spoznao sam da mi je prijelaz na novu stranicu uništil foru. :(
Printable View
spoznao sam da mi je prijelaz na novu stranicu uništil foru. :(
Lol, zar si nešto rekao ?
Aham subskrajban sam i ja tu odavno
.......
Jel me stalkas mozda manijace?
ne, nego dok sam gledo account od nekog ko je posto u džeilbeitu sam naso jedan prejeben wallpaper, i onda sam nekako doso do tog ))
al nemogu nac taj hebeni volpejper
Evo mog settinga
http://i.imgur.com/0vQKK.jpg
also
genijalni komentari nekad :D
nema jailbaita i boobies :O
E sta je taj reddit,nikako nemogu skuzit
Prvo sam pomislio nesto slicno 4chanu ali ipak vidim da nije,rego bi se i ja da skuzim sta se radi tu
Placa se registracija tamo.
Ne placa...
Uglavnom, spoznah da bandcamp rula svemire. Sve muzike se nađu!
Ne ozbiljno koji je smisao tog reddita, meni to ružno i teško za pratiti postove
ane sjebano mi skroz
Potpis.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
On topik, spozno da prolazim s 4.
Slow day, eh?
također :friends:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Aham :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Igraj Hitmana, brže prolazi vrijeme, just saying.
OT: Spoznao da moram otkriti neku komediju koja će nadmašiti Grandma's boy, sinoć opet pogledao, umro :)
Da su m falile 3 ocijene za prolazak s četiri, a te tri su bile snižene zbog zalaganja. :(
@ Kid A:Može, guglao malo, čini se dobar. Hvala
Hrčak, zalaganje? Koliki panj moraš bit da bi ti snizili ocjenu zbog zalaganja :/
Ne pisanje zadaće, nemir na satu i sl.
Valjda nikad nje došao na sat ili je drko preko nastave, lol.
Meni je bila knap situacija, ali sam u zadnji tren podigo instalacije na 3, strojeve je nastavnica zbog hrpe jedinica iz novog gradiva svima zaključila po prosjeku, pa sam isto dobio 3- iako sam mislio da će mi biti jedva 2- a matematiku sam isto zadnji test dobio 3 pa će mi biti 3.
I još sam hrpu toga sredio i podigo ova zadnja dva tjedna, iako ni sam ne znam kako, pošto niš živo nisam učio. xD
Meni je na osnovi jednog pitanja, jednog šugavog pitanja, snizila biologiju sa 4 na 3. Živjeli!
Meni je politiku snizila sa 4 na 2, jer sam zadnji sat odgovarao i naravno da mi nije dala laksa pitanja, nego udara ko veliak.
Anyways, danas mi jedan od lijepsih dana, nemogu opisat zasto. ^^
Lendo heelflip :D
Da mi je brat retardiran, bacio splitter na pod jer je smotan i sad telefon ne radi -_-
Spoznao da mi se pričinjavaju neke točkice pred očima.
Hej, moja nastavnica informatike je nevidjevši nogom zapela za ispravljač rutera koji je minutu prije uštekala, te tako isčupala ispravljač iz utičnice- a kontakti su mu ostali unutra.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap