Tako mi izgleda. Afgan mapa izgleda kao malo veći Shipment. Isto i Rust i Scrapyard.
MAPE
Printable View
Tako mi izgleda. Afgan mapa izgleda kao malo veći Shipment. Isto i Rust i Scrapyard.
MAPE
Wasteland=CoD2 Brecourt
Ah, više mi se ni neda zamarati sa svime što valja ili nevalja, nema smisla se sada žaliti o tome jer igra nije ni izašla tako da neznamo kako će to sve biti.
Uglavnom, nadam se odličnom SP iskustvu, što se tiće MP-a, vidjeti ćemo kakve će biti prve reakcije na PC-u. :D
meni se svidja ovaj terminal dost zanimljiva mapa gledao sam je par puta na streamu ima zanimljivo mijesto za plantat bombu (u avionu u jednom pretincu )
a najvise mi slici onoj mapi broadcast
evo jedna lijepa usporedba coda 4 i 6:
http://img692.imageshack.us/img692/4069/mw2b.jpg
Da. I eto nazovimo to "napredkom".
za wedrana je to ogroman korak naprijed.
Tablica je pisana s čistom "COD4 je bolji" namjerom.
Ne dotiče se prednosti novog sistema, niti se trudi.
E. nisi mi odgovorio na pitanje,a baš bi volio cuti odgovor :roll:
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Jbt što sam pglu,tek sam shvatio da u MW2 nema lean,aaa,ima ga u MW u i u CoD 2,preloše :P.
Lean back, lean back
:roll:
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mene bi isto zanimao odgovor za ovo pitanje. :wink:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
a koje su to prednosti molim te,pogodnija je za casual gamere,casual gameri i onako rijetko kupuju orginale.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I mmene zanima odgovor na riderovo pitanje,lako je tebi sad tu pametovat kad ces jednom-dvaput odigrat SP i par sati MP-a,ali kada nesto planiraš igrat mjesecima pa i godinama ocekujes da je igra savrsena,razvijena i prepuna raznih opcija,sto cod4 je a mw2 definitivnno nece bit.
Igrati ću MP dok ne dođe iduća dobra pucačina, u intervalima kad ne budem prezaposlen. Sve skupa neće prelaziti 50 sati nikako, a nije mi se namjera klanski obavezati za igru.
U prvom MW-u, u dvije godine igranja sam došao do 52 lvla. Čisti kežual.
Casual gameri najviše kupuju orginale, i o njima će ovisiti prodaja MW2.
onda zbilja nemas pravo komentirat odluke IW-a zato što tebe ne pogađaju,eod.
Pogađaju.
Ja sam jednako vrijedan kupac kao i onaj "koji će igru iskoristiti".
Obavili smo jednaku obavezu prema IW-u, kupili smo igru.
Uostalom, isti princip igranja koristi L4D, pa se nitko ne žali Valveu.
l4d i cod su dvije sasvim razlicite igre,u l4d-u cak ni ne igras jedan protiv drugog nego protiv zajedničkog neprijatelja.
IW bi trebali napisati knjigu o tome kako izmusti sto vise para iz idiota.
EDIT:i jos nesto,l4d je nova igra a cod je tu vec godinama,da je cod od pocetka imao matchmaking sistem i ostale gluposti nitko se nebi žalio,kad se samo sjetim kad je izasao cod4 hrpa cod2 fanova su odbijali prijeci na njega zbog par killstreakova i perkova,bas me zanima koliko ce sad prijeci na mw2 kad je cijeli MP sjeban i sistem igre promijenjen.
Dedicated servers and Rage - news you probably don't want to hear
Tolko o tome kaj to neće bit popularno. Za par godina će svaka igra bit takva :thumbs2:
a ti se tome veseliš :thumbs2:
znaci svaka ce iduca igra patit od konzolitisa... how nice. kupit cu si tipkovnica i misa za ps3, kupit igru tamo, igrat sa pingom 15 i ownat
Sad rat PC vs. konzole vise nema smmisla zato sto su sve prednosti PC-a jednostavno ukinute.
Istina. Al evo, takvi vjetrovi pušu, nemre se tu niš...
PC nam vise ne treba, idemo si kupiti konzole. yay!
F*** off konzolitis. :-x (trebaju nam smajlici sa srednjim prstom za ovo :D ).
:fof: :fof: :fof:
Evo još da se nesmiju :(
Oke,prilično sam siguran da sam u traileru vidio ISS kako odlazi u eksploziji.
i jesi,vidjela se također rukavica astronauta,znaci bude vjerovatno i kratka misija u svemiru.
Da, to isto. Čini se da će i nešto u svemiru bit, fora.
Igra će imati fantastićan SP. Puno vas će odigrat i kupit igru zbog toga. MP će biti manje popularan, ali dobar. Baš me zanima recenzija u PCP-u. Svi pljujete po igri na osnovi par videa i informacija, a niste ni 5 minuta igrali. Naručio sam je prvenstveno zbog SP-a, ali mislim da ni multiplayer neće biti loš. BTW zašto su svi zaboravili Spec Ops?
A ko je jos sa 50 sati igre našao klan? :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
To je ustvari ništa. Otkljucas skoro sva oružja, ali pravi užitak dolazi kada igraš 200tinjak sati samo sa jednnom puškom da bi dobio boju koju želiš :pray:= Citat =:
U prvom MW-u, u dvije godine igranja sam došao do 52 lvla. Čisti kežual.
Osobno nažalost neznam nijednu osobu koja kupuje originale, ali znam gro osoba koji ma sa i sam narucivao originalne CoDove zato što igraju tu igru po 700-800 sati pa žele otici na ClanBase.= Citat =:
Casual gameri najviše kupuju orginale, i o njima će ovisiti prodaja MW2.
Da samo problem je u tome što IW nije izvršio svoje obaveze prema nama, a to je ispunjavanje naših želja. Zašto bi ja onda ispunio svoju obavezu premanjima?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
signed!