iPhone 3GS dobar izbor s obzirom na cijenu (698 kuna). Vrlo vjerojatno nećemo odmah u 10mj. produljiti ugovor, mislim da je pametnije pričekati Božićno razdoblje, moglo bi biti akcija u tom periodu.
Jel netko ima info kada bi mogao IP4 doći u T-Mobile?
Krajem rujna. No čini se da je prva isporuka već predbilježena.
Odlično, nisam se nadao da izlazi već ovaj mjesec. Predbilježbe me ne diraju, sumnjam da bi kupio četvorku pošto će ziher biti oko 3000 kuna u tarifi 300-500, a to mi se ne isplati. Glavno da sruši cijenu 3GS-ici, bar se tješim da će biti tako.
po 700ti put vam govorim... PAŽLJIVO čitajte:
iPhone 4 PREUZIMA SADAŠNJE cijene 3GSa, 3GS preuzima cijenu 3Ga, jedino ce u POJEDINIM TARIFAMA iPhone 4 biti skuplji za 200kn U ODNOSU NA SADAŠNJE CIJENE 3GSa!
Juce kad sam prolazio pored T-Centra vidio sam plakat "iPhone 4 Uskoro" što znači da je kod nas... uskoro :D
O, to je svakako dobra vijest, moram otić da vidim kakav je. Iako, mene čeka S8500 Wave.
ma wave... bolje galaxy s
galaxy i galaxy s su fora mobiteli, imao sam u rukama. Furaju se na iPhone, takoreći kopije iPhonea, ali usprkos tome su ok. Android je zgodan OS, kamera ima 5 Mpix, a ekran ima super sliku. Odlična alternativa za iPhone. Vjerojatno ni Wave nije loš, ali nisam ga nikad probao, tako da ne mogu reći sa sigurnošću :D
Ma da, i o tome sam razmišljao, pogotovo GalaxyS, ima Android i full je sličan iPhoneu. Moram priznat da ga nisam puno pratio al kad sad vidim kaj sve ima, Wave ne djeluje tako moćno. Dok budem to uzimao negdje poslije nove godine svaša se može promijenit.
edit: Tmobile u ponudi nema i9000, odnosno GalaxyS :( Nema veze, sad sam se pak tolko zagrijao za taj mob da ga možda i kupim, nisam još imao Android powered mob, a ovaj fakat ima brdo featurea koji su mi bitni.
@Aral, daj napiši zašto bi rađe uzeo njega umjesto iPhone za kojega si do nedavno bio full zagrijan... Zanima me razmišljanje sa tvoje perspektive, pošto sam prestao još od onda pratiti tržište smartphoneova :(
@Karlo, di si ti to čuo? Znači da bi u tarifi od staroga iPhone 4 mogao koštati oko 800-tinjak kuna :pray:
A gle, znaš i sam situaciju sa iPhoneom ovim starim, tj. Jailbrakeom i sličnim, neznam kakav je iphone4 po tom pitanju al ono, Samsung mi je No.1 marka i fakat imam na piku njihova dva-tri mobitela, a ovaj GalaxyS mi izgleda stvarno impresivno. Bitno mi je da ima dobru bateriju (ovaj ima 1500mAh), odličan ekran (Amoled sa 16M boja, ono ludnica), HD snimanje i reprodukcija videa, 5mpx kamera(više i nego dovoljno), Androdi OS (koji radi na tom mobu stvarno brzo), brz odaziv, meniji i same karakteristike moba su mi puno bolje nego na iPhoneu i sl...iPhone sam oduvijek htio al rađe ću razmišljat mozgom nego srcem.
Stvar je u tome kaj se nabriješ na neki mob i onda uvijek neki bolji dođe, znaš i sam kak to ide. Ovaj galaxy trenutno košta 3.5k kuna u oglasniku tak da i nije baš malo al ono, cijena će past do iduće godine pa ću još vidjet. Plus, sigurno će još neki novi mob doć i onda ću još veće slatke brige imat oko toga kaj da kupim. Trenutno imam S8000Jet i stvarno sam zadovoljan s mobom al uvijek želim neš više, nešto novije, nešto kaj bi mi fakat dugo držalo a da ima baš ono kaj mi treba. GalaxyS to trenutno ima i stvarno ne bih više poželio.
Evo i usporedbe,
Samsung I9000 Galaxy S vs. Apple iPhone 4: Collision course
te review,
Samsung I9000 Galaxy S review: From outer space
Nije iPhone loš, u biti dobar je al svatko si nađe svoje kaj mu paše ^^
Takvi smartphoneovi kako god okreneš ne drže dugo bez punjenja. I taj Galaxy u prosjeku izdrži dan i pol.
Uopće ne izgleda loše ovaj Galaxy, sviđa mi se. Jedini bad je kaj mrzim Samsunga pošto je uvijek bio korak naprijed u eleganciji, ali korak nazad u funkcionalnosti :( Naravno, to je bilo prije, ne sumnjam da se situacija promijenila ali sam i dalje nekako skeptičan u vezi tog branda. "Miriši" mi isto kao i LG, a ne želiš da te uspoređuju sa LG-evim poluproizvodima :D
Budem vidio kako će se cijene kretati do Božića, ali ubacio si mi finu bubu u uho :pray:
Fijuuu, di je samsung od lg-a :) Što se tiće funkcionalosti, vremena su se promijenila, promijenio sam BRDO samsunga i ovo danas i ono prije je nebo i zemlja. I mora bit, inače ne bi opstali na tržištu.
@cham3leon: Nemora značit, ovaj ima 1500mAh, što je stvarno dosta i mob dugo drži, ovisi kako ga koristiš. Iako moj Jet nije smarthpone, moja baterija drži 4-5 dana sam tak, i to za prosječne razgovore i slanje poruka. U biti svejednom mi je, ako drži dva dana (a drži) stalne uporabe, to mi je i više nego dovoljno, bolje od toga se nemože nać; a drži sigurno duže.
ja ti za 3500 mogu nabavit ajfon4 16gb bez bada... s garancijom, zapakiran blabla... pa eto...
(kome god da je imalo stariji clan foruma... s time da prvo pare, a zatim ja saljem phone... jbg, radim dobro djelo ovdje, ne zelim riskirat... ako netko ima sumnje kako cu ga sjebat, ne mora se ni javljat)
brijem da otkljucan ali nisam zicer trenutno... bilo kako bilo, uskoro dolazi low lvl JB koji ce JBat i unlockat sve postojece i(nešto) uređaje 4life...
mozes li nabavit iphone 3g il 3 gs?
mogu se raspitat ako si STVARNO zainteresiran...
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Nego, jesu i inace ovi iz tcoma i njihov servis tak spori,ja vec cekam dva i pol tjedna i jos nist.
Klanjam im kevu :-x
ja moram žmiriti kad gledam ovaj iPhone 4 >.< dizajn je tako fantastičan, a brzina i fluidnost rada je nesumnjivo užasno brza. jedino mi je muka kad se sjetim kakva ograničenja imam sa ovim 3Gom da mi se zgadi život. Al bar da vrate file sharing i ja kupujem... bmk za unlock i JB...
trenutno mi je Nokia X6 na piku, al se plašim plastičnog ekrana i usporenog i zasterjelog symbiana :(
Ja ću zato ovaj put isprobat sreću sa galaxyS i androidom, pa ćemo vidjet. iPhone sam u pravilu imao svaki dan imat i već mi je malo dosadio :) Sad moram probat nekaj novo.
Ja bi se u X seriji bojao samo ekrana koji je na nekoliko novijih modela katastrofa, mada se radi o dumbphoneovima. Uzmeš nešto kao 5230 ili 5800XM pa si siguran.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Moj buraz ima x6, i kolko mi se cini ekran nije uopce tak los, zapravo imam dojam da je na 5800xm barem duplo gori odaziv.
Za to ne znam, mislio sam na sliku. X3 i neki slični modeli imaju katastrofalne ekrane koje ako nagneš za 10 stupnjeva više ne vidiš ništa.
Sad si me sjetio moje Nokie i polarizacijskih naočala :D Ako gledam direktno u ekran slika je savršena, čim počnem okretati u landscape mod, ekran se potpuno potamni i apsolutno ništa ne vidiš!? Ne kužim na koju foru, sa normalnim sunčanim naočalama se odlično vidi, ali sa polarizacijskim ništa :D Volio bi odgonetnuti u čemu je fora, texturi stakla ili nekaj treće!?!?
Par tjedana sam slikao tako da sa naočalama nisam vidio qurca na ekranu, mislio sam da je zbog sunca. Dok nisam skužio da je ista stvar i u izbornicima i u glavnom ekranu :D Od onda skinem naočale pa slikam xD
Ok imam problem sa Iphoneom :))
Znaci imam doma wi-fi mrezu ali problem je u tome, sto da bi se spojio na net moram upisat kor. podatke.. Preko laptopa to nije problem, spojim na wireless , napravim konekciju i upisem username i password, ali iphone ne nudi nesto takvo, pa ako netko zna neku aplikaciju ili neko rijesenje bio bi mu zahvalan :))
Makneš zaštitu sa routera, ostaviš samo WEP i MAC adrese od dozvoljenih kompova/laptopa te od iPhonea. Ili se bojiš da živi neki "haker" u radijusu od 20 metara od tebe :D Tak sam si ja složio na Nokiji, pa ako ne nađeš bolje rješenje...