-
Re: Star Wars: The Old Republic
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A ono, jesi TOR našao za PvP. :)
Inače, prokleta beta. Dva puta probao Black Talon - jedan put se zamrznuo client, a drugi put me jednostavno izbacilo. Reći će ljudi da ih zajebavam.
Erm ja igram igru za full experiance znaci questovi,pvp,pricanje,profesije itd. Koncentriranje na samo jednu stvar mi je vrlo vrlo nelogicno i glupo. Meni igra ide dobro. 1 crash svaka 4-5 sata i to je to. Jedini problem mi je u arenama di zvuk zna poceti stekati,kasniti i tako dalje.
-
Zna li ko mogu li se prominit ona sigurnosna pitanja? Zaboravija sam odgovor na jedno pa mi je blokiralo account.
Aha :rotfl:
"What do I do if I have forgotten the answer to my security question?
If you have forgotten the answer to a security question please contact Customer Service via phone using the following toll free number:
* USA: 1-855-GO-SWTOR (1-855-467-9867)
* UK, Germany, France: +800 0246 9273 (+8000 BIOWARE)
For calls from countries not listed above, please call the following number: +442035642555
Please note that you may be charged by your provider for making an international phone call, and charges may be based on the country from which you place the call. Customer support will be provided in English, French and German, only."
-
Prso si. Zato ja svoje imam zapisane.
-
Posla sam mail gadovima koji nepotrebno kompliciraju stvari. Nadam se da ce se problem brzo riješiti jer beta vrlo kratko traje.
-
Ako ti bude kao meni sa Mythicom...ne vjerujem :/
EDIT: Isse 410ti u queu.
-
Užasno mi smeta što kada pričam sa nekime u pozadini čujem borbu, blastere i dernjavu.
I što je 90% bounti hanter :(
-
Samo na tvom serveru izgleda. Ja kad udjem u que samo 1 ili 2 bounty huntera. A u PvE area 20-30 posto su ljudi bounty hunteri.
-
Nema nade za mene. Back to skyrim :)
-
I meni crasha na Black Talonu.
Inace, iznenađen sam. Igra je cisti wow, ali ocekivao sam da ce biti puno gora. One zrake su genijalne, a VA questovi sa dark/ligh side choicevima daju motivaciju da ih rješavam. Pvp jos trebam probati.
-
Čitav dan sam igrao bez ijednoga crasha, a ne mogu se požaliti ni na fps/ping. Zasada mi fino radi.
-
Mislim da cu jos Inquisitora probati i to je to.
-
Ne znam za vas ali mene se najviše dojmila priča i moj lik kao takav .... Baš je zajebant, sarkastičan i udvarač. Bounty hunter jel de.
-
To je više uloga za scoundrela. Bounty hunter je više hladan, odmjeren, ne preže pred nicim kad je u pitanju profit i voli naudit ljudima :)
-
Da, to je jedan bounty hunter. Ali nisu svi isti. Evo ti braću Moomo za primjer. Totalni retardi kratkoga fitilja xD
-
Isprobao sam ogroman broj MMO-a, i mogu reći da je TOR, samo jos jedna prosječna igra tog tipa (naravno, first impression). Trebali bi te više "usrkat" u lore igre, al' codexima se to baš i ne postiže. LoTRo i AoC su u tom pogledu, puno bolje iskoristili franšizu...
-
Napravija sam novi account u nadi da ce mi poslat invite. Security question me sjeba na više razina.
-
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Isprobao sam ogroman broj MMO-a, i mogu reći da je TOR, samo jos jedna prosječna igra tog tipa (naravno, first impression). Trebali bi te više "usrkat" u lore igre, al' codexima se to baš i ne postiže. LoTRo i AoC su u tom pogledu, puno bolje iskoristili franšizu...
Bilo bi puno bolje da su stavili veći fokus na Flashpointe jer su oni vjerojatno najbolji dio igre, kad imaš precizno skriptirane događaje i dijalog sa više igrača.
-
Došao do 9. levela, Sith Inquisitor.
Kupujem igru, definitivno. Questovi su zanimljivi (neki čak i odlični), Star Wars pejzaž je fenomenalno dočaran (mislim da bolju Star Wars igru po tom pitanju nisam vidio) te sam se totalno uživio u svoju ulogu Sitha koji je živio jednom davno, u veoma dalekoj galaksiji...Gameplay mehanika? Well, čisti WoW, ali mi ne smeta. Isprobao sam neke Heroic questove, odlični su. Nekada je znalo potrajati traženje partya, ali ništa strašno. Sada kad mi dođe plaća, prednaručit ću ToR da dobijem early access. Što se mene tiče, preprezadovoljan. Objektivno igra vjerojatno zaslužuje 80 ocjenu, no za mene čisti 90+ :D
Flashpointse tek moram isprobati, kao i PvP
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
To je više uloga za scoundrela. Bounty hunter je više hladan, odmjeren, ne preže pred nicim kad je u pitanju profit i voli naudit ljudima :)
Bounty hunter je onakav kakvog ga ti napravis. Nisu svi Boba Fett.
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Zna li ko mogu li se prominit ona sigurnosna pitanja? Zaboravija sam odgovor na jedno pa mi je blokiralo account.
Aha :rotfl:
"What do I do if I have forgotten the answer to my security question?
If you have forgotten the answer to a security question please contact Customer Service via phone using the following toll free number:
* USA: 1-855-GO-SWTOR (1-855-467-9867)
* UK, Germany, France: +800 0246 9273 (+8000 BIOWARE)
For calls from countries not listed above, please call the following number: +442035642555
Please note that you may be charged by your provider for making an international phone call, and charges may be based on the country from which you place the call. Customer support will be provided in English, French and German, only."
Tek sada vidio. Retardluk do bola. Pazite s tim security pitanjima
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Bounty hunter je onakav kakvog ga ti napravis. Nisu svi Boba Fett.
Kad bi pratili neku imperijalnu logiku i dark side onda je lik zlo. Sad nema previše smisla da sith lord bude light side, isto tako bounty hunter da bude ka Han Solo? Ali da, izbor je na igracima nek rade šta ih volja :)
E da šta se tice security pitanja, nakon šta mi blokiraju account imam i dalje izbor da prominim password samo problem je u tome šta svaki put kad utipkam novi password traži staro security pitanje tako da je nemoguce ulogirat se i prominit to sigurnosno pitanje. Sla sam im mailove ali ništa konkretno mi nisu vratili, samo kažu da prominim password i upišem nova sigurnosna pitanja. Mislim jel tamo rade samo kreteni ili šta?!
-
Pitanje: koliko košta mjesečno nadoknada za igranje? Kako to ide uopće?
-
Da, probao sam napraviti neke light side izbore i ono, nije to to. Dok si na strani imperije, zao si :D
Pa šta nemaš barem 3 security pitanja? Ni na jedno ne znaš odgovor?
@Fury
Oko 15€ je mjesečna pretplata.
-
Stvar je u tome šta znam odgovore na 4 sigurnosna pitanja i ne znam odgovor na peto. Uvik postavi to peto :P
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Kad bi pratili neku imperijalnu logiku i dark side onda je lik zlo. Sad nema previše smisla da sith lord bude light side, isto tako bounty hunter da bude ka Han Solo? Ali da, izbor je na igracima nek rade šta ih volja :)
Fora je da se u to vrijeme regrutiralo na sve strane (što se Jedija/Sitha tiče), pa se da zaključiti da ih je bilo svakakvih. Što se bounty huntera tiče, problem je što ljudi većinom znaju samo Bobota, pa misle da su svi takvi.
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Objektivno igra vjerojatno zaslužuje 80 ocjenu, no za mene čisti 90+ :D
Kak si to uspio izvest a da nisi vidio ni PvP ni end game ni nista?
-
I ja se pitam. Nemožeš mi MMOu davat ocjenu ako još nisi ni max level dostigao, wtf.
-
pogledal par filmeka i zainteresiralo me je, pa rekoh da probam beta inv ufatit
e sad dal treba skidat onaj beta client od 20 gige ? ili cekat prvo da dobijem inv pa onda tek skidat ?
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
I ja se pitam. Nemožeš mi MMOu davat ocjenu ako još nisi ni max level dostigao, wtf.
Joj, nisam recenzirao igru, baš sve ozbiljno shvaćate :(
Čisto dojmovi za sada (ili početno oduševljenje) pošto igračima koje ne pate za Star Wars loreom igra će vjeroatno biti prosječan MMO, zato sam naveo ocjenu 80. Ja sam za sada oduševljen.
-