Uvijek idem u SC, na strojarstvu još nikad nisam bio. :(
I lol, vel'ka ti šetnjica...
SC je loš, iako ne loš ko cvijetno i sava. Te dvije su baš koma.
FER je gg ali ima malo više cijene i budu prevelike gužve kad ljudi navale. I iz nekog razloga ima puno dušbegova rofl.
Ako ništa isplati se na brzu otić jer imaju dobre sendviče za 2kn, a i pileći je isto gg.
Strojarstvo je super, samo moraš pogodit vrijeme kad nema gužvi. Ako sad nema pizzi, vjerojatno će ih bit idući semestar. Jestive su.
Also, ako ideš na ribu petkom onda preporučam da ideš na strojarstvo. Na FER-u imaš lignje (koje su meh), ali oslić je očajan. Na strojarstvu je oslić odličan.
I ako oćeš dobar doručak onda trebaš doć barem 5 do 8, prije otvaranja menze, i stat se na glavnom ulazu i pričekat. Stići ćeš na štrukle sa sirom koje su jako fine, ali ima onak tipa 5-6 porcija koje odma prođu tako da onda dalje budeš osuđen na sendvič sa šnitom šunke i šnitom sira.
Tako je bar bilo dok sam još studiro.
Eto to je to.
Što jest jest, Cvjetno je govno. SC je bar jestiv osim ak se baš zajebeš.
Ne jedem sendviče, ne jedem pizzu, ne jedem ribu. :(
Doručkujem u stanu, nažderem se cornflakesa ili tako nečeg, nisam lud da se ujutro dižem za ić u menzu.
30-10-2012, 20:57
Maloki
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
A ono, to si možeš proć na doručak ak imaš rano ujutro neko predavanje il neš.
U FER brzoj imaš hamburger, pohanu piletinu (u pecivu), hot dog i te mješane sendviče (koji meni rulaju krista), za sitne pare. Sad, valjda će ti nešto od toga pasat. Pogotovo je dobro ako recimo budeš do kasno popodne na faksu i gladan si, a neda ti se u SC ili u neki od domova, pa si samo ugrabiš to i gg je jer je jeftino.
I lol ti pol standardne hrane ne jedeš, kaj jedeš onda? ;(
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ma dobri su ti sendviči na strojarstvu ujutro. Oni u pecivu, ne na kruhu. To i čokoladno mlijeko. U odnosu na klasični doručak (ništa), razvaljuju.
Ma ne kažem da su loši, još pogotovo jer ih platiš kunu rulaju :)
Ali štrukle su baš gg. I čaj (u istim šalicama ko u vrtiću <3) mi je bio vgg uz te sendviče u hladnije dane.
30-10-2012, 21:05
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ma dobri su ti sendviči na strojarstvu ujutro. Oni u pecivu, ne na kruhu. To i čokoladno mlijeko. U odnosu na klasični doručak (ništa), razvaljuju.
Težak studentski život, ha? :)
30-10-2012, 21:49
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
A ono, to si možeš proć na doručak ak imaš rano ujutro neko predavanje il neš.
U FER brzoj imaš hamburger, pohanu piletinu (u pecivu), hot dog i te mješane sendviče (koji meni rulaju krista), za sitne pare. Sad, valjda će ti nešto od toga pasat. Pogotovo je dobro ako recimo budeš do kasno popodne na faksu i gladan si, a neda ti se u SC ili u neki od domova, pa si samo ugrabiš to i gg je jer je jeftino.
I lol ti pol standardne hrane ne jedeš, kaj jedeš onda? ;(
Lol, jutarnje predavanje. FFZG. Lol.
Najranije što imam je u 9:30 srijedom, sve ostale dane nastava mi je tek like u podne ili kasnije. I opet mi nema smisla ić u menzu žderat kad doma ima kilu Musli Vitalis s čokoladom.
I općenito, na faksu nikad nisam u komadu više od 3 sata, tak da slobodno imam vremena ić gdje hoću. A ako mi se ne da ić u SC, bome mi se neće dat ni čekat red u bilo kojoj bližoj menzi, radije odem doma i napravim si jedne one instant noodles, to mi je još najbliže.
Lol, da pol standardne hrane. Jedem meso i tjesteninu i zelenilo i svašta! :(
Ne jedem sir, salamu, paštetu i ostala sranja koja idu u sendviče, pa shodno tome ne jedem ni pizzu. Sve to smrdi. :(
A ribu još nekad i pojedem doma, ali ovu smećastu fakat mi se ne jede. Also hobotnice i lignje su gnjeckave i ugh, fuck that shit.
Volim kozice/škampe tho.
30-10-2012, 22:19
SharpDressedChevap
Ja i dalje odbijam vjerovat da si ti bodul. Mislim ajde, ne volim i ja dosta ribe ali ti si specijalac.
30-10-2012, 23:05
Electromaster
Bodul?
Ne znam, to je ko da kažeš da baš svaki slavonac mora žderat mesinu il tako nešto.
30-10-2012, 23:14
Carp
Which, they do.
30-10-2012, 23:23
McPingvin_v2.0
[quote=Arbiter of Change]
= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":1a7we9mz
Težak studentski život, ha? :)[/quote:1a7we9mz]
Labos počinje u 8:00.
Asistentica dođe u 8:30
Bleji jer ne zna što da nam da da radimo do 8:45.
Zada nam neki tulavi osnovnoškolski zadatak.
U 9:00 sjedamo u birtiju i naručujemo cugu.
Ah, taj 3. semestar <3
31-10-2012, 11:18
TeraBajt
oglasio se poglavnik
Krešimir Nikpalj
jebo vas hallowen samo vi promicite jebene amerikance i sotonizam :)
Krešimir Nikpalj
jebo vas hallowen samo vi promicite jebene amerikance i sotonizam :)
:pray: :pray:
31-10-2012, 16:08
Carp
Nemoj tako, ima curu sad!
01-11-2012, 11:29
TeraBajt
vatreno krstenje sinoc, al gora od riganja mi je cak cinjenica da sam spavo svega sat vremena sinoc i to na jebenim plocicama u wc-u i ispod sugavog prozora. gg bar mogu micat glavu od boli kolko mi se vrat ukocio. jos bi kao sad trebo na groblje, moj kurac :))))
01-11-2012, 12:00
Neven <R>
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
oglasio se poglavnik
Nije on poglavnik wtf
01-11-2012, 12:01
TeraBajt
ma on je herr fabija u onoj svojoj kvaziustaskoj stranci :)))
01-11-2012, 12:02
Neven <R>
Samo je jedan poglavnik - fenrir
01-11-2012, 12:53
McPingvin_v2.0
It is known.
01-11-2012, 12:59
StormCr0w
It is known.
01-11-2012, 21:17
Aral
Da glumac koji glumi Luke Skywalkera daje glas Jokeru.
SDobijte bolje ime na usluzi YouTube
Zamijenite svoje teško čitljivo korisničko ime i počnite upotrebljavati ime po kojem vas svi znaju.
Youtube me vrijeđa.
02-11-2012, 12:19
Carp
Da, ziher cu sad stavit account name Tvrtko. xD
02-11-2012, 12:21
cham3leon
Koji majmuni, lol. Pa poanta cijelog Interneta je da možeš pričat sranja anonimno.
02-11-2012, 15:17
Sonic_Moronic
= Citat =:
his shows my poor intellectual? dude you cant even come up with a reason of how science still could have made everything today.How were monkeys made, huh? If mankind was made by monkeys, and monkeys didnt know science and there was no one to practice science back then, how did science make us? God is real.
JOOOJ KAKO ĆEMO PREŽIVJETI BOŽE ALAHU POMOZI HASNI ĆE SE SUICIDARAT
A inače da novi album Younga i ludih konjeva opasno pretendira na naslov album godine (uz Swanse).
02-11-2012, 23:20
hansi
dobro
02-11-2012, 23:36
Kid A
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
/
Ovo moram poslusati
03-11-2012, 07:27
StormCr0w
Zašto se gasi chanarchive?
03-11-2012, 12:38
GDra
Search radi :pray:
EDIT: Nema errora više :pray:
03-11-2012, 12:44
StormCr0w
Zadnjih mjesec dana.
04-11-2012, 13:13
Maja
Da fakin kolodvor nedjeljom radi tek od 9:30. Lazyasses.
04-11-2012, 15:04
StormCr0w
= Citat =:
Izvorno postao C
Ja imam full dobre zube, uz srednjoj šk. sam vadio mliječne zube velikim silama i naporima, jer nisu još htjeli ispasti, i onda je bila fora da ih treba maknuti, jer je vrijeme za trajne zube.
Eventualno imam problema s 4 zuba koja stalno pucaju, kojih skoro pa ni nema, matrice i sl..
Dolje lijevo šestica, jedna kruna je puknula (od 4), rascijepala se uzduž, tako da imam rupu u mesu na tom dijelu gdje je trebao biti zub. Obično zubi pucaju horizontalno, međutim meni se rascijepio vertikalno, mali komadić.
Dolje desno šestica je uber jaka, kao klinac sam na nju znao kamenja drobiti, nju mi svaki puta brusi, jer je kao kod neke zvijeri utori, prirodni gdje mi zna hrana ostati i nema Boga da to izbijem vani kada nabijem. XD
Gore desno šestice imam samo 10% (jučer mi je opet puknuo), i to je u biti živac i ono u mesu, iz vana je sve matrica (ne matica). I gore desno sedmica je bila puknuta.
Gore desno četvorka stalno krvari kada perem zube (ja to krvnički ribam uvijek).
I jedinice su mi istrošene (na njih najviše žvačem žvake).
Ali zavisi ti i koje žvake, imaš one koje se strašno lijepe, takve meni plombe iščupaju bez frke, jer meni na zubima plomba teško stoji. Recimo do jutra plomba doslovno sklizne sa zuba, ne može mi e držati za zube. Ali kako god, te žvake koje čupaju zube nisu dobre.
Evo meni osobno najbolje žvake su Mentos. Imam iskustva sa žvakama, nekada sam u krizi znao jednu žvaku žvakati doslovno tjedan dana. Ove finte, Orbit, Airwaves, Wintrefresh, itd., sve te poznate žvake nisu nešto dobre, niti kvalitetne.
Recimo prvo što gledam jest dali se žvaka lijepi, ne smije se lijepiti, nakon toga gledam koliko dugo može izdržati stlačivanje (recimo Chunga Lungu ili Hubba Bubbu nakon 1h toliko stlačiš da postane toliko malena i tvrda da ih ne možeš više žvakati), i onda gledam izdržljivost (recimo ako niste nikada žvakali jednu žvaku tjedan dana, žvaka se počne raspadati u zrnca, pa ispadne kao da žvačete šećer koji se ne može istopiti, niti spojiti, to se ne smije dogoditi), i na kraju sastav, većinom sve žvake imaju sastave koje su na crnoj listi i koji se ne smiju stavljati u niti jedan artikal (recimo neće napisati njegovo ime, nego će fino staviti Exxxx, pa se ti misli šta je to, i onda progooglaš crnu listu najopasnijih tvari/emulgatora i onda vidiš šta je to i koliko je opasno).
Koji bog :pray:
04-11-2012, 15:28
Duke of Earl
Bolestan čovjek.
04-11-2012, 15:33
Kid A
The Zen of Gum
04-11-2012, 16:06
SharpDressedChevap
Sad je pitanje što je jače; njegovi noževi ili zubi?