Koji ću prozor sad, telefon ne radi a evo baba već dosadna ima obavit sto poziva baš danas -_-
Printable View
Koji ću prozor sad, telefon ne radi a evo baba već dosadna ima obavit sto poziva baš danas -_-
Manje spriteove gledat :P= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Meni se po zimi, dok ima snijega, pricinjavaju neke kemijske veze, nesto tipa ovoga:
http://4.bp.blogspot.com/_0C3UeEz-oR...00/kemija2.jpg
Eto tako nesto, samo bez slova.
Inače, te 'veze' se zovu pahuljice
ISTO TO. Baš izgledaju kao ove lijevo.
KRV NIJE VODA :pray: :pray: :pray:
Moze autogram? :)
= Citat =:
Izvorno postao Cid
Awesum :)
Šta je toliko smiješno u toj seriji?
Ne znam, vidim da je neki odglumljeni dokumentarac, loša gluma i tak to. Viđeno kod nas i previše puta :P
Pretpostavi sam. Kad bi, naprimjer, mjesto te serije ubacili sat vremena reklama, gledanost bi se povećala za nekih 20 odsto :D
Jerbo nema Krim Tima više, pa je ovo nekakav lošiji, manje smiješni nadomjestak.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ali prva je bila najbolja, onaj pedotata što ga svi dragaju uokolo :D
šta, jel nakraju bio pedofil ili je ona mala samo srala?
Svi koji imaju Z1 upalite sad tv i okrenite na taj program.
A svima koji nemaju, prepričajte kaj se dešava?
= Citat =:
Izvorno postao Cid
Neki talk show sa dva gosta. Jedan je neki random euroskeptik, drugi je (bar piše) doktor nečega, ali je toliki troll da graniči s komedijom. Tema je treba li Hrvatska ući u EU, a kako bi emisija bila uravnotežena, oba gosta su hardcore euroskeptici. Ima tu teorija zavjere da nas engleski masoni žele istrijebiti pa su to pokušali u prvom svjetskom ratu, poslije na Bleiburgu, i onda naravno '91. Njegovo rješenje za hrvatske probleme je da se maknu sa svih pozicija ljudi koji su bilo šta radili tokom juge jer su samim time komunisti i četnici. Tito je prema njemu bio najveći zločinac u povijesti, a najveći potencijal Hrvatske je njezina ljepota i kad bi se otjerale sve megakorporacije iz države i kad bi ljudi spoznali ljepotu, onda bi nam pare padale s neba.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
To bi ukratko bilo to. E, da, i javljaju mu se istomišljenici na telefon, onakvi koji su branili rvacku 91. da bi bila slobodna a ne rob stranim zemljama i tako to. Uglavnom, nešto u rangu parodija koje možeš čuti na radiju u GTA4.
Neki dan u crkvi nekome zazvonio mobitel sa Judas ringtoneom :D
1. Voziti M95 Degmana - done
2. Biti milijunaš - TBD
3. Pokoriti svijet techno glazbom i StarCraftom - TBD
4. Spavati više od 8 sati - TBD
5. Popiti bocu Južnjačke utjehe - done
6. Postati admin na PCPlay forumu - TBD
rajkovi ciljevi u zivotu :pray: :pray:
Joj kad se sjetim Hellbojevog ragea oko Fegbuk kviza. :))))))))))))))))
Daj skuži Techno temu :pray:
:O= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Spoznah da su forumi much moar phun kad imaju 18+ podforume.
"Smijeh u pr0n svijetu" threadovi. Epic. :)
Pročito sam cijeli članak :rotfl:= Citat =:
Jer vidite, imam mnogo simpatije prema seksualnim manjinama, ali sam muzički fašist, i tuđi loš ukus me jako ljuti, a poznato je da pederi slušaju smeće.
ane sonik nije te opiso
Tema o tome treba li Fabiju maknuti s mod mjesta:
:)))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Spoznao sam da su Banned i još neki dumpovi dostupni forumašima.
Šalji na PM,oćem to vidjet
Zar ti nije lakše odskrolati do dna foruma?
Nope.Nas admini prate na svakom koraku,moraš se pazit špijuna.
Baš je uvijek poseban osjećaj kad čujem ovo. :'(