@m0dkayZ: Kad se skupim s ekipom, obicno dovedemo i djevojke, pa nema potrebe da ih gledamo na TV-u. Ne razumijem sta si htio reci!? Kaze se "ne zaspite", a to sta si ti napisao ne moze se u tom kontekstu upotrijebiti u recenici. Sta cu kad sam obdaren... ovaj, nadaren. :)
@Mirko L: Po mojoj logici kada je nesto poprlicicno, onda je to veceg intenziteta od onog koje je bez tog poprilicno. :D Sad ozbiljno, mislim da je "poprilicno lose" gore od "loseg".
@bezimeni: Mislim da se filmovi i ocjenju slicno tome, 1 do 4 zvjezdice ili 1-2 palca gore za dobre filmove i 1-2 palca dole za lose, pa onda ove stranice poput Metacritica i RT-a preracunaju u procente.
@Kid A: Kralju, šahu, care itd... :)
13-02-2011, 13:54
tigerija
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:pray: -religiozni filmovi
8) - stonerski
:rambo: - akcioni
:ekipa: - ratni
:twisted: - horror
i :hangin: - drama
moze?
Lol. Ti si bolestan :D . To je kompliment.
Ma ovisi kako kome. Ja uvažavam i brojeve ispod 5. Ne ocjenjujem od 5 do 10 kako i puni to rade. Nego od 1 do 10 po IMDB. Tako prosječno filmovi dobe 5.5-7 ocjenu; tu negde. Al dosta filmova mi je ok koji su dobili 6.5 npr. i tako.
Vrlo dobar, nek se naši malo ugledaju na srpsku kinematografiju
7,5/10
13-02-2011, 14:24
Forengner
Sisanje je film koji je potpuno promasio srz problema.Da ne pominjem o pogresnom predstavljanju huligana/nacista/'velikih patriota'. Nisu to deca koju je neko nahuskao i prevario,to su mlade osobe koje su svesne svojih dela i koje svojevoljno to cine,nema tu obmane i prevare,nema tu koriscenja mladih.Argument - "To je samo dete,obmanuli su ga i prevarili!" uopste ne drzi vodu.
13-02-2011, 14:27
m0dkayZ
= Citat =:
Izvorno postao senad_986
@m0dkayZ: Kad se skupim s ekipom, obicno dovedemo i djevojke, pa nema potrebe da ih gledamo na TV-u. Ne razumijem sta si htio reci!? Kaze se "ne zaspite", a to sta si ti napisao ne moze se u tom kontekstu upotrijebiti u recenici. Sta cu kad sam obdaren... ovaj, nadaren. :)
@Mirko L: Po mojoj logici kada je nesto poprlicicno, onda je to veceg intenziteta od onog koje je bez tog poprilicno. :D Sad ozbiljno, mislim da je "poprilicno lose" gore od "loseg".
@bezimeni: Mislim da se filmovi i ocjenju slicno tome, 1 do 4 zvjezdice ili 1-2 palca gore za dobre filmove i 1-2 palca dole za lose, pa onda ove stranice poput Metacritica i RT-a preracunaju u procente.
@Kid A: Kralju, šahu, care itd... :)
Jel ti mogu biti prijatelj dovest cu ija par djevojki? PLIZ
True Grit
Gotovo pa savršeno. Moglo je biti i malo više "gritty", pogotovo pri kraju, ali svejedno odlično.
Od ovogodišnjih nominiranih za Oscara sam do sad pogledao samo Inception, Black Swan, True Grit i Social Network. U utrci s True Gritom, Black Swan nema šanse za kipića :D
True Grit
Gotovo pa savršeno. Moglo je biti i malo više "gritty", pogotovo pri kraju, ali svejedno odlično.
Od ovogodišnjih nominiranih za Oscara sam do sad pogledao samo Inception, Black Swan, True Grit i Social Network. U utrci s True Gritom, Black Swan nema šanse za kipića :D
8.5/10
Odličan, ali original je bolji :wink:
13-02-2011, 21:55
Zeko149
moze neki komentar na ovaj film, jel gleda neko?
I Think I Love My
Wife
13-02-2011, 22:56
Durin
The Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain
Nema originala, onaj iz '69 je isto adaptacija knjige ^^
13-02-2011, 23:42
Kid A
http://www.doobybrain.com/wp-content...vie-poster.jpg
Prica o cuvenom Golden Bridge mostu kod San Franciska, omiljeno mjesto za potencijalne samoubice iz cijele Kalifornije pa i sire. Autor je postavio kamere i snimao godinu dana potresna desavanja na mostu. Scene su jako emotivne, nekom ce mozda biti i uznemirujuce ali sama priroda mosta i more ispod daje skroz drugaciju dimenziju tim samoubistvima. Uporedo ide i prica sa rodbinom ljudi koji su izvrsili samoubistvo skakanjem sa ovog mosta.
= Citat =:
The documentary caused significant controversy when Eric Steel revealed that he had tricked the Golden Gate Bridge committee into allowing him to film the bridge for months and had captured 23 of 24 known suicides which took place during filming phase of the project. The movie was shot with multiple cameras pointed at a notorious suicide spot on the bridge during 2004. It captured 19 people as they took their final plunge, and then offers interviews with grieving families
Zanr: :hangin:
Ocjena:8/10
13-02-2011, 23:52
Kostolomac
Big StanS- dobra komedija, David Carradine i Bob Sapp su mi bili najupečatljiviji xD
Let Me InS- ne znam što reći. Jako me se dojmio film, i moralno je dosta težak. Jedna od najboljih drama što sam gledao.
Li la. Očekivao sam više. Odlična atmosfera, al cijelo vrijeme dojam nekakvog požurivanja, nedoređenosti. Carrey Mulligan owna, dok su ovaj A. Garfield i K. Knightley analni, jako.
Knjiga je zasigurno puno bolja. Treba pročitati.
6,7/10
14-02-2011, 12:42
crnisokol
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Sisanje je film koji je potpuno promasio srz problema.Da ne pominjem o pogresnom predstavljanju huligana/nacista/'velikih patriota'. Nisu to deca koju je neko nahuskao i prevario,to su mlade osobe koje su svesne svojih dela i koje svojevoljno to cine,nema tu obmane i prevare,nema tu koriscenja mladih.Argument - "To je samo dete,obmanuli su ga i prevarili!" uopste ne drzi vodu.
Pa nemoš ocijeniti film nakon 20 minuta gledanja .
Nvm, gledam sad trailer i početak film podsjeća na Odmetnika Joseya Walesa, a ima još nekih fora na Clinta Eastwooda kao ona s ljesovima iz A Fistfull of Dollars. Neoriginalno :(
15-02-2011, 00:07
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
Film s Megan Fox možeš.
15-02-2011, 00:12
Totoro
A neznam to, nisam gledao još nijedan s njom :(
15-02-2011, 00:17
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
A neznam to, nisam gledao još nijedan s njom :(
Onda si imao sreće. (uz časnu iznimku "How to Lose Friends & Alienate People")
15-02-2011, 00:28
Kid A
[quote=Duke of Earl]
= Citat =:
Izvorno postao "Goga Sekulic":37qpu32s
Film s Megan Fox možeš.[/quote:37qpu32s]
Jebote pa ne znam, ono.
Da su stavili hrastovu dasku umjesto nje, docrtali markerom usta i oci i CGI animirali pokrete, to cudo bi pokazivalo vise emocija nego Megan. Imam utisak da neke glumce Holivud zaposljava po nacinu "aj dajte nesto i ovom/ovoj samo da radi, zivota ti". Nekome je lijepa, nekome ne ali jel to razlog da me treba drzati kroz film cijelih sat i po? Jer ja u ovom filmu stvarno ne vidim nikakve druge kvalitete.
Ima par urnebesnih fora, no očekivao sam više. Finale koje je trebalo biti over the top je ispalo skroz razočaravajuće. 7/10
15-02-2011, 09:27
crnisokol
Picking Up & Dropping Off
Za ljubić nije ni loš
6,5/10
15-02-2011, 09:33
Zeko149
jel moze koji prijedlog za komediju neki noviji film, znan da san falia temu,al oe ljudi znaju vise o filmovima +san na mobu pa bi mi tribalo 5 min da naden pravu temu