Čitajući svoje prastare banned postove iz 2006/2007, sjetio sam se kolka sam njubara bio. Barem nisam forsirao neke pizdarije previše...
Printable View
Čitajući svoje prastare banned postove iz 2006/2007, sjetio sam se kolka sam njubara bio. Barem nisam forsirao neke pizdarije previše...
viewtopic.php?f=20&t=26964
:rotfl:
Šit, opet prespavah ručak.
Predator, jel ti kad pričaš, govoriš onako po korčulanskom dijalektu ili? :D
Ne nego na engleskom.
A digo štogo nabacin, al uglavnon se trudin ne govorit tako jerbo mi je glupo a i malo ko bi me razumi.
... Uglavnom u razgovoru s lokalcima znam pričat tako, čisto zato jer oni tako pričaju. Prilagodba ovo ono.
Znači pričaš onako brzo i još s onim izduženim i na kraju? kul.
Da li bi imalo smisla pokrenut gmk thread za isključivo dijalektalni chat?
daštab'!
Ovisi koje dijalekte smijemo koristiti
OT:Upravo skužih da za Pljuvačnicu nema,ili barem nisu navedeni,moderatora...
Nema ni za TES
Ovaj Raymond je Isus :)))))))))))))))))
trne mi lijeva ruka nesto i odem guglat i procitam da obicno trne lijeva ruka prije infarkta. ako mi srce u taj tren nije iskocilo onda ne znam:D
Šta da odslušam pre nego što zaspim? Najrade bi Lotusov Cvijet, ali sam gase vec preslusao. U nedoumici sam. Vi napišite ideje dok se ja istuširam.
hoho, hansi, ti asu ;)
ma zajebavo sam se
VIDIO SAM REIKA NA OMEGLEU :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Log/pic or it didn't happen.
nisam stigao, prvo sam se zabuljio u ekran da vidim jel to stvarno on, pa kad sam onako iskočio iz mraka u kameru valjda se čovjek prepao i stisnuo diskonekt pre nego što sam stisnuo printsync
Bez učenja dobijem 4 iz stručnih predmeta na maturi, većina razreda također, moj stari pizdi kao da sam upravo pao -.-
Brijanje pod utjecajem nije dobra ideja.
Ponovo sam na netu. :)
Od 24. Februara do 15. Juna. Sve u svemu zivot mi se popravio drasticno bez neta.
Malo sam se posvetio vise ostalim hobijima i socjalnom zivotu. Nemam sad bas najvise vremena da opisem kako mi je bilo... Neki drugi put mozda. :)
Welcome to the dark side... Again.
OT: Spoznao da je škola gotova, prošao sa peticom. :)
System, ti si kralj drastičnih promjena.
Ne kužim baš ekipu koja mora totalno otkantati komp/net da bi napravila nešto u drugim/bitnijim područjima života.
Ali dobro, nije svatko imao ekipu koja bi mu kurila šljive u prozor sve dok se ne bi maknuo sa kompa i otišao igrat nogomet sa njima. Blaženi Grobnik =')
This. Jedan dan sam cijeli dan za kompom, idući dan sam pijan. Ponekad i učim.
Biti pijan je dokaz socijalizacije ?
Nažalost da, bio i ostao defaultni primjer :P
Danas sam socijalan 8)