ŠERI ŠERI LEJDIII
Printable View
ŠERI ŠERI LEJDIII
GOIN TRU A MOŠN
Dobro da nisi stavio Friday.
svida mi se ova kpop popularnost, samo da ljudi otkriju prave stvari pomalo
Dear Carp,
Mislio sam ništa ne komentirati na ovo, jerbo si fakat smor epskih razmjera, ali evo, pošto trenutno sjedim na WC-u i serem govna, odvojit ću minutu svog vremena, samo da ti napomenem nešto što ti očito nije baš posve jasno...
Zaboli me generalno za tvoje mišljenje o bilo čemu. Nebitan si, fejk i smaraš. Uštedi si dragocjeno vrijeme i komentiraj postove od ljudi kojima je stalo do tvog mišljenja.
Lijep pozdrav!
Jao Tvrtko da je meni to reka ja bi ga nabija ka balun.
Jel sad vidis kako je to?= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Treba oživit onu sonikovu temu o pederizmu i keksima.
http://www.youtube.com/playlist?list...eature=mh_lolz
Evo plejlista je okvirno gotova, ako znate za još pederskih pjesama slobodno javite.
di ti je jebeni run dmc
daću ti 2/10 jer nema Glorie Gaynor
EDIT: Also Rasputin od Boney M
Sve te pjesme su mi zakon :(
Zato služe prijedlozi i sugestije. Bacajte prijedloge, Glorija ide svakako.
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Plejlista ti nema ove pjesme veliki fejlu od čovjeka.
Stormcrowov prijedlog uvažen. Bravo ti dobri čovječe, doprinos si swag kulturi.
Sjetio se još jedne dobre, TIDE IS HIGH - BLONDIE. Nikad dosta Blondie.
Tamo gdje je trebao bit italo disco stoji veliki krater u playlisti.
Još proučavam šta treba od disco/funka ić. Nisam još upoznat dovoljno s tim žanrom nažalost, zato se i nadam da će netko nabacit neki dobar disko&rock u fazonu onog od Heart of Glass ili nešto groovy.
Come un capo.
Uh ovaj RAF je pogodak, kad nađem ove pjesme koje bi čuo ko četverogodišnjak odmah se razveselim :D
Logika faksa: Imamo pismeni dio zavrsnog ispita, i usmeni dio. Dodjes na pismeni, 2/3 ispita je ono sto bi trebalo biti na usmenom. Fuck logic.
Ovo bi moglo na plejlistu.
DISCO INFERNO
Bog ga mazo :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jebote, tek danas sam se sjetio da imam Unity Web player instaliran, pa išo pogledat kakve se web igre nude. Inače, ona pucačina koju pokazuju u ovom videu je nešto slabija kopija CS-a, ima mali milijun servera i još duplo više igrača, ali samo 5 mapa.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...25468457_n.jpg
Savrsen poklon. :D
vec je sexan ja mislim spomenuo, al
HRT 3 PROGRAM :pray: :pray: :pray: :pray:
cini mi se da su dali bolje stvari nego u cjelokupnom radu naše televizije, kurosawa, the wire, oldboy
:pray: :pray: :pray:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...94022489_n.jpg
Wireless charging bejbi!
Jelda? Ja sam mislio da će bit još samo jedan program sa idiotarijama tipa Škoro, Lijepom Našom, dosadnim emisijama o kulturi koje nitko ne želi i reprizama sa prva 2 programa, a ono filmski maratoni sa klasicima.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Neki dan sam gledao onaj talijanski film Kradljivci bicikala. Predobro nešto :pray: :pray: I inače volim stare filmove.
Sad kad vas namame na gledanje pustit će Škoru i slične pizdarije. Vidjećete!
Ček, jesu onda ukinuli HRT Plus?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Još jednom sam se uvjerio koliko je CryEngine 2 neoptimizirano govno. Idući puta kada mi netko počne pričati koliko je to dobar komad softverskog koda, pogodit ću ga s nečim.
Meni se dobro vrti.
Vrti se i meni solidno, no vrtio se jednako dobro (isto) i na staroj kanti. Za pet godina staru igru, jebena katastrofa.
Ne znam. Znam samo da mi ni na ovoj konfi ToR neće raditi na više od 50 FPS-a :>
Da, badava mi nove dodatne dvije jezgre :(