jedva cekam da opet pocne Chuck (20.09) i Supernatural (24.09)...
4 dana do Chucka i onda još 4 do Supernaturala... :P
Printable View
jedva cekam da opet pocne Chuck (20.09) i Supernatural (24.09)...
4 dana do Chucka i onda još 4 do Supernaturala... :P
20-oga počinje i nova sezona Castle-a! Njoj se najviše radujem! Chuck je odavno otišao u kurtz al ću isto pratiti, Dexter će biti ili zanimlji ili preglup, House standardno dobar! To je ono što ću pratiti!
Nego, htio sam pitati jel' valja čemu Warehouse 13?
Inače, odgledao True Blood - serija je lagano otišla k vrapcu i totalno me razočarala u nekim segmentima! Također odgledao Eureku, smeće nakon polovine 3 sezone!! Trebali su sačuvati onu "x-files" atmosferu iz prve sezone!
Spartakus Blood and Sand
Ugodno iznenađen.Pogledao 5. epizodu i koliko vidim sa guštom ću pogledati cijeli serijal .
Gledam Twilight Zone, prve ove iz '50-ih. Uvjerljivo bolje od ovih što su kasnije slijedile zbog većeg fokusa na priču.
Gledam Twilight Zone, prve ove iz '50-ih. Uvjerljivo bolje od ovih što su kasnije slijedile zbog većeg fokusa na priču.
Community - najserija (humoristična) nakon Arrested Developmenta <3
Boardwalk Empire - megaintro + steve buschemi = valja pilot
U-u-u, ovaj Community djeluje zakon.
Čekiram prvom prilikom.
Interesira me je li netko gledao An Idiot Abroad
Počela je prva sezona ove godine. Radi se o nekakvom humorističnom dokumentarcu ključnih ljudi koji su radili na The Ricky Gervais Showu.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/5180OMFS8nL.jpg
nova epizoda čaka i hau aj met jour mader je vani...
navalite... ;)
u chucku se pojavljuje dolph laundgren....
uprav opregledavam drugu sezonu ovog serijala,= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
definitivno najzanimljiviji dijelovi serije su oni u kojima testiraju oruzja na ljudskim maketama ( oni balisticki gelovi sa rebrima i organima :)).
Meni predobro, ipak Scorsese ima prste u tome.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
[quote=osvetnik_sch3l3]uprav opregledavam drugu sezonu ovog serijala,= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":1q9fdj5d
definitivno najzanimljiviji dijelovi serije su oni u kojima testiraju oruzja na ljudskim maketama ( oni balisticki gelovi sa rebrima i organima :)).[/quote:1q9fdj5d]
koje to sranje od serije... eksperti moje dupe.
Zabavno je.
Slažem se, DW je mehfulness do kraja.
Gleda tko Sons Of Anarchy, dramska serija o bandi motorista koju predvodi ni manje ni vise nego Ron Perlman ilitga Hellboy ilitiga narator iz Fallouta, planiram gledat, pa ono da mi netko nabroji kvalitete i mane...
pogledao prvo epizodu The Boardwalk Empire,vgg.
Pogledao prvu epizodu 3. sezone Castle-a!! Megaawesome! Epizoda može slobodno među top 5 cijelog serijala!
Gledajte si...
Bored to Death
Baš sam mislio čeknuti ovo... Možda.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Bored to Death sam gledao.. I prekinu jer mi dosadilo, ne do smrti :eyebrows: ,ali dovoljno.
Veceras pocinju nove sezone Fringe i Bing Bang Theory
Pogledaj pilot epizodu! Ako te ne oduševi, nemoraš dalje gledati! Meni je pilot epizoda čista desetka, a kasnije je tipična krimi serija u stilu .. pa neznam.. CSI-a ali bez gadgeta i hi-tech opreme! Moram napomenuti da me serija uspjela nasmijati (odnos između dva gl. lika i njihova konverzacija) više puta nego neke humuristične serije!= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Dobra je serija..pogotovo ako voliš motoriste i obračune bandi...ima i ljubavnih zavrzlama i humora..jedini nedostatak su da poneka epizoda zna biti stvarno dosadna, tek toliko da je tu, ali to je prilično rijetko (inače odgledao sam prve dvije sezone)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
sutra aira supernatural s06e01... :cry:
true blood se jos snima ili je zadnja epizoda s03e11?
S03E12 - September 12, 2010
Dobar pocetak nove sezone Fringea, samo da ga opet ne sjebu s fillerima :X
Gledam ja, odlična serija s time da mi je čak 2. sezona bolja od 1., a i 3. sezona je za sada obećavajuća.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
pogledao sam prve epizode novih sezona the od BBT i HIMYM,obadvije su izvrsne.