pogledao konacno final destination 1,2,3 i iz mora tinedjerskih ''horrora'' on mi se cini najbolji,uspio me i u trecem dijelu 2 puta dobit na istu foru,sunce mu:),nista posebno,ali dobar serijal za potrosit vrijeme 7/10
Printable View
pogledao konacno final destination 1,2,3 i iz mora tinedjerskih ''horrora'' on mi se cini najbolji,uspio me i u trecem dijelu 2 puta dobit na istu foru,sunce mu:),nista posebno,ali dobar serijal za potrosit vrijeme 7/10
Mission Impossible 3 - 4/10
- loše, loše! Nije dostojno prvog djela (koji owna i ovaj i drugi naveliko)! Mislim ono, gledam film o "zečijoj šapi" (ili što li je već bilo, uglavnom glupo je pa sam zaboravio) i na kraju se ne dozna što je to uopće! Nadalje, lik uspije (Hunt) provaliti u najstrože čuvanu zgradu u 18 minuta i uopće ne prikažu kako je to on napravio! Jbte, upravo zbog tih provala i cjele te operacije je prvi dio najbolji! Akcije na sve strane, kao i u 2. djelu (ali dobro, to je bio John Woo)! Hunta lik izmlati da mu glava otpadne i on se diže i premlati ga u dva-tri udarca, tako da kraj liči na sve filmove Jean-Claude Van Damme-a!
Noć Vještica by Rob Zombie
10/10
:pray:
Odličan film.
Pixar Short Films Collection: Volume 1
kidam se od smjeha... obavezno pogledati
pogledao konacno ''Requiem for a dream'',neznam bas sta bi rekao,jak film,dugo me nijedan nije ovak potresao,je 1048,al na drugi nacin...vidjet cu sutra kad se smire dojmovi..ovakvim filmovima dajem 10/10
The Incredible Hulk - 7/10 - meni nimalo bolji (a ni lošiji) od prvog djela, jedino što ima dobru tabačinu na kraju pa zato ima veću ocjenu!
Jučer prije spavanja 2 puta postal.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
I REGRET NOTHING
Pogledao postal i kung fu pandu danas.Postal je ono uwevo klasicno sranje,ko voli voli,ja sam se od srca nasmijao na par scena..,a kung fu panda solidan animirani filmek,ipak iza ice agea 1 i 2;)
= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Zar je Rob Zombie ikada podbacio u svojim filmovima? Uvijek brutalno, uvijek bolesno, puno crnog humora...
= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Lik ima stila :pray:
neznam, meni ništa posebno,,,= Citat =:
Izvorno postao Flippy
ljudi_treba vas i Rob Zombia strijeljat__remake Helloween-a je najgori peace of shit prošle godine_usrat onako dobar klasik :cry:
Upravo gledo Hancocka. Očekivao sam neki Bad Boyz 2 style filmić, ono, komedija, zabava, akcija, eksplozije itd itd.
Iz nekog razloga sam filmu dao 9 od 10... Stvarno je vrlo, vrlo dobar film. Jako dobar.
Sinoć sam gledala The Worlds Fastest Indian, super film :D
Pogledao jedan od najdrazih filmova 80'
Ghostbusters ^^
The Worlds Fastest Indian...precarski film...Hopkins je fenomenalno odradio ulogu... :pray:
Halloween je meni oduvijek bio uber glup serijal, svoj post sam napisao samo zato što sam vidio da je flippy stavio 10/10 jer House of 1000 corpses i Devils Rejects su dva pre dobra filma u pravom RZ stilu.= Citat =:
Izvorno postao amirix
i zakaj ti koristiš ___ ?
House Of 1000 Corpes mi među omiljenim hororima__a korištenje___je navika iz drugih foruma= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
= Citat =:
Izvorno postao Maja
buduci da mi je topic od sinoc lockad ctrl-c-at cu se vamo... :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
pre pre dobar film... bez rijeci sam osto kad sam sazno da je prica istinita... obvezno pogledati svi vi koji volite velike mislim VELIKE životne price velikih ljudi...
imdb kaze 8/10 a ja kazem 8,5/10
Ma što zamaglile, dobro da mi nije trebala maramica. :)= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Pogleda Hero... prejak kineski film, samo što bi volio da se više fokusiralo na linearniji tijek radnje, a ne da su išli onim smjerom "alternativnih" događaja kad je Nameless prepričavao caru laži i istinu. Ali koreografija i atmosfera su predobri (to je inače film koji me u potpunosti uvjerio kako borba kopljem može biti dramatična).
[quote=Arbiter of Change]Ma što zamaglile, dobro da mi nije trebala maramica. :)= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":714ipbi1
Pogleda Hero... prejak kineski film, samo što bi volio da se više fokusiralo na linearniji tijek radnje, a ne da su išli onim smjerom "alternativnih" događaja kad je Nameless prepričavao caru laži i istinu. Ali koreografija i atmosfera su predobri (to je inače film koji me u potpunosti uvjerio kako borba kopljem može biti dramatična).[/quote:714ipbi1]
to je ono što čini ovaj film odličnim( to i efekti(pozadine i tematika))
The Crow : City Of Angels
:pray: :pray: :pray:
pray to the crow!!!
i još se deftonesi pojavljuju u filmu,di ćeš bolje...
ali,moram priznati da je original puno bolji...
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
film ŽNJ produkcije
jadno dijete,i prvi crow je bio film sa jako malim budzetom i skoro unknown glumcima(btw brandon lee RIP),a bio je fantastican.stoga...= Citat =:
Izvorno postao unknown
Pogledao 'The Unsaid' iliti Sokantno priznanje prvi put...odlican film 9/10:) nesto u zadnje vrijeme nadoknadjujem sve sto nisam gledao proslih godina:)
i prvi je bio šrot....= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
= Citat =:
Izvorno postao amirix
Si gledao nastavak? The Devils Rejects?
The World's Fastest Indian
Mišljenje o tom filmu potražite na prethodnoj stranici.
Ma de ajde otkad je škola počela ne stignem ni TV upalit a ne film pogledat :? :-x
ovo nisu fimovi ali odgledao elfen lied u maratonu...