Welcome to the NHK.
Savršeno za moj bolesni um.
Printable View
Welcome to the NHK.
Savršeno za moj bolesni um.
Kasnis kasnis :D Jedan od najljepsih animea kaj sam ikad gledao, odlicne price, presavrsena ljepota boja i animacija, ma pravi gust gledat.= Citat =:
Izvorno postao Raz
predobar anime/manga= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
odlične teme kojima se bave u animeu i smiješan je, a i tužan
A i bolestan.
Umro je Kaoru Kurimoto, autor fantasy novela Guin Saga, a odnedavno i animea, u 56. godini. R.I.P.
Jos dvije epizode Kannagia i gotovo sa gledanjem ^^
Izašla nova epizoda Shangri - La i Guin Saga. A našao sam i 14 raw epizodu Kannagi. Čeka se subbed verzija^^
Btw, pogledao Hatsukoi Limited. Još jedna dobra epizoda :)
Čim nađeš subbano javi.
:)
MUST GET!= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače, pogledao sam sve dosadašnje Kannagi epizode, na što me Raz navukao, te potom pročitao i mangu. It's awesome. Zbilja se nadam da će biti još epizoda animea, pošto manga već ima dovoljno materijala za drugu sezonu... 31 chapter zasad, ako se ne varam... S time da se s daljnjim razvojem radnje povećava broj ''ozbiljnih'' chaptera, otkrivamo razne detalje iz Jinovog i Hakuinog života... U svakom slučaju, manga mi se veoma dopala, jedva čekam još.
...E, da, kao što se moglo i očekivati, postoji i beach epizoda. :P
Izašla je i nova epizoda K-On! :D
Btw, najava za 7 epizodu Chobits :pray:
Hideki: "There are people out there that have hard time dieting, but you don't get any fatter. I got paid, add I thought I got you back to average size... but you withered away in an instant! You know, I'm doing my best over here... so can you try not to become so thin?"
Chi: "Hideki, who are you talking to?"
...
Hideki: "My wallet"
:rotfl:
Da, i promijenili su intro spicu i K-On!-u, jer je dosla ova nova Nakano :thumbs2:
I da, odlucio chekirat taj Chobits malo.
edit: Po meni jedna od najboljih epizoda K-On!
Pogledao K-On! i Voices of a Distant Star. Ova epizoda K-Ona mi se prilično svidjela, bila je dosta bolja od prošle, a "Voices of a Distant Star"... što reći, kraj me rastužio kao i 5 centimeters per second (da, oba su animea njegovi). Mislio sam i njegov "Beyond the Clouds, The Promised Place" danas pogledat, ali nemam snage, moram se oraspoložit s nečim veselijim jer imam osjećaj da je i taj anime tužan.
Imate mi neki brutalni anime sa puno fajtanja za preporučit? Al da nije mecha. Da su fajtovi malo realniji, a ne ono ko u Narutu, protivnik pol sata priča, a ovaj mu okrene leđa i tako stoje pol epizode. I po mogućnosti da je glavni lik neka mrcina koja ubija bez oklijevanja svakog tko mu stane na put. Nešto ko Berserk 8)
Još sam uvijek n00b šta se tiče animea pa zasad mogu samo reći X 1999 (film je izašao prije serije i brutalniji je, ali je možda bolje pogledat seriju prvu ili nećeš ništa razumijeti).= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ah, Voices of a Distant Star je super, isto kao i Place promised in our early day skupa sa Byousoku 5 centimeters, sve od istog redatelja. Jedini bed kod Voices of a Distant Star je taj da je ova i da ima samo jednu epizodu koja traje 25min, ono grijeh :(
Basilisk, ako ti ne smeta feudalni japan (s ninjama!!) kao period jer je jedan od boljih realnijih animea i ovaj novi Sengoku BASARASkoji nije realističan baš, mislim, ne blebeću nego je akcija over-the-top, ali je svejedno predobar anime kojeg zapravo borbe i prodaju koliko su kulne i dramatične. Nemoj me sada krivo shvatiti, nijedan od ova dva nije samo akcije akcija akcija (premda SB dolazi jako blizu), ali mislim da ćeš naći malo koji normalni anime koji ima toliko pre*eravanja po pitanju razgovora kao Naruto, Bleach, DBZ, Gray-Man, itd.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Zahvaljujem, kolege forumaši. Pogledat ću sve prijedloge :D
@Kostolomac- primjetio sam da si Cowboy Bepop fan. Kakav je to anime, o čemu se radi? Zanima me :)
Došao do 10 epizode Chobits. Zašto imam predosjećaj da bi i ovaj anime mogao imat tužan kraj...
Cowboy Bebop mi je jedan od 2 najdraža animea. Smatram da njega i Samurai Champloo svaki pravi anime lover mora pogledat. U Cowboy Bebopu su centar radnje dvojica bounty huntera kojima se ubrzo pridruže jedna djevojčica i jedna prevarantica/kockarica. Ma jednostavno, skini i pogledaj. A ja ću zauzvrat pogledat X :P
Upravo sam pogledao najnoviju epizodu K-On!, i moram reći da se i meni više dopala od prošle... Jedini minus je to što je Azusa plačljivija nego u mangi, što je, bar po mom mišljenju, sasvim nepotrebno... Jedva čekam slijedeću epizodu, ''Rooming togheter again''. Ako u animeu ne izrežu jednu scenu, ta epizoda će scoreati više na Yuri-meteru od ijedne druge. :P
... Neznam zašto, ali odvalio sam se na zadnju scenu najave za novu epizodu... ''Cabbage is really tasty!!!'' :rotfl:
I još jedno pitanje za sve vas... 2D ili 3D? Koje cure vam se više sviđaju? Da se razumijemo, ovo nije neki random cosplay, ove na desnoj strani su glumice koje daju glasove K-On! curama...
http://www.imagesforme.com/out.php/i518274_2dvs3d.jpg
EDIT: http://www.sankakucomplex.com/2009/0...-cleaning-use/
:rotfl: :pray:
Odabirem 3d jer... su stvarne :) . Posebice Kotobuki Minako (Tsumugi)
Inače i 2d i 3d imaju svoje šarmove tako da je to teže reći.
Btw... voice actorica Nagi i pjevačica u anime pjesmama Tomatsu Haruka:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...9711418508.jpg
Mnogo kawaii!
Signed.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače, što se tiče 2D vs. 3D, prvo što mi pada napamet jest- it's a tie. Tsumugi i Ritsu su bolje u 3D, a Mio i Yui u 2D...
Niste true... 3D PIG DISGUSTING!11!11
Ove ženske nisu niš posebno, a i inače ne preferiram japanke.
Btw. odgledao sam Ga Rei Zero, zakon anime, dođe mi da pročitam mangu (no nemam vremena, a i pročito sam u ovoj temi da je bzvz) i počeo sam gledati Welcome to the NHK, prva epizoda mi je bila vg, nadam se da su i ostale takve :D
Welcome the the NHK je tragikomedija koja nema ni humora ni žalosti.
Ali owna boga baš zato.
:)
Pogledao Eden of the East (baš me i nije previše impresionirala epizoda, no bila je dobra) i Chobits (11 epizoda je jedan veliki LOL, sljedeća je u virtualnoj stvarnosti :pray: ).
Dobar je Eden bio, samo što se ja bojim da neće biti 12 epizoda dovoljno ako ovakvim tempom nastave dodavati likove i ekspoziciju same radnje. Mislim, anime je odličan, samo što će mu jednostavno faliti vremena na kraju da sve pošteno zaokruži sa zadovoljavajućim krajem.
Nemojte to petljanje RL i anime-a, koja vas više napaljuje, itd... to i dovodi anime ljubitelje na loš glas kad vide fanatike kako o tome raspravljaju.
Onda se čudno gledaju svi koji gledaju anime, a ne samo Otaku manjina koja i zaslužuje, u najmanju ruku, čudne poglede. :P
Jel gledao itko Tsukihime skoro?Odlicna prica,sad pogledao prvu epizodu i jedva cekam sljedecu...nisam se ovako osjecao jos od Elfen Lied-a :)
Kannagi 14. epizoda je subbana. :)
Može link,ne mogu naći?
PP poslan.
Inače, dramatični dio je bio urnebesan unatoč finalu. :)