-
Re: Koju igru trenutno igrate?
Zasto si naglasio: "Da 2" Pa nije to nista cudno. Eto meni je Fallout 1 najbolji Fallout od sva 3 (4 sa Tactics).
Iako je Fallout 2 poboljsao jako Fallout, nekako ona atmosfera prvi put kad se dozivi je ostala bolja u prvom i zato mi je on drazi. Slicna situacija sa Falloutom 3 iskusiti sve to u 3D, no to mi je najlosiji Fallout...
Trenutno se igra: Heroes of Newerth beta, te CoD:WaW Nazi Zombie mod sa frendovima
-
Odlucio sam odigrati jedan zesci rpg, nisam vec predugo. Pa eto, instaliravam Neverwinter Nights 2, a onda jos planiram proci i ekspanzije. Miran sam barem nekih mjesec dana, ako ne i duze :)
Uz to, normalno i dalje redovno igram Red Alert 3, Age of Empires 3 te tu i tamo Battlefield Heroes... :)
-
Battlefield Heroes,Call of Juarez 2,Call of Duty 4
-
Battlefield Heroes,PW,Trine
-
-
Heroes of Newerth, CoD 2(Mp), Warcraft 3(DotA)..
-
Jos Mass Effect igram, ali sam si instalirao i Serious Sam II, da si pustim mozak na pašu. :D
-
-
war3 tft (mp) i ponekad starcraft
-
Igra se Fallout 3,css,call of duty4 mp...
-
-
Colin McRae: DIRT i Call Of Duty: WaW
-
Mass Effect, Serious Sam II, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. :D
-
World of Warcraft , Jericho , Zynga Texas No Limit Holdem Poker .
-
Ništa jer imam kramu od pc-a.Ali evo upravo skidam Urban Terror pa ću s snjom malo zabavljati ovih par dana.
-
Stalker CS , Gta 4 i Prototype.
-
-
Osim vec prije navedenih, prasim Crysis. Konacno sada na sedmici igra ide u vrlo prihvatljivom broju slicina u sekundi tak da gustam. I ono, jedna od rijetkih pucacina gdje me AI moze iznenaditi ponekad... :)
-
-
Pokrenuo sam preko emulatora Resident Evil remake cisto da vidim koliko je emulator uznapredovao, no na kraju je to zavrsilo bjesomucnim visednevnim igranjem. Steta sto Capcom remake nije izdao i za PC. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Osim vec prije navedenih, prasim Crysis. Konacno sada na sedmici igra ide u vrlo prihvatljivom broju slicina u sekundi tak da gustam. I ono, jedna od rijetkih pucacina gdje me AI moze iznenaditi ponekad... :)
Meni se Crysis nakon svih patcheva vrti i do 20 fps vise.
-
Počeo Half Life 2 pošto ga još do sad nisam odigrao :oops:
-
LOTR: BFME 2: ROTWC (Lord of the rings: battle for the middle earth 2: rise of the witch-king)
Iako nakon dugog igranja mi zna dosadit, vratio sam se ponovo u nju i guštam u skirmishu.
Rasturan brutal težinu :p
-
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Pokrenuo sam preko emulatora Resident Evil remake cisto da vidim koliko je emulator uznapredovao, no na kraju je to zavrsilo bjesomucnim visednevnim igranjem. Steta sto Capcom remake nije izdao i za PC. :(
Na koji resident evil točno misliš?
-
Remake originalnog Residenta koji je izasao za Game Cube, zovu ga i Resident Evil Rebirth. Nova grafika, nove zagonetke, dodane nove lokacije, Crimson Head zombiji. Znam da je original s PS1 izasao za PC, ali remake nije. Za razliku od cetvorke, ovo je survival horror, ali usudio bih se reci da je ipak nesto laksi no originalna jedinica.
-
na kojem to emulatoru igraš ?
-
Dolphin emulator, build 3661 za 32-bitni Windows XP. Emulator je daleko od savrsenstva, ima problema s zvukom, ponekad izbacuje random error-e, ali se igra moze se pokrenuti i igrati. Naravno, sto jaci komp time vise fps-a, ja ih obicno imam izmedu 15 i 40 na nekakvom low end ili medium kompu. Na Youtube-u postoje filmici iz RE pokrenutog preko Dolphin-a. Kad se sjetim isprobavanja PSX2 emulatora i pokretanja PS2 igara s 2-3 framea u sekundi... Ovo je jos i prilicno dobro.
-
Instalirao pun prozor igara sa PCP demoa... žestoka mi je namjera naučiti igrati mahjong, hell yeah!
-
nemoram ni pokušavat na win7 s tim emulatorom a :D ?
-
Iskreno, ne znam. Na njihovom site-u za download ima nekoliko build-ova raspodijeljenih u 2 kategorije: 32-bit Windows i 64-bit Windows. Sad koje to Winse obuhvaca ne znam, ali evo sto Wikipedia veli:
Minimum Requirements
- Operating System: Microsoft Windows (2000/XP/Vista or higher) / Linux / Apple Mac OS X (Intel version)
- Processor: Any Fast CPU with SSE2 supported (recommended at least 2Ghz)
- Graphics: Any graphics card that supports OpenGL 2.1