Ja ti napunim njih, u svaku 15ml boje, za 90kn.
I pritaš više nego sa originalom.
A imam i zamjenske tinte, 20kn jeftinije od originala, ali imaju bolju
spužbu, bolje se pune, i dolaze svaka sa po 22 do 25 ml boje.
Printable View
Ja ti napunim njih, u svaku 15ml boje, za 90kn.
I pritaš više nego sa originalom.
A imam i zamjenske tinte, 20kn jeftinije od originala, ali imaju bolju
spužbu, bolje se pune, i dolaze svaka sa po 22 do 25 ml boje.
Ovo mi se jako sviđa :roll: :pray:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Pogotovo maus :)
Ja ne kužim ovo. Poznam par ljudi koji tako bace i po 300-tinjak kuna na tinte, a kada treba kupit nešto od hardvera onda im je žao dat pare. To nikako ne razumijem...= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Možda jer ne mogu printati novom grafičkom. :pray:
Lameri= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Koje su ono cigare,l&m možda ili lucky strike?
LS.= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Gledaj ti kantu bolje, iako to dobro još služi i dosta toga mogu na prilično visokim postavkama furati...jbg trebat će mali upgrade napraviti. ;)
Što bi od sljedećeg grejdali i na šta?
MBO: Gigabyte EP35-DS3
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz cloackan na 3.0GHz
GPU: Powercolor Radeon HD4870 PCS 512MB DDR5
RAM: 2X2GB Kingmax 800Mhz
PSU: Chieftec power supply 650W
HDD: ATM nebi uopće dirao jer mi je sasvim dovoljno kapacitta ovo što pruža.
thx!
Prodaj grafu i pikni si HD 5870 Vapor-X. Btw, jel to Logitech G3 miš?
jebote taj tvoj vapor-x... :rotfl:
od kad je vapor-x-a ti samo tupis vapor-x vapor-x... :rotfl:
To je puno bolje hlađenje od klasičnog. Imam klasično hlađenje na svojoj HD 4870 i znam ljude koji imaju Vapor-X na istoj grafi, pa sam se tako imao priliku uvjeriti da je to puno bolji i tiši hladnjak. Pitaj bezimenog ako meni ne vjeruješ. On je nedavno kupio HD 5770 Vapor-X i razlika se kuži i čuje.
reci mi da se šališ? 5870 (a i 5850) su trenutačno potpuno nepotreban komad hardvera... bacanje love... ne znam koja to igra ne radi zadovoljavajuće na hd4870...= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Tišina grafulje mi je inače ultrabitna.
Da, to je Logitech G3.
btw. zaboravih pitati: gdje je nestao Sickmanoo?
Oteli su ga albanski preprodavači djevica.
[quote=IGoR_2803]reci mi da se šališ? 5870 (a i 5850) su trenutačno potpuno nepotreban komad hardvera... bacanje love... ne znam koja to igra ne radi zadovoljavajuće na hd4870...[/quote:3guz3g7b]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":3guz3g7b
Treba ulagati u budućnost. :)
Ne. To ti je najveca greska koju mozes napraviti. Uzeti uber grafu i misliti da ces sa njom igrati jos 10 godina. Neces, a pljunut ces gro love. Uzmes srednju grafu koju si mozes priustiti i onda za 3-4 godine mjenjas.
(Govorim opcenito ne mislim na tvoju grafu.)
[quote=Niko Bellic][quote="IGoR_2803":35al1z8h]reci mi da se šališ? 5870 (a i 5850) su trenutačno potpuno nepotreban komad hardvera... bacanje love... ne znam koja to igra ne radi zadovoljavajuće na hd4870...[/quote:35al1z8h]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":35al1z8h
Treba ulagati u budućnost. :)[/quote:35al1z8h]
hedhanter malo si se zbunio vjerojatno =P
5870 je stvarno bacanje novaca kao i bilo koja nvidia preko gtx 275
moja preporuka ak naletis na neku 5850 sa garom za 1400kn to je optimalno ili gtx 275 za 1200cca...optimalna kupnja
sve preko je po meni "neisplativa" investicija
Vidiš da malo zafrkavam rajka. Čovjek ima okej konfu i sad bi nešto mijenjao, pa reko kad mu se već toliko troše novci... :D
dosta OT malo vise slika...
evo moje by the way
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_1b012484.jpg
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_058d29e1.jpg
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0b97e498.jpg
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_8043f17d.jpg
EDIT:
komponente su
Intel Core i5 750 on Zalman CNPS10X Flex @ Nanoxia&Enermax Warp
MSI P55-GD65
4gb kingston
MSI N260 GTX Twin Frozr
Corsair HX 450
Nisam znao da imaš Zalmana.... ;)
Kako hladi, jel vrijedi te novce? I tvoje mišljenje; da li se isplati uzeti???
Evo danas uzeo skupa sa plocom.
Pa zasad je mozda koji sutpanj hladniji od Hypera 212+,ali nisam koristio arctic pastu nego njegovu koja je blago recena katastrofa,pakiranje paste izgleda kao da dode 200kn ona sama ali je sranje stavit na proc,nekak sam uspio stavit al mislim da bi trebalo sa Arctic ceramique ici dolje jos 2-3C...ipak je tu enermax warp vent i nanoxia koji ga mlate sa svih strana
sve u svemu vrijedi 350kn...u rangu sa Trueom
Dobra. :)= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ma moram malo... :)
Jel može taj zalman pasivno hladiti 955? :)
Da li da stavim na zadnji vent isti ovakav fan grill kakav je na donjem ventu? Hm? :oops:
ja bi stavio odlicno bi izgledalo,inace :thumbs2: cable management,odlicno
ne znam,nisam probao...google je tvoj prijatelj= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
ja ga ne bi pasivno hladio ionako oba ova venta drzim na potenciometru pa su necujna,kao i ostali ventovi u kucistu a to su nanoxia,2xigmatek ventovi,enermax warp,scythe blue kamakaze vent i Papst 120mm... svi spojeni na scythe kaze na nekih 5-6V
zasto si bezveze te grillove stavljas, samo ti protok ometaju... kaj blejis u komp dok igras ili wtf?
lol slike su tolko zadimljene koda u sušari ima sobu xD
Ako grill ometa protok zraka onda fakat ne znam... (Mozda malo dok se nakupi prasine na njima, ali to nabrzaka usises i to je to).= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Gdje si nabavio grillove, ja si ih zelim kupiti ali ih nigdje ne mogu naci. (Posalji odgovor na pp).
WTF? Inače, imam prigušenu rasvjetu u sobi radi romantike i slikao sam s mobitelom...= Citat =:
Izvorno postao flander